Gem job

Norsminde kro søger hotelchef/restaurantchef, med interesse for vin.

 

 

Et fantastisk job for den rette. Vi tilbyder en stilling hvor du har det overordnede ansvar for serviceniveauet i huset, samtidig er det dig der er værten/værtinden, og den som holder styr på detaljen på travle dage.

Vi har et stort udvalg af vine, og en vinkælder der er i stor udvikling. Derudover er vi i gang med en stor udbygning, som du skal være en del af.

Vi er et rigtig godt hold, hvor vi respekterer hinanden og arbejder mod samme mål, og det at være en god kollega er også en væsentlig del af jobbet.

Du arbejder tæt sammen med vores ledergruppe og vil sammen med vores restaurantchef implementere og opretholde de kvalitetskrav vi beslutter i ledergruppen.

Arbejdet er ca. fordelt så du har 15% administrativt og resten er praksis i kroens åbningstid.

Vi forventer du har erfaring i livet generelt, som leder og har en interesse for vin.

Vi tilbyder en god stilling med masser af muligheder, frihed under ansvar, god løn, og frie forhold i en forretning, som er i en udvikling du kan være med til at præge.

Start efter aftale.

Kontakt Søren Pedersen for spørgsmål 21293844/86932444

Send gerne en ansøgning til: norsminde@norsminde-kro.dk


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.