Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nova Store søger en motiveret og mødestabil mødebooker.

Nova Store søger en motiveret og mødestabil mødebooker. Arbejdstid 08:45 – 16:00 mandag til fredag. Trives du bedst med at være herre over din egen hverdag og indtjening skal du læse videre! Nova Store er en butik beliggende på Åboulevard 10, 2200 København N. Der tilbyder rengøringsartikler og - produkter til erhverv og private. Dit arbejde vil bestå i at booke møder til vores salgskonsulent, således konsulenten kan komme ud og afgive bud på forbrugsvare til kontor, resturanter mm.

Samtidig vil du være en del af den daglige drift i butikken, så jobbet vil være meget alsidig. Hvis der er pres i butikken forventes det, at du giver en hånd med.

 

Hvad forventer vi?En mødestabil kollega.Du har etik og moral.Godt humør på de dage, hvor det hele er op af bakke.Kan se fremtidsperspektiv i arbejdet.

Hvad kan du forvente? En alsidig arbejdsplads. Hjælpsomme kollegaer. Fast mødetillæg. Bonus. Frihed under ansvar. Automatisk dailer. Segmenteret emner.Et reelt produkt.

Hvis du kunne se dig selv som vores nye kollega, bedes du sende en ansøgning til kontakt@novastore.dk mrk. Mødebooker.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her