Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Novataris søger erfarne Full stack-udviklere til jobbet som IT-konsulent

Novataris søger erfarne Full stack-udviklere til jobbet som IT-konsulent
Fuldtid / København

Novataris søger lige nu dygtige og erfarne Full Stack-udviklere, der ved hvordan man skaber værdi for virksomheder ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. Vi leder efter en kollega, som trives i et miljø, hvor daglig sparring med kollegaer og kunder er en del af hverdagen, når de bedste løsninger til komplekse problemstillinger skal findes.

Kan du sætte kryds ved ovenstående? Så er det måske dig, vi leder efter.

ET JOB MED UDFORDRINGER, ANSVAR OG LANGSIGTEDE MULIGHEDER
Du kan se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier. I Novataris har vi nemlig ikke nogle "standardprojekter", men vi arbejder indenfor mange forskellige brancher og industrier. Du bliver tilknyttet ét projekt ad gangen, hvor du er med i alle faser af at levere løsninger til både større digitale transformationer og mindre IT-projekter. Det betyder, at du både kommer til at arbejde fra vores kontor i Nyhavn og ude hos vores kunder.

Du får en central rolle i at:
 • Rådgive vores kunder og afklare deres behov.
 • Designe skræddersyede løsninger, der er baseret på den rette strategi og arkitektur.
 • Udvikle og implementere IT-løsninger som for eksempel kan omfatte portaler, systemintegrationer og information-management.
OM DIG:
 • Du har først og fremmest lyst til at indgå i en konsulentvirksomhed. Det betyder, at du trives med at være i dialog med kunder, arbejder struktureret og er helhedsorienteret – tidligere erfaring som konsulent er dog ikke nødvendig.
 • Du har en kandidatuddannelse indenfor softwareudvikling – det kunne for eksempel være datalogi, softwareingeniør eller lignende.
 • Du har mindst 2 års erhvervserfaring indenfor systemudvikling og objektorienteret programmering.
 • Du har erfaring med programmering i .Net eller Java samt at arbejde med større og komplekse IT-systemer.
 • Du er en teamplayer, du har lyst til at indgå i et agilt team, og du trives i samarbejde med fagligt stærke og kompetente kollegaer.
 • Du drives af et ønske om at udvikle dig fagligt og lære nye teknologier, metoder og arkitekturer.
VI TILBYDER EN SOCIAL ARBEJDSPLADS MED VÆGT PÅ DIN KARRIEREUDVIKLING
Som IT-konsulent i Novataris bliver du en del af et kompetent og erfarent konsulentteam. Når du kommer til os, er det naturligt, at din videre uddannelse tager udgangspunkt i netop dine kompetencer. Vi vil derfor i fællesskab sammensætte det uddannelsesforløb, der komplementerer og styrker din profil bedst muligt og bringer dig videre i din karriere. Alle tilknyttes derudover en mentor, som man løbende kan sparre med.

I Novataris vil du opleve:
 • En virksomhed, der er centreret omkring at levere god software med fokus på høj kvalitet og den gode leveranceproces.
 • Stort ansvar fra din første dag med mulighed for at lede små og mellemstore projekter.
 • Konkurrencedygtig løn.
 • En dagligdag i en virksomhed præget af høj faglighed og professionalisme, hvor succeser, individuelle som organisatoriske, bliver fejret.
 • En arbejdsplads hvor vi hjælper hinanden med at nå i mål, og hvor vi har masser af sociale arrangementer, når arbejdsdagen slutter - heriblandt klubaftener, uddannelsesrejser, fællesmiddage, fredagsøl med mere.
NOVATARIS: ADVANCED IT MADE HUMAN
Novataris er et konsulenthus, der startede i 2014 med et ønske om at kunne rådgive og formidle mulige IT-løsninger på en forståelig måde til store virksomheder i det danske marked. Vi fokuserer på IT-løsninger som en helhed, hvor behov, teknologi og forretning skal gå op i en højere enhed. I dag består Novataris af 40 IT-konsulenter, som arbejder med dette formål og bygger store strategiske IT-projekter med tydelig effekt på forretningssiden for kunderne. Vores kontor er placeret i Nyhavn, hvilket skaber nogle farverige rammer for en arbejdsplads, hvor der konstant kommer nye spændende mennesker til, og hvor løbende udvidelser af kontoret står som et fysisk bevis på successen og den tiltagende vækst.

INTERESSERET?
Stillingen vedrører konsulentbistand til vores danske kunder, og det er derfor nødvendigt at mestre dansk i tale og skrift på forretningsniveau.
Hvis ovenstående passer på dig, og du er interesseret i at høre mere, så send en ansøgning med CV og eksamenspapirer via knappen "Send ansøgning".

Vi glæder os til at høre fra dig.

*Der er 2 ledige stillinger

Se mere på vores ansøgersite: https://novataris.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.