Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NTI søger Systemarkitekt til Global Salesforce-stilling til Værløse

NTI søger Systemarkitekt til Global Salesforce-stilling til Værløse

Vi søger en ny kollega til at sikre fortsat drift og udvikling af vores Salesforce CRM-løsning, som er en central del af vores forretningssystemer og som er midt i en større digital transformation. Herunder migrering fra en ældre version af Navision til Business Central og løft af brugerbaserede kernefunktionaliteter fra ERP- til CRM-platformen (Salesforce). Målet med transformationen er fuld implementering af løsningerne i samtlige lande, hvor NTI er repræsenteret.

I dette job skal du omsætte din tekniske viden om Salesforce til praktisk anvendelige løsninger for forretningen. Dette job repræsenterer en spændende mulighed for dig, der gerne vil sidde i en teknisk orienteret rolle med ansvar for, at vores CRM- og ERP-løsning understøtter krav og behov i hele organisationen. Du vil arbejde tæt sammen med vores interne Salesforce administratorer, interne stakeholders og eksterne leverandører på området.
 
Du vil indgå i vores team og vil varetage vores Salesforce-baserede CRM samt interface imod Business Central, som vi er i gang med at implementere som erstatning for vores nuværende ERP-system (Navision). Begge løsninger er centralt placerede i vores systemlandskab. 

Som Salesforcearkitekt får du ansvar for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning, baseret på de mest velegnede teknologier og arkitekturer. Det kræver en bred viden og erfaring med flere teknologier, og en naturlig passion for aktivt at følge den tekniske udvikling og være ajour med organisationens krav. I naturlig forlængelse heraf vil du også være aktivt involveret i planlægningen af tekniske implementeringer og sparre med virksomhedens øvrige ERP/CRM-ressourcer.

Målet er, at du skal være en uundværlig sparringspartner i alle beslutninger vedrørende optimal udnyttelse af applikationen, og derfor er det essentielt, at du er virkelig dygtig teknisk, god til at tage ansvar og er i stand til at udfordre løsningsforslag og problemstillinger. 

Du vil løfte et stort ansvar indenfor arkitektur, design- og kodebehov ved hjælp af APEX, Visualforce, Flows på projektet, API’er, webservices, og det forventes også, at du er med til at definere design, afklare komplekse og kritiske dele af projektet, samt hjælpe med at fastlægge best-practices, retningslinjer og sikre dokumentation på projekter og sikre, at disse overholdes og anvendes korrekt.

Én af dine vigtigste opgaver er at sikre, at NTI’s Salesforceløsning er sund og stabil set med driftsøjne, at de forretningsmæssige, velbegrundede ændringsønsker og opdateringer bliver programmeret.

Du bliver én af vores Business System Team på området med reference til Global CFO, hvilket indebærer, at du bidrager med en detaljeret viden om applikationerne. Det betyder, at du formår at omsætte din viden til løsninger, der understøtter forretningens behov og strategi. Du får derved mulighed for at præge løsningen fremadrettet og derigennem skabe mere værdi for NTI’s forretning.

Overordnet indgår du i et nyoprettet team af fire engagerede medarbejdere, som har ansvaret for forretningskritiske business systems i NTI-gruppen. Vi er et team med forskellige typer, roller og tekniske spidskompetencer. 

I samarbejde med teamet skal du varetage følgende opgaver: 

 • Support og Change håndtering.
 • I samarbejde med vores eksterne samarbejdspartner at forestå programmering af ændringsønsker og opdateringer.
 • Vedligeholde og videreudvikle driftsprocesser.
 • Review af designs i forhold til behovsmatch, operationalitet og fremtidig drift og vedligehold.
 • Dokumentation.
 • Sikre, at systemet lever op til IT-regler og krav.
 • Styre, sparre og støtte forretningen i forhold til retningen for vores forretningssystemers videreudvikling.
 • Afdækning af forretningskrav og –behov.
 • Prioritering af systemets aktiviteter.
 • Udvikle og opretholde Best practice på tværs af lande, teams og siloer.
 • Optimere og forberede til standard Salesforce funktionalitet og opdateringer. 


Du har følgende kompetencer:

 • Relevant videregående uddannelse inden for IT eller tilsvarende erfaring.
 • Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Tysk er en fordel og ikke et krav.
 • God teknisk forståelse, og god til at sætte dig ind i IT-systemer.
 • Erfaring med salesforce.com developer.
 • Gerne erfaring med applikationsdrift, herunder Incident- og Change Management.
 • Kendskab til Business Central og 
 • Erfaring med API/Webservice/SQL data og integrationer mellem systemer.


Din personlighed er dog altafgørende. Det er vigtigt, at du:

 • Er selvmotiverende og effektiv.
 • Er serviceminded og forretningsorienteret i din tankegang.
 • Er struktureret.
 • Ikke mister overblikket, selvom du arbejder med flere projekter/opgaver på én gang.
 • Føler dig tryg i spændingsfeltet mellem forretning, IT og brugerhåndtering.
 • Er målrettet, men tålmodig nok til at drive opgaver og løse udfordringer.
 • Ikke er bange for at tage ansvar og kan arbejde med ”frihed under ansvar”.
 • Er klar til at indgå i et tæt samarbejde med vores Salesforce administratorer, der står for de meget udadvendte opgaver omkring Salesforce i form af undervisning, support, implementering osv.


Om os
Vores vigtigste aktiv er en meget stor stab af kvalificerede medarbejdere – vi er pt. ca. 340 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Island, Holland og Tyskland, hvoraf de 135 sidder i Danmark. Vi er en ambitiøs og dynamisk IT-konsulentvirksomhed, der er med forrest i feltet, men er samtidig en solid virksomhed med mangeårig erfaring på markedet. Vi er blandt de største landsdækkende leverandører af EDM, ESDH-, PDM-, PLM- og FM-systemer til industri- og byggebranchen. Vi er totalleverandør af løsninger samt autoriseret forhandler af Autodesks produkter og en lang række tilhørende applikationer. For at sikre vores kunder en professionel anvendelse af de solgte løsninger, tilbyder vi en lang række forskellige kurser i Værløse, Vejle, Ringsted, Aalborg og Aarhus. Vi har som noget meget unikt vores egen udviklingsafdeling beliggende i Aarhus, så alt vores egenudviklede software er danskproduceret.

Hvad gør os særlige? 

 • Vi er en ambitiøs og dynamisk totalleverandør af løsninger til industri- og byggebranchen med mangeårig erfaring på markedet. Vi har grund til at være stolte af vores arbejde og sætter en ære i at blive endnu bedre, både som team og som individ. Derfor er vores vigtigste aktiv en stab af kvalificerede medarbejdere.
 
 • Hos NTI er det ikke nok, at man er fagligt kompetent – man skal også have et ordentlig menneskeligt værdisæt. HR har derfor stor fokus på den enkeltes trivsel, og der bliver gjort rigtig meget, så medarbejderne bliver motiveret, hørt og set og føler sig godt behandlet.

Interesseret?

 • Du er velkommen til at høre mere hos HR-chef Karina Keller på tlf. 4435 0700. Se også mere på www.nti.biz.dk  Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
 • Vi glæder os til at modtage din ansøgning Via knappen "send ansøgning".  Vi ansætter gerne så snart vi finder den helt rigtige nye kollega, så send din ansøgning hurtigst muligt!
   


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.