Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nymosehave, plejebolig og hjemmepleje søger timelønnede sygeplejersker


Er du sygeplejerske og nysgerrig efter at vide, om primærsektoren kunne være noget for dig?

Kunne du tænke dig at prøve nye vinkler på god sygepleje, eller har du brug for lidt biindtægt?
- For så kunne Nymosehave lige være stedet for dig!

Nymosehave er beliggende i det charmerende Vangede og blev i 1989 ombygget fra den gamle Mosegårdsskole til moderne plejeboliger. Nymosehave består i dag af 93 boliger, 54 plejeboliger med hjemmehjælp, 39 plejeboliger med fast personale, som er fordelt på 2 etager, Berthe Stuen og Berthe 1. sal. Vi har et solidt fundament, som bygger på liv og glæde - vi har et ønske om at bevare Nymosehave som et godt sted at bo, leve og arbejde. Vi arbejder ud fra en platform, der er baseret på robusthed, værdighed og ordentlighed. Vi tilstræber en høj faglighed med fokus på rehabilitering, hvor vi på tværs af alle faggrupper stræber efter at inddrage beboernes ressourcer dér, hvor det giver mening og værdi for den enkelte.

Vi søger en sygeplejerske som:


 • Har interesse for det geriatriske speciale • Har en sundhedsfremmende tilgang til vores beboere • Er fagligt dygtig og ambitiøs i praksisfeltet • Har gode evner til at sortere, prioritere og handle hensigtsmæssigt på opgaver og problemstillinger • Kan varetage daglige rutine-opgaver, men også bidrage med nye vinkler til god og kompleks sygepleje • Formår at arbejde selvstændigt • Medvirker til gode samarbejdsrelationer • Er mødestabil

 • Værd at vide:

  Hvis ovenstående lyder spændende, så har du med garanti potentiale til at søge denne stilling.

  Du er altid meget velkommen til at besøge os på Nymosehave, det er helt uforpligtende. Vi vil med glæde vise dig rundt. Vi anbefaler, at du kontakter afdelingssygeplejerske Trine Danielsen eller daglig leder Laila Hoen for nærmere aftale.

  Ansættelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt

  Løn efter overenskomst og Lokal Løndannelse.

  I Gentofte Kommune er det en generel politik, at der vises straffeattest.

  Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst:

  Afdelingssygeplejerske Trine Danielsen tbda@gentofte.dk telefon 39987381 mobil 40431895

  Daglig Leder Laila Hoen lbh@gentofte.dk telefon 39987367 mobil 24841788

  Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

  Læs mere på http://www.gentofte.dk


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her