Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NOVASOL - dansommer søger servicemedarbejdere til Jerup / Skagens området.

NOVASOL - dansommer søger servicemedarbejdere til Jerup / Skagens området.

________________________________________________________________________

NOVASOL A/S
NOVASOL A/S formidler udlejning af privatejede feriehuse til feriegæster fra hele Europa, og vi håndterer markedsføring, udlejning og servicering af vores kunders feriehuse. NOVASOL A/S er en international koncern i vækst med datterselskaber og servicekontorer i en række europæiske lande.

Stillingerne
Du har nu mulighed for at tjene ekstra lommepenge i weekenden, hovedsageligt lørdage, men efter aftale kan der muligvis også blive tale om andre dage.

For at komme i betragtning skal du være fyldt 18 år og have bil til rådighed. Vi tilbyder dig en stilling i en virksomhed i rivende udvikling, gode kolleger, ordnede arbejdsforhold og attraktive personalegoder, bl.a. gode rabatter på leje af ferieboliger i hele Europa. Du skal være villig til at bruge din smartphone i jobbet.

Servicemedarbejdere

  • Vi søger servicemedarbejdere med tilknytning til vores servicekontor i Jerup, til at hjælpe med servicering af feriehuse. Dine arbejdsopgaver bliver at klargøre og rengøre feriehusene, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring. 
  • Vi forventer at du er positiv, smilende og serviceminded. Du skal kunne tale dansk og det vil være en fordel at du kan begå dig på tysk og gerne engelsk. Du må ikke være bange for at tage fat når det er påkrævet.

Ansøgning
Hvis du har lyst til at blive en del af NOVASOL – dansommer og vores team af servicemedarbejdere bedes du sende en ansøgning til Jerup@novasol.com, mrk ”Servicemedarbejder - Jerup”. Eller kontakt os direkte på telefon 3914 3024.

Vi ansætter løbende så send din ansøgning allerede i dag.

NOVASOL A/S og dansommer a/s udgør den danske del af NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. Gruppen består herudover af Friendly Rentals, Ardennes-Etape og Wimdu. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 15 europæiske lande, inklusiv 60 servicekontorer i Danmark og det øvrige Europa, og beskæftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med +40.000 feriehuse i 29 europæiske lande er NOVASOL Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Nordjyllands Beredskab søger teknisk servicemedarbejder

NOBR Materiel og service

Frederikshavn
Nordjyllands Beredskab i Frederikshavn søger en teknisk servicemedarbejder til vores Materiel Service afdeling. Vi kan tilbyde dig et job på en spændende arbejdsplads, som geografisk dækkerhele Nordjylland. Du skal møde på brandstationen, H.C. Østed...
Indrykket:30. maj 2018
Udløbsdato:22. juni 2018

Servicemedarbejder, Aalborg

Aalborg, Harald Nyborg

Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab! Vi går ind for frihed under ansvar, og forsøger at skabe en munter hverdag med mulighed for udvikling for den enkelte, og arbejder i et uformelt miljø med højt til loftet. Du er unga...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:24. juni 2018