Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nr. Herlev Børnehus søger en engageret leder

Nr. Herlev Børnehus søger en engageret leder, der brænder for både at lede et børnehus og have en fantastisk dag med en flok skønne unger.


Vores dygtige leder Marianne har valgt at gå på pension - derfor søges en ny leder som med indlevelsesevne, faglighed og hjertet på rette sted kan arbejde med børn på 0-6 år i et tæt samarbejde med personale, forældre og bestyrelse.


Som leder skal du være pædagogisk uddannet og er hjemmevant med både administrative opgaver og pædagogisk arbejde på gulvet. Du har evner for at skabe trygge rammer for børn, forældre og personale og værner om såvel den gode atmosfære, som det gode pædagogiske arbejde i vores lille børnehus.


Nr. Herlev Børnehus er et lille privat børnehus beliggende i Nr. Herlev i Hillerød. Vi har plads til 13 vuggestuebørn og 32 børnehavebørn.

Hvem er du som leder?

  • Du er et menneske som etisk og fagligt har et standpunkt og som ud fra dette standpunkt kan udvise empati og lydhørhed.
  • Du er et menneske som føler glæde ved det nære samvær med børn, forældre og medarbejdere
  • Du bevarer roen og venligheden i situationer, hvor andre godt kan blive lidt stressede
  • Du tænker kreativt og møder kompleksitet og forandring med nysgerrighedDu vil trives med en hverdag hvor det meste af din arbejdstid bruges på gulvet i både vuggestue og børnehave

Vi kan tilbyde en hverdag i en lille institution med højt fagligt engagement og som nyder stor opbakning fra forældre og lokalsamfund.

Ansøgning bedes tilsendt leder@nrherlevboernehus.com
Bestyrelsesformand Jan Jensen kan kontaktes på 30253595

Tiltrædelse hurtigst muligt - ansøgninger behandles løbende

Vi glæder os til at høre fra dig 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Faglig stærk distriktsleder til Hjemmeplejen Distrikt Vaserne

Rudersdal Kommune

Om jobbet Har du mod på en spændende ledelsesopgave? Er du en erfaren leder? og kan du skabe følgeskab i en tværfaglig gruppe? Så er det måske dig vi har brug for. Vores kerneopgave er at yde personlig pleje, praktisk hjælp samt sundheds- og sygeple...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:7. november 2018