Ny skoleleder til Korshøjskolen

Skoleleder til Korshøjskolen

Korshøjskolen søger en ny skoleleder, da vores nuværende skoleleder går på pension pr. 1. maj 2018.
Vi søger en leder, der kan løfte opgaven efter vores dygtige skoleleder og udfylde ledelsesrummet med visionær, retningsgivende og rammesættende ledelse.
Foruden dig består skolens ledelsesteam af SFO-leder og viceskoleleder. Det er et team, som arbejder tæt sammen om opgaverne i hverdagen.
Korshøjskolen er en udviklingsorienteret skole med stærkt afsæt i et godt samarbejde og høj grad af personaleinddragelse.
Som skolens strategiske leder vil du sammen med det øvrige ledelsesteam i den nærmeste tid have fokus på skolens fortsatte pædagogiske udvikling.
Vi er fx rigtig godt i gang med arbejdet med at udvikle Professionelle Læringsfælleskaber, hvor vi har særligt fokus på teamudvikling og reflekterende samtaler om elevernes læring. Vi arbejder på at løfte den professionelle kapital for organisationen via et udviklingsfokus med høj grad af medarbejderinddragelse og med teamsamarbejdet som det vigtige omdrejningspunkt.

Vi ønsker os

 • En leder med pædagogiske ambitioner samt evner og interesse for strategisk ledelse
 • En rummelig leder, der er god til kommunikation og dialog
 • En leder der er teamplayer og som kan lede medarbejdere og ledere
 • En udviklingsorienteret leder der kan understøtte igangværende processer
 • En leder, der er god til personaleledelse, kan indgå i teamarbejdet og arbejde anerkendende

Vi kan tilbyde
 • En skole, hvor dialog, tillid og åbenhed er vigtige grundelementer i vores samarbejdsklima
 • En fælles engageret tilgang til arbejdet med at øge vores professionelle kapital
 • Et udviklingsorienteret og engageret personale
 • Et positivt samarbejde med såvel forældrekredsen som bestyrelsen og øvrige aktører
 • Frem for alt dejlige og lærevillige børn!

I Randers Kommune er der i 2017 udarbejdet et fælles ledelsesgrundlag: ”Grundlag for god skoleledelse”, som tager udgangspunkt i at styrke og udvikle et fælles skolevæsen.

Som skoleleder i Randers Kommune forventes det derfor bl.a. at
 • Du indgår konstruktivt og forpligtigende i professionelle ledelsesfælleskaber, hvor dialoger, både refleksive og af mere praksisorienteret karakter, skal understøtte udviklingen af både det fælles skolevæsen og egen skole.
 • Du sammen med andre skoleledere og skolechef skaber sammenhæng mellem lokale og fælles behov og udarbejder og gennemfører strategiske aftalemål.
 • Du leder vidensinformeret og med udgangspunkt i viden og data

Korshøjskolen er en skole med pt. 420 elever, fordelt på 0 - 9 kl. Vi har 2 spor pr. årgang og vi arbejder afdelingsopdelt. Vi har 3 specialklasser med 28 elever på 7.- 10. klassetrin med moderate generelle indlæringsvanskeligheder. I skolens SFO er der ca. 100 børn.Der er ansat 33 lærere, 10 pædagoger, 2 ansatte i kantinen og én administrativ medarbejder.

Skolen er bygget i 1965 og løbende renoveret. Den er beliggende i Harridslev nord for Randers Fjord, få kilometer uden for Randers by. Skolen er distriktsskole for børn i Harridslev og de omkringliggende byer.

Ansættelsen
sker efter lederoverenskomsten for undervisningsområdet på kontraktvilkår. Lønfastsættelsen sker i henhold til lokalt indgået forhåndsaftale for skoleledere mellem Lederforum og Randers kommune.

Se mere på hjemmesiden http://korshoj.skoleporten.dk/sp (http://korshoj.skoleporten.dk/sp).

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til skolechef Henrik Johansen 51 16 28 47 henrik.johansen@randers.dk (henrik.johansen@randers.dk) eller SFO-leder Hanne Breinhild på 89 15 47 11 eller 21 18 03 94 hanne.breinhild@randers.dk (hanne.breinhild@randers.dk)

Du er naturligvis også velkommen til at komme på besøg på skolen. Ring og aftal en tid med Hanne Breinhild.

Ansøgningen skal være Randers kommune, Børn og Skole i hænde senest den 5. marts.

Første samtalerunde afholdes den 12. marts.

Der indhentes referencer og foretages test for kandidater, der går videre til anden samtalerunde. Denne finder sted den 21. marts.

Tiltrædelse den 1. maj eller snarest muligt derefter.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01.05.18

Ansøgningsfrist
05.03.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Korshøjskolen

Kontaktperson
Skolechef Henrik Johansen, Tlf. 51162847
SFO-leder Hanne Breinhild, Tlf. 21180394


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Lykkeskolen søger en strategiske og visionær skoleleder pr. 01.05.2018 eller snarest muligt

LYKKESKOLEN

Du formår at pleje og løbende udvikle en sammenhængende skolekultur præget af involverede og engagerede forældre og medarbejdere, og hvor elevens trivsel, personlige udvikling og faglige læring er i fokus. Vi søger en skoleleder, der er strategisk, ...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Kompetencehuset i Aarhus søger visionær forstander

Kompetencehuset

Da vores forstander går på pension, søger vi en forstander til et spændende, levende pædagogisk miljø med højt til loftet og stor respekt for den enkelte. Du skal stå i spidsen for en veldrevet institution, hvor du har den centrale opgave at sikre s...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Uddannelsesleder til HHX

College360

Silkeborg
Uddannelsesleder College360, Handelsgymnasiet Silkeborg College360, HHX søger en uddannelsesleder, der har lyst til og mod på at være en del af ledelsen, hvor opgaven er at skabe de bedste betingelser for elevernes læring og dannelse. Som uddannelse...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Uddannelsesleder til AspIT

Skive College

Skive College søger uddannelsesleder til AspIT Skive College søger en uddannelsesleder til vores afdeling AspIT , som er en IT-uddannelse for unge med en autisme-spektrum-forstyrrelse. Arbejdsområde Som uddannelsesleder for afdelingen vil du få ansv...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Uddannelsesleder til Serviceafdeling på Skive College

Skive College

Uddannelsesleder til serviceafdelingPr. 1. august 2017 fusionerede Skive Handelsskole og Skive Tekniske Skole under navnet Skive College. Skive College søger en uddannelsesleder til vores serviceafdeling, som indeholder uddannelserne til grund- og h...