Ny uddannelsesleder til administrationsbacheloruddannelsen

Vil du være med til at påvirke udviklingen af den offentlige sektor i Region Sjælland?


Som ny uddannelsesleder vil du komme til at stå i spidsen for en forholdsvis ny uddannelse med en ambition om at uddanne højt kvalificeret arbejdskraft til den offentlige sektor. Uddannelsen har også et stort potentiale for at udvikle sig inden for efter-og videreuddannelse og forskning inden for fagområdet.


Som ny leder vil du få stor indflydelse på den fortsatte udvikling og profilering af administrationsbacheloruddannelsen. Du vil få ansvaret for at skabe et godt uddannelsesmiljø for de godt 300 studerende og et udviklende fagprofessionelt fællesskab for uddannelsens undervisere.


Du vil også få stor indflydelse på at udvikle uddannelsens forskningsindsats. Der skal bl.a. arbejdes med en målrettet profilering af uddannelsen og etablering af nye samarbejdsrelationer. Det samme gælder uddannelsens efter- og videreuddannelsesaktiviteter, hvor vi er i opbygningsfasen og bl.a. arbejder målrettet med at udbrede diplom- og akademiuddannelser i regionen. Her arbejdes der på markedsvilkår og i konkurrence med mange andre aktører både regionalt og nationalt.


Du vil få personaleansvaret for uddannelsens 17 medarbejdere. Det er en ambitiøs og engageret medarbejderstab, der har fokus på at afprøve nye læringsformer og uddannelsesformater. Dette viser sig bl.a. via uddannelsens strategiske satsning på nyt uddannelsesdesign og nye læringsformer, der skaber stærke digitale kompetencer hos uddannelsens dimittender.


Du vil få mulighed for at samarbejde på tværs af store dele af Absalon, og du vil få mulighed for at skabe netværk både internt, i regionen og nationalt.


Vi forventer bl.a. at du:

• Brænder for at gøre en forskel for studerende på administrationsbacheloruddannelsen

• Har interesse for uddannelsesområdet, og gerne kendskab til professionshøjskolens udbudte uddannelser

• Erfaring med at arbejde med nye digitale løsninger og at udvikle digitale kompetencer

• Har erfaring fra det offentlige enten som leder eller som konsulent

• Har erfaring med personaleledelse eller har gode forudsætninger for at indgå i en lederrolle

• Har en udpræget organisationsforståelse, et godt overblik og er god til at organisere en travl hverdag, så der er styr på opgaveløsningen og driften

• Er en stærk netværksdanner, der både kan sætte sit nuværende netværk på området i spil og være i stand til hurtigt at etablere nye samarbejdsrelationer internt, regionalt og nationalt.Som ny uddannelsesleder refererer du til centerchef Turid Eikeland, og du vil blive en del af fag. Center for Socialt Arbejde og Forvaltnings ledergruppe.


Arbejdssted

Professionshøjskolen Absalon

Center for Socialt arbejde og Forvaltning

Parkvej 190

4700 Næstved


Ansættelsen sker med flere og varierende ansættelsessteder. Derudover vil der være tjenstlig kørsel til uddannelsesstederne i arbejdstiden.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Stillingen er på fuld tid. Der vil indgå tests og personprofil i forbindelse med rekrutteringen.


Yderligere information

Du kan læse mere om Professionshøjskolen Absalon her: https://phabsalon.dk/, hvor du også kan søge stillingen. Se en uddybende job- og personprofil her: https://cdn-recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=7437941c-b7f7-44ff-98b1-4345199a32a1&cid=5001, hvor krav og forventninger til den nye leder er beskrevet.


Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte centerchef Turid Eikeland, på telefon 7248 3186 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck, på telefon 3148 4740.


Ansøgningsfrist m.v.

Ansøgning og relevante bilag sendes via Absalons rekrutteringssystem her: https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/ eller ved at klikke på "Søg stillingen" på denne side senest den 4. marts 2018


1. samtaler afholdes den 15. marts 2018 på Campus Næstved.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Læs mere om os på www.pha.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Afdelingsleder til erhvervs- og praktikcenter

Roskilde Tekniske Skole / Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde

Roskilde
Til fortsat udvikling af vores praktikcenter samt virksomhedsrettet projektledelse, søger Roskilde Tekniske Skole en leder, der kan opdyrke, etablere og vedligeholde relationerne i en mangfoldig interessentgruppe med fokus på vores virksomheder og o...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Souschef til Slagelse Musikskole - Genopslag

Slagelse Kommune

Slagelse
Musikskolens souschef gennem de seneste 10 år har fået ansættelse tættere på familien, hvorfor vi søger en ny dygtig, kreativ og engageret souschef, der vil være med til fortsat at udvikle musikskolen med sans for nytænkning og samtidig bevaring af ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Uddannelsesleder Jernbjerggaard

ZBC

Næstved
Uddannelsesleder til de grønne uddannelser på ZBC, Slagelse ZBC Jernbjerggaard (tidligere Landbrugs- og Gartnerskolen) åbner fantastiske fremtidsmuligheder for de unge, der drømmer om at blive anlægsgartner, landmand, jordbrugsmaskinfører eller anlæ...