Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ny controller til IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København optager flere studerende end nogensinde før. Samtidig ansætter vi løbende flere forskere, undervisere og administrative medarbejdere. Inden længe udvider vi desuden vores campus med en ny adresse i DR byen på Amager, en lokation der ligger klods op af vores nuværende adresse.

For at understøtte IT-Universitetets vækst, søger vi en controller til økonomifunktionen, der brænder for automatisering af arbejdsgange og videreudvikling af økonomirapporteringen.

IT-Universitetet anvender Navision Stat, Statens BI (LDV) og Ibistic Invoice & Expense.

Økonomifunktionen består af syv engagerende og kompetente medarbejdere og en teamleder, der drives af fællesskab, frihed og ansvar. Som en af fire controllere får du blandt andet ansvar for at:

 • Assistere administrative afdelinger med kvartalsvise budgetopfølgninger
 • Samarbejde med projektadministratorer om projektregnskaber og -budgetter
 • Bidrage til flerårige prognoser for tilskudsfinansierede og kommercielle aktiviteter
 • Gennemføre periodeluk og regnskabsmæssig årsafslutning
 • Optimere økonomifunktionens arbejdsgange på tværs af universitetet
Derudover forventer vi, at du bidrager til andre af teamets opgaver, fx vedligehold af anlægskartotek, Navision-opsætning og direktionssupport samt gerne giver en hjælpende hånd med eksempelvis debitor- og kreditorbogføring, når dine kollegaer holder ferie. Økonomifunktionens opgaveportefølje udvikler sig i takt med at arbejdsgange bliver automatiseret og nye opgaver kommer til. Derfor er det vigtigt, at du håndterer forandringer med højt humør og fleksibilitet i hverdagen.

Vi er en international arbejdsplads med både forskere og administrative medarbejdere fra hele verden. Derfor taler vi ofte engelsk og meget af vores budget- og regnskabsmateriale bliver udarbejdet på engelsk.

Kompetencer
Vi forestiller os, at du enten er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en økonomifunktion. Uanset din baggrund, så forventer vi, at du har en naturlig interesse og lyst til at prøve kræfter med de mange forskelligartede opgaver, som findes i en økonomifunktion.

Når vi skal vælge vores nye kollega, lægger vi vægt på, at du har flere af nedenstående kompetencer:

 • Nysgerrig, imødekommende og ansvarlig
 • Dygtig bruger af Excels avancerede funktioner
 • Stor interesse for automatisering af arbejdsgange og rapportering
 • Erfaring med analyse af store datamængder ifm. afstemninger og økonomirapporter
 • Kendskab til Navision Stat og Statens BI (LDV) er en fordel
 • Kendskab til kreditor- og debitorområdet er en fordel
For at du kan lykkes hos os, er det vigtigt, at du har lyst til en omskiftelig hverdag med både faste tilbagevendende opgaver samt ad hoc-forespørgsler fra direktionen, der kræver hurtig handling. Som team prioriterer vi løbende igangværende opgaver på tavlemøder. Desuden forventes det, at du kan holde hovedet koldt i travle perioder. Vi ønsker et åbent og ærligt arbejdsmiljø, hvor nye ideer blomstrer og bliver omsat til fælles løsninger gennem en fælles indsats.

IT-Universitetet tilbyder
ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. maj 2020.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte HR Partner, Kristina Køj-Udsen tlf. 7218 5131 eller e-mail kuds@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er den 2. marts 2020 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt i uge 10 og uge 11. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.