Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyopstartet kaffecykel søger medarbejdere i Aarhus

Kan du se dig selv stå på udsigtposten i Riiskov og brygge Caffe Latte? Så læs videre.

Nyopstartet kaffecykel-koncept søger friske unge mennesker til brygning og servering af espresso-drikke fra forskellige lokationer i Aarhus. 

Om dig:

Du er udadvendt og smilende, du har sans for hygiejne, kvalitet og detalje og vigtigst af alt er du selvtænkende og initiativtagende. Du er måske studerende og mangler et studiejob i weekender og aftentimerne. I bedste tilfælde har du også erfaring med espressobrygning og mælkeskumning med steamer. Du går op i at kunderne får en god oplevelse når de har talt og handlet med dig - og at de får lyst til at komme igen. 

Om stillingen

Du kommer til at stå bag ved cyklen og hele maskineriet. Du vil komme til at skulle stå for hele processen både fra klargøring af cyklen til transport ud til lokationen og rengøring og oprydning af cykel og maskiner når dagen er omme. Timerne kan variere ud fra vejret, da ingen kan lide at stå ude i regnvejret. Da konceptet er nyt, vil der også være forskellige lokationer der skal testes af for at finde de "bedste steder". Du vil have indflydelse på dine timer og vagter. Der forsøges at lave vagtskema 3-4 uger frem. Aflønning aftales men som udgangspunkt 120,- i timen. 

 

Om Kaffecyklen

Kaffecyklen er en ladcykel med 2 gruppes espressomaskine og kværn. I cyklen er der indbygget batteri, omformer og gas så den kan operere alle steder fra. Der serveres et smalt sortiment, som ændres efter sæson og vejr. 

 

Om indehaver

Jeg er iværksætter i hjertet og har mange jern i ilden. Jeg går op i menneskelige kvaliteter frem for akademisk faglighed. Jeg handler impulsivt og efter mavefornemmelsen. Der er derfor også god chance for at være med til nogle sjove og vilde ideer når du arbejder med mig.


Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning hurtigst muligt med en god beskrivelse af dig, dine værdier og et vellignende billede. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.