Nr. Bjert kirke søger en kirke- og kulturmedarbejder i en nyoprettet stilling til besættelse 1. september 2020.

Nr. Bjert kirke ligger på en bakketop, og det er her, vi ønsker at være: synlig midt i det hele. Vi er et forstadssogn 5 km fra Kolding centrum på ca. 5.221 indbyggere med stor vækst.

Sognet slutter godt op om gudstjenesterne. Ca. 18.000 mennesker kommer igennem kirken om året til forskellige aktiviteter. Vi har et mangfoldigt aktivitetsprogram: 125 konfirmander, minikonfirmander, babysalmesangshold, månedlige 3-trins sogneaftener med aftenandagt, fællesmiddag og efterfølgende foredrag/film, månedlig eftermiddags foredrag, kirkefrokost, kirkeblad, strikkeklub, besøgstjeneste og en årlig sogneudflugt. Musik og sang er en stor del af os med børnekor, voksenkor og mange koncerter.

Vores vision er, at vi gerne vil have, at Nr. Bjert kirke skal opleves som en nutidig, vedkommende kirke, hvor højmessen er i centrum, og der udfolder sig et mangfoldigt kirkeligt liv. Her behandles aktuelle emner i en vekselvirkning med evangeliet i et nutidigt og sobert sprog med respekt for tradition og der forkyndes håb som inspirerer til at stille skarpt på livets værdier. Kirken er et rummeligt fællesskab, hvor enhver har frihed til at komme i alle livets faser. Vi vægter det musiske liv omkring kirken højt. (Se den fulde tekst på www.nrbjertkirke.dk)

Derfor vil vi gerne i de kommende år videreudvikle vores tilbud og undervisning sammen med dig, så børn, unge, voksne og seniorer møder folkekirken med spændende initiativer på en relevant og vedkommende måde rodfæstet i traditionerne. Du bliver en del at et team på 7 medarbejdere, mange frivillige og 10 meget aktive menighedsrådsmedlemmer.

Ud over det kreative arbejde med aktiviteter og undervisning er du også ansvarlig for markedsføring og den vigtige kommunikation mellem sogn og kirke samt styring af ugentlige planlægningsmøder, aktivitets- og mødekalender. Du vil være sognets kontakt med eks. tilmeldinger til de forskellige aktiviteter osv.

Et meget bredt og spændende arbejde, hvor du som Kirke- og kulturmedarbejderen blandt andet skal varetage følgende opgaver:

 • Kirkens kommunikation i form af udarbejdelse af kirkeblad, nyhedsbreve, opdatering af sociale medier samt markedsføring af aktiviteter via ChurchDesk
 • Styre ugentlige kalendermøderne og udføre sekretær opgaver for præsterne
 • Deltage i arbejdet med forskellige sogneaktiviteter, herunder bl.a. babysalmesang, konfirmander og minikonfirmander
 • Koordinering af frivilligt arbejde
 • Indgå i kirkens skole- hjem samarbejde og opbygge samt fortsætte samarbejde med foreninger, skoler og institutioner
 • Diverse ad hoc-opgaver samt hjælpe menighedsrådet med administrative opgaver

Derfor forventer vi forventer at du:

 • Har interesse for det kirkelige arbejde
 • Har en relevant faglig erfaring eller uddannelse som kirke- og kulturmedarbejder, pædagog, lærer eller lignende
 • Har evne til at tale med alle og gode formidlingsevner i skrift og tale
 • Er fleksibel, engageret, struktureret og iderig, men med respekt for de aktiviteter og arbejdsgange som allerede er etableret
 • Er fortrolig med IT og grafiske værktøjer, gerne kendskab til ChurchDesk som kommunikationsplatform
 • Kan kommunikere på de sociale medier
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Arbejde med mange bolde i luften
 • Har gode samarbejdsevner, såvel overfor præsterne, kollegerne, menighedsrådet, frivillige og ikke mindst menigheden
 • Er imødekommende, ansvarsbevidst, har ordenssans med overblik og kan styre en forsamling/møde på en god måde, således at der skabes fremdrift

Vi tilbyder:

 • Et job hvor du har medindflydelse på sognets udvikling gennem aktiviteter og tiltag og på dine egne opgaver samt fordelingen af arbejdsdage og timer
 • Løn efter kvalifikationer inden for gældende rammer
 • Stor frihed under ansvar

Ansættelsessamtalerne finder sted i Nr. Bjert kirkes menighedshus, Sletteskovvej 2, Nr. Bjert, 6000 Kolding

Ansøgningsfristen er den 07.07.20

Stillingen er normeret til 30 timer ugentligt

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke-og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere. Forinden ansættelse, skal der ske en ækvivalering af ansøgerens kompetenceniveau, hvis den valgte ansøger ikke tidligere har haft ansættelse som Kirke- og kulturmedarbejder. Jf. cirkulære om kompetencekrav for kirkefunktionærer med sognemedhjælperfunktioner.

Aftalerne kan ses på www. folkekirkenspersonale.dk

Medarbejdere som ikke opfylder kompetencekravet for stillingen og derfor skal supplere sit kompetenceniveau, aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 289.193 kr. – 383.181 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 303.654kr. (nutidskroner).

Medarbejdere der opfylder kompetencekravet for den pågældende stilling, aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 303.654 kr. – 433.790 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 318.113 kr.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og kirke-kultur.nu

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontaktperson Bente Hornstrup mobil 40835356.

Ansøgning sendes til: 7932fortrolig@sogn.dk

Ansættelsen sker pr. 1. september 2020. Der stilles krav om børneattest.

Vi ser frem til at få en dygtig kirke- og kultur- medarbejder, som kan blive en del af vores team af præster, ansatte og menighedsråd. Nr. Bjert har vi et godt samarbejde med en god arbejdsplads hvor alle, medarbejdere, præster og menighedsråd trækker i samme retning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.