Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nysgerrig på psykiatri?

Psykiatrisk sengeafsnit søger sygeplejerske med lyst til relationsarbejde til et 5 måneders vikariat.

                              
Da en af vores sygeplejersker vil cykle jorden rundt, søger vi dig.
Vi søger en energisk sygeplejerske, der vil arbejde effektivt for vores psykiatriske patienter og højne niveauet på vores fantastiske afdeling.
Der er tale om et vikariat på 37 timer med start den 01.05.21, løbende frem til 30.09.21.
Vi er et dedikeret hold, bestående af nyuddannede og erfarne kolleger, med forskellige faglige baggrunde. Dette giver en god dynamik, når vi afprøver metoder og tager nye initiativer i brug. Vi arbejder systematisk med viden, indsatser, handlemuligheder og kulturændringer i klinisk praksis. Derudover har vi et stort fokus på non-farmakologiske tiltag, der kan bidrage til nedbringelse af tvang og hjælpe vores patienter på rette vej.
Se videoerne om arbejdet i psykiatrien: https://www.psykiatrien.rm.dk/uddannelse/sygeplejerske/Karrieremuligheder-som-sygeplejerske/

Som sygeplejerske på S7

 • behandler du patienter med psykotiske lidelser herunder patienter med skizofreni og dobbeltdiagnoser
 • er du en aktiv medspiller i udviklingen af sygeplejen med hovedfokus på nedbringelse af tvang
 • arbejder du med metoder inden for deeskalering og reviews
 • samarbejder du med patienterne omkring handleplaner
 • har du mulighed for at præge afsnittet med idéer og inputs, så vi kan skabe den bedst mulige psykiatri – både for medarbejdere og patienter

Vi leder efter en medarbejder, der er proaktiv, kvalitetsbevidst og god til at tage styring på egne opgaver. En medarbejder, som vil arbejde i et felt i konstant udvikling, tænker nye løsninger og har et ønske om konstant at højne kvaliteten i det psykiatriske arbejde.

Vi tilbyder...

 • grundigt introduktionsprogram samt fast mentorordning
 • månedlig supervision og sygeplejefaglig vejledning, ugentligt teammøde samt mulighed for efteruddannelse og kurser
 • godt arbejdsmiljø og en ledelse, der lægger vægt på høj kvalitet i patientplejen
 • høj grad af tværfagligt samarbejde mellem alle personalegrupper på afsnittet
 • kursus med fokus på konflikthåndtering
 • arbejde i et felt, der rummer både psykiatri, jura, misbrug og somatiske udfordringer

Hvem er vi – i korte træk

Vi er placeret i de helt nye rammer tæt knyttet til somatikken. Her har vi plads til 26 patienter, og vores speciale er mennesker med psykoser. Hos os er arbejdet med at udvikle og etablere et behandlingsmiljø uden tvang i højsædet, og derfor arbejder vi konstant på at blive et bæltefrit sengeafsnit. Vi er en personalegruppe, der vægter humor, godt arbejdsmiljø, respekt til hinanden og ordentlig kommunikation med og om hinanden.
Som personalegruppe vægter vi et godt arbejdsmiljø. Humor, gensidig respekt og ordentlig kommunikation er nøglebegreber for os, og der er også plads til sociale arrangementer gennem vores festudvalg, som eksempelvis deltagelse i DHL-Stafetten.
Vi er et døgnafsnit, hvor vagterne består af både dag-, aften- og nattevagter samt arbejde hver 2. eller 3. weekend. Vagtplanen bliver administreret i systemet MinTid, hvor du selv har mulighed for at få indflydelse på din egen vagtplan, blandt andet fordi vores vagtplanlægger er god til at tage individuelle hensyn.

Løn og ansættelsesvilkår  

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.
Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kirsten Bo-Kristensen på kirbok@rm.dk. Henvendelse kan også ske til sengeafsnittet på 7847 1790.
Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning senest den 28.02.21. Det vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende, senest uge 10.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.