Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nytænkende og engageret talehørekonsulent

Det udgående ressourceteam/PPR i Herlev søger en nytænkende og engageret talehørekonsulent til en stilling på 37 timer om ugen pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter.

I Herlev Kommune er vi ambitiøse på alle børn og unges vegne, og vi tror på, at vi lokalt kan skabe og udvikle gode tværprofessionelle løsninger for udsatte børn, unge og deres familier. Som en vigtig del af dette tværprofessionelle samarbejde løser talehørekonsulenterne, i det udgående ressourceteam/PPR, opgaver omkring kommunens børn og unge med behov for en talehørepædagogisk indsats.

Det udgående ressourceteam/PPR er en del af Center for Dagtilbud og Skole og består af henholdsvis talehørekonsulenter, psykologer, pædagogiske vejledere, ressourcepædagoger og administrativt personale. Med udgangspunkt i den politiske strategi "Herlev i fremgang" er vi i gang med en udviklings- og omstillingsproces sammen med kommunens øvrige faggrupper på børne- og ungeområdet. Med fokus på en øget grad af tværprofessionelt samarbejde i opgaveløsningen ønsker vi at skabe helhedsorienterede løsninger for vores børn, unge og familier i udsatte positioner.

Om os
Du vil blive en del af en faggruppe på i alt 5 talehørekonsulenter, som hver især betjener et antal dagtilbud (0-6 år), en folkeskole samt forskellige specialpædagogiske tilbud. Vi dækker alle flere fagområder, samtidig med at der er god mulighed for at specialisere sig i særlige interesseområder.

Du vil være forankret i tværprofessionelle distrikter, hvor du får god mulighed for at spille dit monofaglige perspektiv ind i helhedsorienterede løsninger tæt på praksis. Du bliver således en vigtig medspiller i Herlev Kommunes sprogfremmende indsatser på dagtilbud og skoler.
 
Arbejdsdagen hos talehørekonsulenterne er varieret og opgaverne afvekslende. Udover klassisk logopædisk afdækning og udredning af børn med specifikke tale-hørevanskeligheder og efterfølgende intervention og/eller rådgivning, vejledning og sparring med de voksne omkring barnet, bidrager vi også til den generelle udvikling af det sprogpædagogiske arbejde i kommunen. Vi arbejder ud fra principperne fra Sprogpakken og Hanen og indgår fx. i tæt samarbejde med dagtilbuddenes sprogpædagoger, som sprogtester alle børn i 3- og 5-års alderen. Tidlig indsats er et nøgleord for os, og vi er fleksible i vores tilgang, så børnene får de bedste udviklingsmuligheder.

Om dig

  • Du er uddannet (audio-)logopæd, eller har en PD i logopædi med fagmodulerne tale-, sprog- og hørevanskeligheder eller tilsvarende
  • Du er interesseret i, og har erfaring med, at fremme det sproglige arbejde for både børn, forældre og personale på dagtilbudsområdet og i skolen (også på stue/klasseniveau), og gerne med kendskab til Hanen, flersprogede familier og/eller eventuelt stemmeområdet, dette er dog ingen forudsætning
  • Du kan skabe gode relationer til alle dine samarbejdspartnere, samt bidrage til at omsætte undersøgelsesresultater og teoretisk viden til praksisnære logopædiske indsatserved hjælp af fx. Åben Dialog, rådgivning og vejledning
  • Du har gode formidlingsevner i tale og skrift og kan fx. holde oplæg for pædagogisk personale som et led i den faglige opkvalificering eller på forældremøder.

Vi kan tilbyde
  • En udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi gerne afprøver og udvikler nye metoder
  • Et alsidigt og fagligt udfordrende job med gode muligheder for supervision og sparring
  • En organisation, hvor vi ser værdi i og prioriterer tværprofessionelt samarbejde
  • En veluddannet medarbejdergruppe med et højt fagligt niveau, som vægter fællesskabet og et godt grin

Ansættelse sker i forhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er senest den 24. november.2020 klokken 12:00. Vi forventer at afholde samtaler den 27.november 2020.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Leder af PPR Bine Baadsgaard, bine.baadsgaard@herlev.dk. 

Der indhentes børneattester på personer, der ansættes indenfor dagtilbud- og skoleområdet i Herlev Kommune.
Derudover forbeholder Center for Dagtilbud og Skole sig ret til at indhente den offentlige straffeattest.

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.