NYBORG STRAND søger Kok

NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team – og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold.

Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med:

  • Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer
  • Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a’ la’ carte

Det forventer vi af dig

  • Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen
  • Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad

Hvordan er du som person?

  • Du er smilende og serviceminded
  • Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt
  • Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store
  • Du er stabil og pligtopfyldende
  • Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold.

Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner.

Vi holder lukket mellem jul og nytår.

Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55

Ansøgninger med CV sendes via dette link:

https://www.nyborgstrand.dk/da/component/dwjobansogning/jobansognings?Itemid=428


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330009371Phoenix-dbed3ed912019-04-17T00:00:00NYBORG STRAND søger Kok

NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team – og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold.

Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med:

  • Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer
  • Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a’ la’ carte

Det forventer vi af dig

  • Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen
  • Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad

Hvordan er du som person?

  • Du er smilende og serviceminded
  • Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt
  • Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store
  • Du er stabil og pligtopfyldende
  • Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold.

Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner.

Vi holder lukket mellem jul og nytår.

Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55

Ansøgninger med CV sendes via dette link:

https://www.nyborgstrand.dk/da/component/dwjobansogning/jobansognings?Itemid=428

NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold. Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med: Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a la carte Det forventer vi af dig Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad Hvordan er du som person? Du er smilende og serviceminded Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store Du er stabil og pligtopfyldende Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold. Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner. Vi holder lukket mellem jul og nytår. Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55 Ansøgninger med CV sendes via dette link: https: www.nyborgstrand.dk da component dwjobansogning jobansognings?Itemid 42811jobnetdbed3ed9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000000EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNyborg3510685HOTEL NYBORG STRAND A/S11Østerøvej 25800NyborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent747360JobNet4977096497709610017-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbed3ed9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos HOTEL NYBORG STRAND A/S får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361500582Jonasnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330010475Kok eller køkkenmedarbejderRobot Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken. Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver. Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar. Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig. Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring: Cafekøkken og a-la-carte Indkøb, lagerstyring og egenkontrol Udvikling af menuer, samt kalkulation Gode engelsk-kundskaber i tale Oplæring af det øvrige personale Som person er du moden og ansvarsfuld Men byd gerne ind med dine kvalifikationer. 1 fuldtidsstilling eller evt. 2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie. For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066. Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk

Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken.

Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver.

Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar.

Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig.

Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring:

  • Cafekøkken og a-la-carte
  • Indkøb, lagerstyring og egenkontrol
  • Udvikling af menuer, samt kalkulation
  • Gode engelsk-kundskaber i tale
  • Oplæring af det øvrige personale
  • Som person er du moden og ansvarsfuld

Men byd gerne ind med dine kvalifikationer.

1 fuldtidsstilling eller evt. 2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie.

For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066.

Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk

Cafe Anthon c/o Jane PedersenNyborg2019-04-24T00:00:002019-05-31T00:00:00
330021781Kok eller Cater søges til Café på golfklub i NyborgRobot Kok eller Cater søges til Caf på golfklub i Nyborg. Grundet travlthed så står vi og mangler flere hænder i køkkenet. Vi er en caf som laver typisk caf mad men vi laver også mange andre spændene ting, og der er rig mulighed for at udfolde sig krevtivt. og for den retter er der mulighed for fast ansættelse.

Kok eller Cater søges til Café på golfklub i Nyborg.

Grundet travlthed så står vi og mangler flere hænder i køkkenet.

Vi er en café som laver typisk café mad men vi laver også mange andre spændene ting, og der er rig mulighed for at udfolde sig krevtivt.

og for den retter er der mulighed for fast ansættelse.

Café Sct. Knud (Hos Krøll)Nyborg2019-05-10T00:00:002019-05-23T00:00:00
330002099Best Western Plus Hotel Svendborg søger engageret og energisk kokRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster. Din baggrund og profil Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse Du er initiativrig og id rig Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt Søg jobbet Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever.

Jobbet

Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster.

Din baggrund og profil
  • Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt

Søg jobbet

Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A/S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Halberg A/SSvendborg2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
330020108KØKKENCHEF - TREKANTSOMRÅDETRobot Restaurant The Grill søger køkkenchef i Trekantsområdet Bowl n Fun og The Grill er i vækst. Derfor søger vi kandidater, som er klar på at sætte deres præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Vi søger kandidater, der kan tiltræde i et bredt geografisk område i et af vore centre i Trekantområdet og Østjylland op mod Horsens. I Bowl n Fun The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og går forrest Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater. Ansættelsesstart vil være i følge aftale med rette kandidat. OBS! Vi søger i et bred geografisk område, hhv. Trekantsområdet, Østjylland og op mod Horsens, selvom det fremgår af Jobnet.dk, at jobbet ligger i Kolding Kommune. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Restaurant The Grill søger køkkenchef i Trekantsområdet

Bowl’n’Fun og The Grill er i vækst. Derfor søger vi kandidater, som er klar på at sætte deres præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Vi søger kandidater, der kan tiltræde i et bredt geografisk område i et af vore centre i Trekantområdet og Østjylland op mod Horsens.

I Bowl’n’Fun & The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet
  • Du tager ejerskab og går forrest
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater.

Ansættelsesstart vil være i følge aftale med rette kandidat.

OBS! Vi søger i et bred geografisk område, hhv. Trekantsområdet, Østjylland og op mod Horsens, selvom det fremgår af Jobnet.dk, at jobbet ligger i Kolding Kommune.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun A/SKolding2019-05-08T00:00:002019-06-10T00:00:00
330024332FAGLÆRT KOK MED LEDEREGENSKABER - SVENDBORGRobot Restaurant The Grill søger en faglært kok med erfaring og gode lederegenskaber i Svendborg Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt Du tager ejerskab og & 39 går forrest& 39 Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet Daglig rengøring af køkkenet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt. Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Restaurant The Grill søger en faglært kok med erfaring og gode lederegenskaber i Svendborg

Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster
  • Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt
  • Du tager ejerskab og 'går forrest'
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet
  • Daglig rengøring af køkkenet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt.

Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun SvendborgSvendborg2019-05-14T00:00:002019-05-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller køkkenmedarbejder

Cafe Anthon c/o Jane Pedersen

Nyborg
Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken. Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Kok eller Cater søges til Café på golfklub i Nyborg

Café Sct. Knud (Hos Krøll)

Nyborg
Kok eller Cater søges til Caf på golfklub i Nyborg. Grundet travlthed så står vi og mangler flere hænder i køkkenet. Vi er en caf som laver typisk caf mad men vi laver også mange andre spændene ting, og der er rig mulighed for at udfolde sig krevtiv...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:23. maj 2019

Best Western Plus Hotel Svendborg søger engageret og energisk kok

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

KØKKENCHEF - TREKANTSOMRÅDET

Bowl'n'Fun A/S

Kolding
Restaurant The Grill søger køkkenchef i Trekantsområdet Bowl n Fun og The Grill er i vækst. Derfor søger vi kandidater, som er klar på at sætte deres præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Vi søger ...
Indrykket:8. maj 2019
Udløbsdato:10. juni 2019

FAGLÆRT KOK MED LEDEREGENSKABER - SVENDBORG

Bowl'n'Fun Svendborg

Svendborg
Restaurant The Grill søger en faglært kok med erfaring og gode lederegenskaber i Svendborg Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun T...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:29. maj 2019