Nota søger passioneret senior IT-udvikler

Er du en passioneret og erfaren fullstack IT-udvikler, som elsker nye teknologier, open-source, og ønsker du at være med til at gøre en kæmpe forskel for mennesker gennem IT? - Så er dette jobbet for dig!

Om Nota Nota er en statslig institution under Kulturministeriet. Vi producerer og udlåner bøger, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Vi producerer primært lyd- og e-bøger, som udlånes gennem vores online-bibliotek på nota.dk og app’en ”Nota Bibliotek”. Nota har mere end 180.000 medlemmer, og antallet vokser støt med cirka 10 % årligt. Som ansat hos Nota er du med til at sikre lige adgang til viden, samfundsdeltagelse og oplevelser for mennesker, der ikke kan læse almindelig trykt tekst.

Om jobbet Du vil komme til at arbejde på vores centrale systemer, som bruges hver dag af vores dygtige bibliotekarer og lydteknikere, som du kommer til at have direkte kontakt med og modtage feedback fra.

Vi benytter den agile udviklingsmetode SCRUM, Github til versionsstyring af kode og gør flittigt brug af automatiserede tests, code reviews og continuous integration for at sikre os høj kvalitet og stabilitet af vores produkter. Du vil primært komme til at arbejde med backends i C#, .NET Core, med Entity Framework og WebAPI. Du vil primært have fokus på backendudvikling, men kan også til tider skulle løse mindre opgaver i vores frontends, der primært udvikles i Angular.

Vores brugeres særlige behov gør det nødvendigt, at der sættes fokus på tilgængelighed, stabilitet og en veldesignet brugeroplevelse i vores IT-løsninger. Derfor drager vi kontinuerligt nytte af de nyeste open source-teknologier og udviklingsværktøjer og bidrager i høj grad tilbage til open source-miljøet med forbedringer og nye værktøjer. Vi samarbejder også løbende med vores søsterorganisationer rundt omkring i verden om vores IT-løsninger og udveksler knowhow og innovation inden for tilgængelighed.

Om dig Du er en stærk og erfaren senior IT-udvikler i primært backend-teknologier og en portion indsigt i frontend. Du er analytisk, struktureret, løsningsorienteret, positiv, proaktiv og brænder for at hjælpe dine medmennesker gennem IT.

Nota ønsker, at du har en relevant videregående uddannelse inden for IT-udvikling og minimum 5 års relevant erhvervserfaring.

For stillingen er det et krav, at du har følgende kompetencer:

 • C# .NET
 • MSSQL
 • Typescript
 • WebServices & API design
 • Systemdesign & -mønstre
 • Git & Github
 • SCRUM
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

 • Projektledelse (Scrum Master)
 • Test driven development
 • Continuous integration
 • Linux, Docker og Kubernetes
 • AngularJS og Angular 2+
 • Søgedatabaser (Apache Solr eller Elasticsearch)
 • Scripting via Bash eller Powershell
 • .NET Core 3+
 • Entity Framework
 • Single sign-on løsninger, så som NemID, UNI-Login og OpenID Connect.
 • Biblioteksformater, -systemer og anden domæneviden
Om afdelingen Som ansat på Nota bliver du en del af et miljø af engagerede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med læsevanskeligheder. I IT-afdelingen sætter vi stor pris på stærk faglighed, samarbejde, fleksibilitet og rummelighed. Det skal være sjovt at gå på arbejde, vi skal alle kontinuerligt blive dygtigere udviklere, og vigtigst af alt skal vi i sidste ende levere et solidt, brugervenligt og tilgængeligt produkt for vores brugere.

IT-afdelingen består p.t. af 15 medarbejdere fordelt på tre udvikler-hold og ét tværgående. Størstedelen af Nota holder til i Nakskov, men IT-afdelingen og Lydproduktionen ligger på Østerbro. Vi arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne, og du må derfor være forberedt på, at der af og til kan være behov for, at du lægger en arbejdsdag i Nakskov.

Er det noget for dig? Stillingen er på 37 timer ugentligt og aflønnes efter gældende overenskomst med Staten.

Ansøgningsfristen er onsdag den 23. september 2020. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale.

Ansøgning vedhæftet relevant dokumentation sendes til Nota via jobopslaget på nota.dk/om-nota/stillingerHar du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte os via:

Daniel Dam Freiling, CTO og teknisk leder, på 39 13 46 70 eller dfg@nota.dk

Heidi Freiberg Rasmussen, IT Chef, på 39 13 46 32 eller hrn@nota.dk
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Nota søger IT-udvikler med passion for DevOps og moderne IT-drift

NOTA

Nakskov
Er du en passioneret IT-udvikler, som elsker nye teknologier, open-source, moderne Docker-baseret drift af IT-systemer, og ønsker du at være med til at gøre en kæmpe forskel for mennesker gennem IT? - Så er dette jobbet for dig! Om Nota Nota er en s...
Indrykket:31. august 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Nota søger IT-udvikler med passion for DevOps og moderne IT-drift

NOTA

Nakskov
Er du en passioneret IT-udvikler, som elsker nye teknologier, open-source, moderne Docker-baseret drift af IT-systemer, og ønsker du at være med til at gøre en kæmpe forskel for mennesker gennem IT? - Så er dette jobbet for dig! Om Nota Nota er en s...
Indrykket:31. august 2020