Nyuddannede sygeplejersker søges til oplæringsforløb ved Ortopædkirurgisk afdeling, Regionshospitalet Horsens


Er du nyuddannet sygeplejerske og spekulerer du på, hvordan det bliver at starte i din evt. første ansættelse på et hospital? Så skal du overveje at søge denne stilling. Vi tilbyder en fast stilling ved [afsnit], hvor de første 2 år er i et specielt skræddersyet oplæringsforløb, der giver bedre vilkår for at tillære dig specialet, samtidig med at du får en unik mulighed for at følge relevante patientforløb på tværs af hospitalets afdelinger. Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2021 eller pr.  1 Juli 2021.

På Regionshospital Horsens har vi udarbejdet et koncept for 2-årige oplæringsforløb, hvor vi tilbyder nyuddannede sygeplejersker bedre vilkår for at tillære sig det speciale, man ansættes i. Vi har gode erfaringer med disse forløb fra tidligere, hvor erfaringerne viser, at sygeplejerskerne oplever en bedre overgang mellem teori og praksis, føler større faglig tryghed og føler sig bedre rustet til opgaveløsningen.

Beskrivelse af oplæringsforløbet
Det 2-årige oplæringsforløb er bygget op om 4 moduler med konkret opstillede læringsmål. Forløbet indeholder generel introduktion til specialet og afsnittet, oplæring og senere fordybelse i specialet og patientforløb på sengeafsnittet. Senere i oplæringsforløbet giver vi dig indblik i arbejdet i klinikkerne samt hos vores samarbejdende afdelinger m.fl. gennem fokuserede udeophold. I den sidste tid af dit oplæringsforløb kan du ligeledes forvente at blive mentor for en ny kollega i oplæringsforløb.

Oplæringsforløbet foregår med forankring i vores daglige praksis, hvor fokus er på:

 • at du får en god transformation til dit arbejdsliv som sygeplejerske blandt andet gennem løbende samtaler med afdelingssygeplejersken og introduktions- og oplæringsansvarlig sygeplejerske, samt supervision med andre nyuddannede sygeplejersker.
 • at arbejde målrettet med din kompetenceudvikling igennem et struktureret kompetenceudviklings – og oplæringsforløb indenfor det specialespecifikke akutte- og elektive patientforløb.
 • at du bliver fortrolig med specialespecifik klinisk viden og praksisfærdigheder samt generelle fagspecifikke praksisfærdigheder (kommunikative færdigheder, samarbejdsevner, instrukser, kliniske retningslinjer, instrumentelle færdigheder).
 • at du opnår viden om vores samlede pleje- og behandlingstilbud til patienterne, og dermed bliver i stand til at planlægge det gode patientforløb på tværs af afdelinger og sektorer.
 • at du opnår organisationsforståelse (opbygning, visioner og strategier på alle organisatoriske niveauer, patientforløb, kvalitetsudvikling m.v.) på Regionshospitalet Horsens.

Vi forsøger at tilpasse oplæringsforløbet, så det passer individuelt til netop dine kompetencer og udvikling.

Du finder en mere udførlig beskrivelse af oplæringsforløbet ved Ortopædkirurgisk sengeafsnit her: Oplæringsforløb for nyuddannede sygeplejersker

Foruden ovenstående, tilbyder vi:
 • En spændende stilling med faglige udfordringer og ansvar ud fra personlige kompetencer.
 • Mentorordning og følgeskab som del af ansættelsen.
 • Obligatorisk gruppesupervision med henblik på at arbejde med den personlige udvikling i faget.
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til humor og socialt samvær. 

For at kunne opnå de forventede kompetencer i oplæringsforløbet ansættes du på 37 timer om ugen.

Lidt om dig
Oplæringsforløbene er oprettet med nyuddannede sygeplejersker for øje, hvorfor vi foretrækker ansøgere med under ét års anciennitet som sygeplejerske. Derudover forventer vi, at du:
 • er engageret og har lyst og interesse i at starte i et 2-årigt oplæringsforløb i vores speciale.
 • vil gå helhjertet ind i den opgave, det er at give både patient og pårørende oplevelsen af, at de har lagt hjertet i hænderne på de dygtigste inden for faget, og at de får det bedst mulige behandlings- og plejeforløb.
 • er indstillet på at udvikle dine kompetencer, men også evner at sige fra i situationer, hvor dine kompetencer bliver overskredet.
 • har gode kommunikative kompetencer – både i forhold til kollegaer, patienter og pårørende – og evner at samarbejde både mono-og tværfagligt.
 • bidrager til den gode stemning og et godt arbejdsmiljø i afsnittet.

Lidt om os
Ortopædkirurgien varetager plejen og behandlingen af patienter med ambulante, elektive og akutte patientproblemstillinger.
Det Ortopædkirurgisk speciale behandler patienter med hofte-, knæ- og skulderalloplastik, hofteskopi, idrætskirurgi, fod og ankelkirurgi samt traume.
Den årlige aktivitet i Ortopædkirurgien er ca. 6.700 operationer og 31.000 ambulante besøg.
Sengeafsnittet er normeret til 29 sengepladser.
Sygeplejegruppen består af ca. 44 medarbejdere og 2 afdelingssygeplejersker.
Du vil indgå i et tæt samarbejde med læger, lægesekretærer samt en lang række tværfaglige samarbejdspartnere, såsom Fysio- og Ergoterapeuter.
Sygeplejen i sengeafsnittet er baseret på tildelt patientpleje, men hvis kapacitetssituationen kræver det, kan plejeformen ændres til rundepleje. Vi arbejder med makkerpar funktion i dagtiden. Dette for at sikre faglig sparring/læring og praktisk hjælp.
Arbejdstilrettelæggelsen er efter vagtplan med fast weekendrul med vagt hver 3. weekend. Derudover skal der påregnes ca. 1 ekstra vagt i weekenden hver 16. uge.
Vi tilstræber at give mulighed for enten dag-aften eller dag-nat. Du skal forvente at arbejde ca. 6 aften eller nattevagter på 4 uger. Se mere info om vores afdeling på dette link 

Øvrige oplysninger
De første 4-6 uger i ansættelsen er vagtfrie, men herefter kan du forvente Du skal forvente at arbejde ca. 6 aften eller nattevagter på 4 uger.

