Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NYBORG STRAND søger Kok

NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team – og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold.

Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med:

  • Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer
  • Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a’ la’ carte

Det forventer vi af dig

  • Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen
  • Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad

Hvordan er du som person?

  • Du er smilende og serviceminded
  • Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt
  • Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store
  • Du er stabil og pligtopfyldende
  • Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold.

Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner.

Vi holder lukket mellem jul og nytår.

Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55

Ansøgninger med CV sendes via dette link:

https://www.nyborgstrand.dk/da/component/dwjobansogning/jobansognings?Itemid=428


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330009371Phoenix-dbed3ed912019-04-17T00:00:00NYBORG STRAND søger Kok

NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team – og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold.

Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med:

  • Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer
  • Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a’ la’ carte

Det forventer vi af dig

  • Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen
  • Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad

Hvordan er du som person?

  • Du er smilende og serviceminded
  • Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt
  • Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store
  • Du er stabil og pligtopfyldende
  • Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold.

Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner.

Vi holder lukket mellem jul og nytår.

Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55

Ansøgninger med CV sendes via dette link:

https://www.nyborgstrand.dk/da/component/dwjobansogning/jobansognings?Itemid=428

2019-06-01T00:51:28.680 NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold. Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med: Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a la carte Det forventer vi af dig Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad Hvordan er du som person? Du er smilende og serviceminded Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store Du er stabil og pligtopfyldende Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold. Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner. Vi holder lukket mellem jul og nytår. Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55 Ansøgninger med CV sendes via dette link: https: www.nyborgstrand.dk da component dwjobansogning jobansognings?Itemid 42811jobnetdbed3ed9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000000EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNyborg3510685HOTEL NYBORG STRAND A/S11Østerøvej 25800NyborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent747360JobNet4977096497709610017-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos HOTEL NYBORG STRAND A/S får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361500582Jonasnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330050137Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2019-06-28T00:00:002019-08-21T00:00:00
330069852Kok søges til Storebælt i NyborgRobot Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Nyborgs bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi netop står og mangler til vores køkken på Hotel Storebælt, der ligger placeret i strandkanten med smuk panoramaudsigt over Bæltet og Storebæltsbroen. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Årets Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads. I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv.Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning. Vil du vide mere?Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på 6331 4949 eller rtla@sinatur.dk.Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.Send din ansøgning til Rasmus på rtla@sinatur.dk eller herigennem senest den 31. august 2019. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Nyborgs bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi netop står og mangler til vores køkken på Hotel Storebælt, der ligger placeret i strandkanten med smuk panoramaudsigt over Bæltet og Storebæltsbroen.

Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Årets Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.  

En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv.Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på 6331 4949 eller rtla@sinatur.dk.Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.Send din ansøgning til Rasmus på rtla@sinatur.dk eller herigennem senest den 31. august 2019.

Om os                   Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Storebælt Sinatur Hotel & KonferenceNyborg2019-08-08T00:00:002019-08-31T00:00:00
330062993kok til Hotel ChristiansmideRobot Hotel Christiansminde søger kok til køkkenet Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konferencer. Du har et godt overblik og sans for detaljen. Du nyder at skabe oplevelser for gæsterne. Du er en dygtig kok som ikke lader dig slå ud, af en travl hverdag. Fast vagtplan med fri hver anden weekend. Gode løn og arbejdes forhold. Gode kollegaer. Hvis ikke du har hørt fra os sendes d.1 10 er stillingen besat til anden side

Hotel Christiansminde søger kok til køkkenet

 

Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konferencer.

Du har et godt overblik og sans for detaljen.

Du nyder at skabe oplevelser for gæsterne.

Du er en dygtig kok som ikke lader dig slå ud, af en travl hverdag.

 

Fast vagtplan med fri hver anden weekend.

Gode løn og arbejdes forhold.

Gode kollegaer.

 

 

Hvis ikke du har hørt fra os sendes d.1/10 er stillingen besat til anden side 

HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJDSvendborg2019-07-23T00:00:002019-09-13T00:00:00
330062409Engageret og energisk kokRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster. Din baggrund og profil Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse Du er initiativrig og id rig Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt Søg jobbet Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever.

Jobbet

Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster.

Din baggrund og profil
  • Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt

Søg jobbet

Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A/S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Halberg A/SSvendborg2019-07-22T00:00:002019-09-12T00:00:00
330062408Energisk kokkeelev med ambitionerRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret. Jobbet Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker. Din profil - Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk - Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra - Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger - Du er initiativrig og id rig - Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver - Du er positiv og har et godt smittende humør også når der er travlt Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever.

Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker.

Din profil

- Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk

- Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra

- Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger

- Du er initiativrig og idérig

- Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver

- Du er positiv og har et godt smittende humør – også når der er travlt

Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende

Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Halberg A/SSvendborg2019-07-22T00:00:002019-09-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Kok søges til Storebælt i Nyborg

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyborg
Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Nyborgs bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi netop står og mangler til vores køkken på Hotel Storebælt, der ligger placeret i strandkanten ...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019

kok til Hotel Christiansmide

HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD

Svendborg
Hotel Christiansminde søger kok til køkkenet Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konferencer...
Indrykket:23. juli 2019
Udløbsdato:13. september 2019

Engageret og energisk kok

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:12. september 2019

Energisk kokkeelev med ambitioner

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:12. september 2019