Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Novataris søger erfaren softwareudvikler til jobbet som IT-konsulent

Du har erfaring med softwareudvikling og vil være med til at skabe værdi for virksomheder, ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. Du trives i et miljø, hvor du dagligt sparer med dine kollegaer og sammen finder den bedste løsning til komplekse problemstillinger. Du har en kandidat eller bachelor indenfor IT eller matematik og 2-5 års erhvervserfaring.
 
Kan du sætte kryds ved ovenstående? Så er det måske dig, vi leder efter.

ET JOB MED UDFORDRINGER, ANSVAR OG LANGSIGTEDE MULIGHEDER

Som IT-konsulent i Novataris bliver du en del af et kompetent og erfarent konsulentteam.  Vi har ikke nogen ”standardprojekter” men arbejder indenfor mange forskellige brancher og industrier. Derfor kan du se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier. I Novataris bliver du tilknyttet et projekt ad gangen, hvor du er med i alle faser af at levere løsninger til både større digitale transformationer og mindre IT-projekter. Det betyder, at du både kommer til arbejde fra vores kontor i Nyhavn og ude hos vores kunder.


Arbejdet vil blandt andet indebære, at du får en central rolle i at:

  • Rådgive vores kunder, og afklare deres behov.
  • Designe skræddersyede løsninger, der er baseret på den rette strategi og arkitektur.
  • Udvikle og implementere IT-løsninger, som for eksempel kan omfatte portaler, systemintegrationer og information-management.

ET STÆRKT TEAM OG STOR VÆGT PÅ DIN KARRIEREUDVIKLING

Når du kommer til os, er det naturligt, at din videre uddannelse tager udgangspunkt i netop dine kompetencer. Vi vil derfor i fællesskab sammensætte det uddannelsesforløb, der komplementerer og styrker din profil bedst muligt og bringer dig videre i din karriere. Alle ansatte tilknyttes derudover en mentor, som man løbende sparrer med.

I Novataris vil du opleve:

  • En virksomhed med et stærkt team, hvor alle - helt nyansatte såvel som ledelsen - er med til at levere og udvikle løsninger.
  • Stort ansvar fra din første dag med mulighed for at lede små og mellemstore projekter.
  • Konkurrencedygtig løn.
  • Et tæt kollegialt sammenhold, hvor vi vægter sociale arrangementer og fredagsmiddage højt.

OM DIG:

  • Du har først og fremmest lyst til at indgå i en konsulentvirksomhed. Det betyder at du trives med at være i dialog med kunder, arbejder struktureret og er helhedsorienteret.
  • Du har mindst 2 års erhvervserfaring indenfor systemudvikling og objektorienteret programmering, og endnu vigtigere er det, at du brænder for dit fag.
  • Du er kommunikerende og opsøgende, og drives af et ønske om at udvikle dig fagligt og lære nye teknologier, metoder og arkitekturer.

DET ER VIGTIGT FOR OS, AT DU TRIVES BÅDE FAGLIGT OG SOCIALT

Det skal være sjovt at komme på arbejde, og vi gør vores bedste for, at vores ansatte altid føler sig udfordret og motiveret. Netop derfor vægter vi også det sociale højt, og mener, at med et godt kollegialt sammenhold, kommer vi længst. Derfor værdsætter vi en god middag med hinanden, en kold fredags øl eller en sjov firmafest.

OM NOVATARIS A/S

Novataris er et IT-konsulenthus, som hjælper vores kunder med at optimere deres forretning og øge deres værdi ved hjælp af teknologi. Vi leverer IT-løsninger, som muliggør kundens strategi, er baseret på den rette arkitektur og er skræddersyet til deres specifikke behov. Her vil du konstant være med til at udforske nye måder at skabe løsninger på. Vi finder det utroligt vigtigt for vores arbejdsgang, at vi kan stole på hinanden, og du altid ”tør” sige din mening højt. Det er nemlig i den gode diskussion og qua vores forskellige synspunkter at de bedste løsninger findes, og vi er mest produktive.

INTERESSERET?

Stillingen vedrører konsulentbistand til vores danske kunder, og det er derfor nødvendigt at mestre dansk i tale og skrift på forretningsniveau.


Hvis ovenstående passer på dig, og du er interesseret i at høre mere, så send en ansøgning med CV og eksamenspapirer (karakterer) til job@novataris.com.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.