Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nota søger IT-udvikler med passion for DevOps og moderne IT-drift

Er du en passioneret IT-udvikler, som elsker nye teknologier, open-source, moderne Docker-baseret drift af IT-systemer, og ønsker du at være med til at gøre en kæmpe forskel for mennesker gennem IT? - Så er dette jobbet for dig!

Om Nota Nota er en statslig institution under Kulturministeriet. Vi producerer og udlåner bøger, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Vi producerer primært lyd- og e-bøger, som udlånes gennem vores online-bibliotek på nota.dk og app’en ”Nota Bibliotek”. Nota har mere end 180.000 medlemmer, og antallet vokser støt med cirka 10 % årligt. Som ansat hos Nota er du med til at sikre lige adgang til viden, samfundsdeltagelse og oplevelser for mennesker, der ikke kan læse almindelig trykt tekst.

Om jobbet Du vil komme til at arbejde som udvikler og DevOps-ekspert med driftsansvar for vores IT-systemer. Du vil som udgangspunkt stå for idriftsættelse, overvågning og behind the scenes-systemarbejde til at sørge for, at vores IT-systemer fungerer så pålideligt og stabilt som muligt. Du vil være DevOps-eksperten, der i samarbejde med udviklerholdene opsætter build- og release-pipelines, sørger for at modernisere drift af ældre systemer, og den der sørger for at IT-afdelingen i Nota på sigt bliver “cloud-ready” via omstilling til Docker og Kubernetes. Som DevOps-ekspert vil du også blive en del af Notas arkitekturudvalg, der jævnligt drøfter og tager beslutninger om den overordnede IT-arkitektur. Alt efter mængden af DevOps arbejde, vil du også i nogen grad være med til regulær .NET-udvikling på udviklerholdet med ansvar for systemer til produktion og distribution af vores bøger.

Vi benytter den agile udviklingsmetode SCRUM, Github til versionsstyring af kode og gør flittigt brug af automatiserede tests, code reviews og continuous integration for at sikre os høj kvalitet og stabilitet af vores produkter.

Vores brugeres særlige behov gør det nødvendigt, at der sættes fokus på tilgængelighed, stabilitet og en veldesignet brugeroplevelse i vores IT-løsninger. Derfor drager vi kontinuerligt nytte af de nyeste open source-teknologier og udviklingsværktøjer og bidrager i høj grad tilbage til open source-miljøet med forbedringer og nye værktøjer. Vi samarbejder også løbende med vores søsterorganisationer rundt omkring i verden om vores IT-løsninger og udveksler knowhow og innovation inden for tilgængelighed.

Om dig Du er en dygtig IT-udvikler og generalist, som både har kendskab til et bredt spektrum af teknologier indenfor IT-udvikling, men som også har indsigt i moderne drift og vedligeholdelse af IT-systemer baseret på Docker, Docker-Compose og Kubernetes.
Du er struktureret, samarbejdsvillig, proaktiv, interesseret i nye teknologier og brænder for at hjælpe andre IT-udviklere og dine medmennesker gennem IT.

Nota ønsker, at du har en relevant videregående uddannelse inden for IT udvikling og minimum 2 års relevant erhvervserfaring.

For stillingen er det et krav, at du har følgende kompetencer:

 • Continuous integration og DevOps erfaring
 • Linux, Docker og Docker-Compose
 • C# .NET
 • MSSQL
 • Git & Github
 • SCRUM
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

 • Kubernetes eller Docker Swarm
 • Azure DevOps eller Jenkins
 • Logning og overvågning (f.eks. Zabbix, Graylog, ELK)
 • Scripting via Bash eller Powershell
 • Test driven development
 • .NET Core 3
 • Entity Framework
 • Biblioteksformater, -systemer og anden domæneviden
Om afdelingen Som ansat på Nota bliver du en del af et miljø af engagerede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med læsevanskeligheder. I IT-afdelingen sætter vi stor pris på stærk faglighed, samarbejde, fleksibilitet og rummelighed. Det skal være sjovt at gå på arbejde, vi skal alle kontinuerligt blive dygtigere udviklere, og vigtigst af alt skal vi i sidste ende levere et solidt, brugervenligt og tilgængeligt produkt for vores brugere.

IT-afdelingen består p.t. af 15 medarbejdere fordelt på tre udvikler-hold og ét tværgående. Størstedelen af Nota holder til i Nakskov, men IT-afdelingen og Lydproduktionen ligger på Østerbro. Vi arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne, og du må derfor være forberedt på, at der af og til kan være behov for, at du lægger en arbejdsdag i Nakskov.

Er det noget for dig? Stillingen er på 37 timer ugentligt og aflønnes efter gældende overenskomst med Staten.

Ansøgningsfristen er onsdag den 23. september 2020. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale.

Ansøgning vedhæftet relevant dokumentation sendes til Nota via jobopslaget på https://nota.dk/om-nota/stillinger

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte os via:

Daniel Dam Freiling, CTO og teknisk leder, på 39 13 46 70 eller dfg@nota.dk

Heidi Freiberg Rasmussen, IT Chef, på 39 13 46 32 eller hrn@nota.dk
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.