Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyuddannede og erfarne SOSU-assistenter og -hjælpere til vores nye rehabiliteringsafdeling

Vil du indgå i tværfagligt samarbejde omkring multisyge borgere? Og har du det bedst, når du har den helt tætte borgerkontakt, og du kan mærke, at det er afgørende, at du går på arbejde?
  
Velkommen til Skovgården.

Din arbejdsplads bliver vores helt nye pleje- og rehabiliteringscenter Skovgården. Her bliver du tilknyttet vores afdeling for midlertidige pladser og rehabilitering med 25 pladser. Vi forventer at udvide til 40 pladser i løbet af de næste par år.

Skovgården Rehabilitering er en arbejdsplads, hvor der er brug for en,hvor omsorg og respekt er en kerneværdi, hvor ens faglige interesser bliver sat i spil  - et sted hvor man aktivt vælger samarbejde, faglighed og læring sammen med kollegaer, borger og pårørende til.

”Du bliver en del af et meget stærkt, professionelt og humoristisk team, der arbejder tværfagligt og altid har fokus på at komme ”hele vejen rundt om vores borger,”
fortæller din nye kollega,SOSU-assistent Malene.
Vi står sammen om at hjælpe borgerne videre.

Du bliver en del af et tværfagligt team med sygeplejersker,  SOSU-assistenter samt  SOSU-hjælper og ergo- og fysioterapeuter. Udover teamet vil du få en tæt dialog med hospitaler, visitation, hjemmeplejen, pårørende og vigtigst af alle: borgerne.

På vores midlertidige pladser veksler det meget, hvor længe vores borgere er hos os. Det kan være alt fra et par dage til flere uger. Du får derfor kontakt til en bred vifte af borgere med flere forskellige diagnoser, hovedsageligt inden for neurologi, ortopædkirurgi, medicin og geriatri.
Du bliver en del af en mangestrenget organisation, hvor vi gør en dyd ud af at samle trådene. Det betyder blandt andet, at vi har 2 tværfaglige møder hver uge, ligesom vi holder daglige triagemøder, hvor der også er tid til en faglig snak.

Som SSA:

  • får du medansvar for at udføre grundlæggende og borgernær sygepleje og rehabilitering, ligesom du er alarmklokken, der observerer ændringer i borgernes tilstand. I det daglige er du i tæt dialog og sparrende samarbejde med sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og andre kommunale samarbejdspartner såsom diætisten.
Som SSH:
  • er du med til at sørge for, at borgernes basale behov for pleje og omsorg bliver varetaget, ligesom du er med til at højne livskvaliteten for den enkelte borger. Det daglige arbejde bærer præg af tæt samarbejde med vores sygeplejersker og SSA`er samt øvrige samarbejdspartnere. 

Høj faglighed og gode arbejdsgange og processer.

Du kan se frem til en hverdag med meget høj faglighed og ikke mindst tid til din personlige faglige udvikling. Ydermere vil du opleve alle de fordele, der er ved at være en del af et nyt sted, som du i høj grad er med til at præge og forme. Samtidig arbejder vi sammen for at hjælpe og støtte den enkelte borger.
Desuden nyder vi godt af skønne omgivelser og en god beliggenhed.

Det er et super spændende sted, hvis du vil være med til at præge din nye arbejdsplads – både fagligt og i forhold til vores arbejdskultur.”
Gruppeleder Carina Forsberg-Madsen 

Som SOSU-assistent eller -hjælper kan du være nyuddannet, men vi ser gerne, at du har praktisk erfaring – gerne fra et akutafsnit.
  • Hvis du har et specielt interesseområde, som kan være med til at styrke vores indsatser – så hører vi også meget gerne om det.
  • Du kender dine kompetencer – og har interesse i at videreudvikle dem.
  • Du elsker samspillet med borgerne og deres pårørende, og du trives godt i en omskiftelig hverdag samt i et team, hvor vi både er afhængige af hinanden og samtidig også fungerer rigtig godt selvstændigt.

”Hvis du kan lide at arbejde med forskellige og komplekse sygdomsforløb og med det hele menneske i fokus, så er det her lige stedet.
Vi er her for at yde borgernær pleje og bruge vores faglighed på flere forskellige måder. Så jeg kan kun anbefale, at du søger jobbet
.”
  SOSU-assistent Malene 

Det praktiske:

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Skriv gerne i din ansøgning hvilket timeantal du ønsker.

Der er ligeledes mulighed for at arbejde både dag-, aften- og nattevagter afhængig af dine personlige behov og ønsker.

"Fredensborg kommune er en del af et netværk af 8 kommuner i Nordsjælland.
De 8 kommuner ser sygeplejersken som en nøgleperson i det nære sundhedsvæsen.
Vi samarbejder om at tilbyde den bedst mulige introduktion og fagudvikling for nyansatte sygeplejersker.
Det betyder, at du vil få mulighed for at gennemføre fælles kursusforløb i samarbejde med KP-professionshøjskole.
Kursusforløbet klæder dig på til den særlige opgave, det er at være sygeplejerske hos os."


Yderligere oplysninger:

Du kan læse mere om os på Fredensborg Kommunes hjemmeside:
https://www.fredensborg.dk/kommunen/kommunen-i-udvikling/nyt-pleje-og-rehabiliteringscenter-i-humlebaek

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til gruppeleder Carina Forsberg-Madsen på tlf. 2162 5670.

Send din ansøgning til os gennem linket nedenunder senest onsdag den 3. Marts 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 10 og 11 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.