Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ny kollega til HR-administrationen

Har du erfaring fra en HR-administrativ stilling i det offentlige, og har du lyst til at bidrage til godt samarbejde, gode processer og understøtte den attraktive arbejdsplads – så har vi en stilling med spændende opgaver og udviklingsmuligheder til dig!

I Energistyrelsen arbejder vi for regeringens klimahandlingsplan med et mål om 70 pct. reduktion af drivhusgasser i Danmark i år 2030 og for den grønne omstilling både herhjemme og ude i verden. Vi skal tage ansvar for fremtiden. I HR har vi en vigtig opgave med at understøtte dette mål, og vi søger en HR-administrativ kollega, som vil bidrage til at løse opgaven.

Om jobbet Du bliver en del af enheden ”HR & Udvikling” (HRU), hvor vi er i alt ca. 25 administrative og akademiske medarbejdere.

Som HR-administrativ medarbejder har du sammen med dine kolleger i HR-driften ansvar for løn- og personaleforhold, herunder at sikre gode processer i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere. Du har et tæt samarbejde med dine kolleger, er professionel i din opgavevaretagelse og yder god service. I HRU er det vigtigt, at vi kender forretningen, er synlige og er på forkant.

Som HR-medarbejder er du synlig i organisationen, fordi du har den tætte kontaktflade til såvel medarbejdere som chefer. Du er proaktiv, grundig og håndterer de daglige henvendelser professionelt. Du er ofte bindeled mellem Energistyrelsens faglige enheder og HR, og du understøtter de gode processer med din positive tilgang. Samtidig tager du selvstændigt ansvar, sikrer fremdrift i sagerne og bidrager med gode løsninger.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • ansættelseskontrakter, oprettelse af nye medarbejdere, rokeringer, fratrædelser, orlov, mv.,
  • rekrutteringer,
  • lønanvisninger til Statens Administration, kontroller af data,
  • opgaver som administrator i personaleadministrative systemer,
  • udarbejdelse og opdatering af procesbeskrivelser,
  • fakturahåndtering, samt
  • oplæring af elever.
Du arbejder tæt sammen med de øvrige administrative medarbejdere, vores student og 6 HR-partnere, og du bidrager med din viden og kompetencer til at løse opgaverne effektivt og til tiden. Du vil i den forbindelse selvstændigt drive en række opgaver på tværs af drifts- og udviklingsteamet, og du vil også indgå i en tæt dialog med bl.a. vores økonomienhed og IT-enhed.

Om dig Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og solid erfaring med HR administrative opgaver i den offentlige sektor. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med HR i staten og har kendskab til statslige overenskomster og regel-sæt og samtidig har flair for at finde digitale løsninger. Da vi som følge af klimaaftalen ansætter en del nye medarbejdere, vil det også være en fordel, at du har erfaring med rekrutteringer og kan indgå i disse processer og sikre, at de kommer godt i hus.

Du kan lide at tage ansvar ikke kun for egne men også for teamets opgaver. Du trives med at arbejde selvstændigt og proaktivt, og du har en positiv indstilling til de opgaver, der skal løses på daglig basis og hen over måneden. Du er god til at kommunikere, er nysgerrig, løsningsorienteret og har holdånd.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er ca. 600 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

HR & Udvikling er en del af Center for organisation, som omfatter Økonomi, IT & Digitalisering, Direktionssekretariat samt Jura. I HR & Udvikling samles kræfterne for at understøtte de mange udviklingsinitiativer og for at udnytte de synergier, der opstår, når der arbejdes tværorganisatorisk. Målet er at samtænke organisationsudvikling, så initiativerne udnyttes strategisk og således, at Energistyrelsen er rustet til at håndtere de kommende års forandringer, krav og forventninger til den grønne omstilling.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker som administrativ medarbejder i henhold til gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere indgået mellem HK og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Klima, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Energistyrelsen ønsker at fremme ligestilling, hvorfor alle kvalificerede uanset etnisk tilhørsforhold, race, religion, køn eller alder opfordres til at søge stillingen.

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte chef for HR & Udvikling Trine Heidemann Jansen, tlf. 2096 1792 eller souschef Henriette Orholm, tlf. 3395 5616.

Ansøgning Du søger via www.ens.dk/job. Benyt knappen "Søg stillingen" i forbindelse med stillingsopslaget.

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest onsdag den 24. februar 2021. Samtaler forventes afholdt uge 9 med henblik på tiltrædelse 1. april eller 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at besvare en case i forbindelse med rekrutteringsprocessen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.