Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyoprettet stilling på Pensionat Borgerskolen i Lemvig

Social- og sundhedsassistent

Pensionat Borgerskolen er en del af KFUM sociale arbejde i Danmark, og er et tilbud efter servicelovens §110.

Målgruppen er hjemløse med særlige sociale vanskeligheder, ofte med en psykiatrisk lidelse og forskellige former for misbrug. Pensionatet er normeret til  16  beboere, derudover 6 pladser under §107.

Har du mod på at blive fagligt og personligt udfordret? Har du lyst til at indgå i en kompleks opgaveløsning bland nogle af det danske samfunds mest udsatte borgere? Og har du behov for en tværfagligt sammensat personalegruppe , at blive superviseret og kompetenceudviklet iht opgaveløsningens målsætninger?

Borgerskolen søger snarest en social- og sundhedsassistent. Erfaring fra ligende stilling, samt interesse for medicinhåndtering, vil være en fordel. Vi kan tilbyde en fast stilling på 32 timer hvor der må påregnes skiftende arbejdstider, fordelt på dag og aften samt sovende nattevagt. Vagterne fordeles over alle ugens dage, 365 dage om året.

Vi samarbejder tæt med, borgerens privatpraktiserende læger, hospitalsenheder i den psykriatriske indsats, misbrugscentrene og sagsbehandlere i borgerens hjemkommune.

Vi søger en psykisk robust, tydelig og stabil medarbejder, som kan og vil arbejde reflekteret og systematisk. Følgende kvalifikationer vil blive prioriteret:

Evner for tydelig og fagligt velunderbygget kommunikation

Erfaring med målgruppen ( personlighedsforstyrrede med misbrug )

Evner for/erfaring med at identificere og arbejde med lavtærskel-mål

It- færdigheder på brugerniveau

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældenede overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

For flere oplysninger kontaktes forstander Tina Mette Dominicussen 6340 1000 / 2170 5480 eller stedfortræder Tine Olesen 6340 1000 / 2045 2048

Ansættelsessamtaler finder sted løbende og annoncen udløber når den rette medarbejder er fundet.

Ansøgningen sendes til mail: Borgerskolen@kfumsoc.dk

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her