Ny kollega til ungeteamet - Familier, Unge og Handicappede

Ungeteamet er en del af afdelingen Familier og Sundhed, som varetager den samlede indsats i forhold til særligt udsatte børn og unge. Afdelingen består af familie- og ungerådgivere, handicaprådgivere, PPR, sundhedsplejen, familieplejekonsulenter, administrative medarbejdere og eksterne huse.

Lidt om os og jobbet
I Hillerød Kommune har vi igangsat en større omlægning af indsatsen for kommunens udsatte børn, unge og familier samt for familier med børn med funktionsnedsættelser. Omlægningen har særlig fokus på at sikre en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats, ved blandt andet at være i tættere kontakt med børnene og familierne, sikre en tidligere opsporing af børn samt at tilbyde virksomme og effektfulde indsatser til børnene og familierne.

Vi har særligt fokus på at inddrage familiens og netværkets ressourcer samt at samarbejde på tværs med skoler med henblik på at sikre helhedsorienterede og tværfaglige løsninger for de unge og deres familier.

Som et led i at nå målet om en tidligere forebyggende indsats og at være i tæt kontakt med familierne, har vi i det seneste år, opnormeret antallet af rådgivere, således at den enkelte rådgiver har færre sager end tidligere.

Som ungerådgiver vil du blive en del af et team på 9 socialrådgivere og en faglig leder. Du vil skulle udføre myndighedsarbejde, udarbejde børnefaglige undersøgelser, handleplaner samt træffe afgørelser om igangsættelse og opfølgning af indsatser. Du får ligeledes en stor opgave i forhold til det tværfaglige
samarbejde med skolerne, PPR, UU og SSP.

Hillerød Kommunes børne- og ungepolitik - Fælles Børn Fælles Ansvar, samt handleguiden ”Den røde tråd i arbejdet med børn, unge og familier i Hillerød kommune” udgør fundamentet for arbejdet med børn og unge og kan findes på vores hjemmeside (http://www.hillerod.dk).

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler og gerne med erfaring indenfor ungeområdet. Du formår at arbejde systematisk, og har en ressourceorienteret tilgang til børnene og familierne. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ICS, SOS og DUBU.

Du er god til at samarbejde på tværs af faggrupper og organisatoriske skel, og ser det tværprofessionelle samarbejde som en forudsætning for at lykkes med at skabe gode og helhedsorienterede løsninger for børnene og familierne. Vi sidder i kontorfællesskab med psykologer, sundhedsplejersker, logopæder m.fl., hvorfor tværfaglig sparring er en naturlig del af hverdagen.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingerne ønskes besat snarest.
Der er tale om en 37 timers stilling med løn efter kvalifikationer. Vi har flekstid.

Vi skal have din ansøgning vedlagt eksamensbevis og eventuelle anbefalinger senest mandag den 23. april kl. 08.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 24. april.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til sektionsleder Maja Riis Frederiksen på tlf. 72 32 55 20 eller til faglig leder for ungeteamet Trine Frederiksen på tlf. 72 32 55 85.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Socialrådgiver til KiF Hillerød

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Hillerød
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger to socialrådgivere til afdelingen i Hillerød. Har du lyst til at være en vores nye kollegaer, så søger Kriminalforsorgen Hovedstaden, afdelingen i Hillerød to socialrådgivere. Stillingerne er til besættelse pr. 1....
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Socialrådgiver til behandling af underretninger og § 50 undersøgelser - Familieafdelingen

Frederikssund Kommune

Familieafdeling søger en socialrådgiver, der gerne vil arbejde med underretninger, nye henvendelser kortere afklaringsforløb og § 50 undersøgelser.Stillingen er på 30 timer ugentlig og ledig fra den 1. juni 2018, eller snarest derefter. Stillingen e...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Socialfaglig udviklingskonsulent til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Socialfaglig udviklingskonsulent fyldt med drive og gå-på-mod søges Som udviklingskonsulent vil et af dine primære ansvarsområder være at sikre udvikling, god kontakt og konstruktiv dialog mellem Psykiatrisk Center Nordsjælland og kommunerne i vores...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Socialrådgiver til KiF Hillerød

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Hillerød
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger to socialrådgivere til afdelingen i Hillerød. Har du lyst til at være en vores nye kollegaer, så søger Kriminalforsorgen Hovedstaden, afdelingen i Nordsjælland to socialrådgivere. Stillingerne er til besættelse pr...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Familierådgivningen i Helsingør kommune søger en socialrådgiver med erfaring inden for Børne-handicapområdet til vores dynamiske modtageenhed 37 timer pr. uge og en socialrådgiver, til vores ambitiøse Børne-handicapteam 37 timer pr. uge.

Helsingør Kommune

Helsingør
Er du en af vores 2 nye kollegaer?Familierådgivningen er en del af Center for Børn, Unge og Familier. Vores målgruppe er børn og unge med særlige behov i alderen 0-23 år, samt deres familier. Familierådgivningen er en ambitiøs afdeling med et høj fa...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018