Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyt SSA-team til opstart af helt ny ordning, Svinninge

Nyt team hos ældre herre
Manden står i en helt ny situation og har brug for et kompetent hold til at hjælpe ham i gang med en ny tilværelse. Som SSA på teamet får du en stor opgave i at være med til at få skabt et godt og solidt fundament for manden med din indsigt i hans behov både fysisk og mentalt.

Teamet skal dække ind 24 timer i døgnet fordelt på dagvagter i tidsrummet kl. 8.00-20.00 og nattevagter kl 20.00-08.00. Da teamet er nyt, vil du kunne byde ind på, hvor mange vagter du ønsker om ugen. (Hvis det går op, kan rene dagvagter og rene nattevagter godt komme på tale, du skal dog være fleksibel og kunne dække den modsatte vagt ved sygdom og ferier).

Lidt om manden
Brugeren er en mand på 72 år. Der i oktober 2019 pludselig fik hjertestop. Hjertestoppet forårsagede en voldsom hjerneskade på manden, som har kastet ham ud i en helt ny tilværelse. Mandens nye tilværelse indebærer bl.a. flytning til egen lejlighed på et plejecenter i Svinninge. Før hjertestoppet boede manden med sin hustru og var meget aktiv, han brugte bl.a. tiden på at fiske og gå på jagt.

Plejeopgaver, træning og hyggestunder
Manden har efter sin hjerneskade fået et massivt plejebehov samt behov for træning og rehabilitering. Som en del af mandens faste team, vil du være 1. hjælper på alle plejemæssige opgaver, mens plejehjemmets personale vil fungere som 2. hjælpere. Dine opgaver inkluderer bla. sondeernæring, medicingivning og kateterpleje mm.

Du skal yderligere hjælpe til med mandens daglige fysiske såvel som mentale træning. Hukommelsestræning og mundstimulering er del af de aktiviteter, du skal foretage med manden.
Alt dette vil du af ergoterapeut og fysioterapeut blive oplært i.

I løbet af dagen vil der også være stunder hvor du skal være i lejligheden og give ham ro. Læse op fra avisen, sætte god musik på eller blot lade ham vide at han ikke er alene.
Der vil ydermere også forekomme stunder hvor i går en tur i nærmiljøet og kommer ud og kigger på lidt natur.

Om natten består opgaven i at overvåge manden og sørge får han kan finde ro. Der er tale om vågne nattevagter, så du kan træde til, når manden har brug for hjælp. Da han ofte har angstanfald i løbet af natten, skal du desuden berolige ham og hjælpe ham så godt du kan til at få en god søvn og derved en normal døgnrytme.

Erfaren SSA på udkig efter nye udfordringer
Vi leder efter dig, der synes at det er spændende at arbejde indgående med et menneske, der har brug for din faglige viden og professionelle omsorg.

Du har formentligt erfaring med hjerneskade fra tidligere eller har i hvert fald god indsigt i området og er med din øvrige praktiske erfaring rustet til de mange facetter i jobbet.

Vi ser meget gerne, at du kan tage en blanding af dag- og nattevagter og er en fleksibel kollega, der vil hjælpe til med vagtdækningen, når behovet op står. Men har du et brændende ønske om at du primært vil arbejde dag eller nat, så tøv ikke med at nævne det i samtalen, så vil vi forsøge at få det til at gå op.

Det er vigtigt, at du er en holdspiller og har lyst til at arbejde tæt sammen med din teamleder, plejepersonalet på plejecenteret og dine kollegaer på teamet. På en måde så i får skabt den bedste dagligdag for manden. Selvom du får et samarbejde med dine kolleger og personalet på plejecentret, vil det meste af din arbejdstid foregå på egen hånd, hvorfor det også er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og trives med at arbejde alene.

Olivia Danmark tilbyder

  • Et job hvor du indgår i et fast vagtrul, så du kender dine vagter langt ud i fremtiden.
  • Du får lov til at vedligeholde dine sygeplejefaglige kompetencer
  • Du bliver en del af et nyt team som sammen kan forme kulturen i ordningen
  • Sparring med teamleder- Der altid kun er et opkald væk.
  • Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og aflønnes derfor efter kvalifikationer.


Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt.
Vi vil løbende kalde til samtaler. Da vi har brug for et helt nyt team, har vi brug for mange forskellige og gode kompetencer, så tøv ikke med at sende din ansøgning i dag.


Samtalerne bliver alt efter situationen afholdt både fysisk og over google meet, dette aftaler vi individuelt.

Send din ansøgning hurtigst muligt.
Vi vil løbende kalde til samtaler. Da vi har brug for et helt nyt team, har vi brug for mange forskellige og gode kompetencer, så tøv ikke med at sende din ansøgning i dag
J

Samtalerne bliver alt efter situationen afholdt både fysisk og over google meet, dette aftaler vi individuelt.
Ansøg stillingen hurtigst muligt eller senest den 25-07-2020.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christina Flacheberg på tlf. 8888 7171.
Vi ser frem til at høre fra dig.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.