Nytænkende faglært kok til kursus- og konferencecenter

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du værktøjskassen i orden og værdsætter du et godt teamwork, så er det måske dig vi søger!

Din nye arbejdsplads

Som kok hos bliver du en del af et team i køkkenet på 12 kolleger, som dagligt serverer frokost og aftensmad til ca.250 gæster. Vi er et konferencecenter, som har mange af de samme gæster igennem, så derfor er det meget vigtigt at vi holder et højt gastronomisk niveau samt en årstids bestemt variation.

Du er en nytænkende kok eller cater, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft samt at bæredygtighed og økologi er vejen frem. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Om Favrholm Campus:
Favrholm Campus er et internt kursus- og konferencecenter for Novo Nordisk A/S. Novo Nordisk A/S er en global virksomhed med over 40.000 ansatte over hele verden. Kursuscenteret ligger i Hillerød midt i naturskønne omgivelser og omfatter 17 mødelokaler, 2 restauranter, 50 værelser, stuer, motionscenter og et større udendørsområde. Favrholm Campus har besøg af 30.000 kursister fra indland og udland årligt.

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Tilberedning og anretning af dagens 2-3 retters menu
  • Servicering af vores gæster
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for varmt, lunt og suppe. Vi ser gerne at du kan sparre med de andre partier på koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for og fokus på, sund og bæredygtig mad.

  • Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra kantiner eller i lignende køkken
  • Du er med på de nyeste trends i branchen og interessere dig for den gastronomiske udvikling
  • Du er velfunderet i det danske klassiske køkken
  • Du er en holdspiller, som ynder at skabe resultater sammen med det øvrige team
  • Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, du har mange idéer og kan tænke ud af boksen, og så er du en teamplayer

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Du bliver en del af et team hvor der skiftes mellem dag- og aftenhold.
Mødetiden for daghold er mandag-tirsdag kl. 07.00 - 15.00 og fredag kl. 07.00 - 14.30. Mødetiden for aftenhold er mandag-tirsdag kl. 11.00 - 20.30 og onsdag-torsdag kl. 11:00-21:00.

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, og mulighederne i Compass Group er derfor mange. Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed, og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Vi glæder os til forhåbentlig at kunne byde dig velkommen hos Compass Group Danmark!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Nytænkende faglært kok til kursus- og konferencecenter

Har du værktøjskassen i orden og værdsætter du et godt teamwork, så er det måske dig vi søger!

Din nye arbejdsplads

Som kok hos bliver du en del af et team i køkkenet på 12 kolleger, som dagligt serverer frokost og aftensmad til ca.250 gæster. Vi er et konferencecenter, som har mange af de samme gæster igennem, så derfor er det meget vigtigt at vi holder et højt gastronomisk niveau samt en årstids bestemt variation.

Du er en nytænkende kok eller cater, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft samt at bæredygtighed og økologi er vejen frem. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Om Favrholm Campus:
Favrholm Campus er et internt kursus- og konferencecenter for Novo Nordisk A/S. Novo Nordisk A/S er en global virksomhed med over 40.000 ansatte over hele verden. Kursuscenteret ligger i Hillerød midt i naturskønne omgivelser og omfatter 17 mødelokaler, 2 restauranter, 50 værelser, stuer, motionscenter og et større udendørsområde. Favrholm Campus har besøg af 30.000 kursister fra indland og udland årligt.

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Tilberedning og anretning af dagens 2-3 retters menu
  • Servicering af vores gæster
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for varmt, lunt og suppe. Vi ser gerne at du kan sparre med de andre partier på koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for og fokus på, sund og bæredygtig mad.

  • Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra kantiner eller i lignende køkken
  • Du er med på de nyeste trends i branchen og interessere dig for den gastronomiske udvikling
  • Du er velfunderet i det danske klassiske køkken
  • Du er en holdspiller, som ynder at skabe resultater sammen med det øvrige team
  • Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, du har mange idéer og kan tænke ud af boksen, og så er du en teamplayer

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Du bliver en del af et team hvor der skiftes mellem dag- og aftenhold.
Mødetiden for daghold er mandag-tirsdag kl. 07.00 - 15.00 og fredag kl. 07.00 - 14.30. Mødetiden for aftenhold er mandag-tirsdag kl. 11.00 - 20.30 og onsdag-torsdag kl. 11:00-21:00.

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, og mulighederne i Compass Group er derfor mange. Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed, og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Vi glæder os til forhåbentlig at kunne byde dig velkommen hos Compass Group Danmark!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.