Løn og ansættelsesvilkår i stillingen følger den gældende overenskomst mellem Danske Regioner og bl.a. Dansk Sygeplejeråd.

Ansættelsen er betinget af autorisation og en tilfredsstillende børneattest.

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Berit Falkesgaard Nørgaard på tlf.nr. 78427275, eller afdelingssygeplejerske Jane Holm på tlf. nr. 78427245 hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen, oplæringsforløbet eller afdelingen.

Der er ansøgningsfrist den 11 /12, og vi forventer at afholde samtaler den 18/12 2020.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, opfordres du til at søge stillingen elektronisk via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Hæmatologisk sengeafsnit søger ambitiøse sygeplejersker, nyuddannet såvel som erfaren - du skal blot brænde for at gøre en forskel for mennesker med kræft

Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Vejle
Vil du være med til at præge fremtiden for hæmatologiske patienter på Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus et sygehus hvor vi sætter patienten først? Så hører vi meget gerne fra dig. To af vores dygtige kollegaer skal prøve kræfter med nye specialer. Vi...
Indrykket:23. oktober 2020

Kirurgisk Sengeafsnit 2, Regionshospitalet Horsens, søger sygeplejersker til faste stillinger.

Kirurgi, Sengeafsnit 2

Horsens
Brænder du for sygeplejen til den komplekse organkirurgiske patient og værdsætter du et engageret og godt kollegialt fællesskab, ser vi gerne en ansøgning fra dig. Vi er både interesserede i ansøgere med erfaring og i nyuddannede sygeplejersker.Vi h...
Indrykket:9. oktober 2020

Sårkonsulent - Hjemme- og Sygeplejen Øst

Hjemme- og Sygeplejen ØST

Horsens
Har du interesse for forebyggelse, sundhedsfremme og behandling af sår. Kan du prioritere i en travl hverdag og jonglere med flere bolde, så er du helt sikkert den sygeplejerske vi søger. Vi søger en sygeplejerske til varetagelse af funktionen som s...
Indrykket:28. oktober 2020

Sygeplejerske søges til Hjemme- og Sygeplejen Øst

Hjemme- og Sygeplejen ØST

Horsens
Hjemmesygeplejen Øst i Horsens kommune søger en faglig dygtig sygeplejerske, som kan tiltræde snarest muligt eller den 1. januar 2021. Vi søger en sygeplejerske, som ønsker at arbejde i dagvagt aftenvagt, timetal 32-37 timer. Der arbejdes ca. hver 4...
Indrykket:2. november 2020

Er du snart sygeplejerske og søger en fast stilling evt. som dit første job? Vi giver dig muligheden for at komme godt fra start

Medicinsk sengeafsnit 2

Horsens
På Regions hospital Horsens har vi gode erfaringer med, at tilbyde nyuddannede sygeplejersker 2 årige oplæringsforløb. Vi er stolte af at kunne sige, at det har vist sig at være en stor succes. Både for langt de fleste af de sygeplejersker ,der er t...
Indrykket:6. november 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Hæmatologisk sengeafsnit søger ambitiøse sygeplejersker, nyuddannet såvel som erfaren - du skal blot brænde for at gøre en forskel for mennesker med kræft

Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Vejle
Vil du være med til at præge fremtiden for hæmatologiske patienter på Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus et sygehus hvor vi sætter patienten først? Så hører vi meget gerne fra dig. To af vores dygtige kollegaer skal prøve kræfter med nye specialer. Vi...
Indrykket:23. oktober 2020

Kirurgisk Sengeafsnit 2, Regionshospitalet Horsens, søger sygeplejersker til faste stillinger.

Kirurgi, Sengeafsnit 2

Horsens
Brænder du for sygeplejen til den komplekse organkirurgiske patient og værdsætter du et engageret og godt kollegialt fællesskab, ser vi gerne en ansøgning fra dig. Vi er både interesserede i ansøgere med erfaring og i nyuddannede sygeplejersker.Vi h...
Indrykket:9. oktober 2020

Sårkonsulent - Hjemme- og Sygeplejen Øst

Hjemme- og Sygeplejen ØST

Horsens
Har du interesse for forebyggelse, sundhedsfremme og behandling af sår. Kan du prioritere i en travl hverdag og jonglere med flere bolde, så er du helt sikkert den sygeplejerske vi søger. Vi søger en sygeplejerske til varetagelse af funktionen som s...
Indrykket:28. oktober 2020

Sygeplejerske søges til Hjemme- og Sygeplejen Øst

Hjemme- og Sygeplejen ØST

Horsens
Hjemmesygeplejen Øst i Horsens kommune søger en faglig dygtig sygeplejerske, som kan tiltræde snarest muligt eller den 1. januar 2021. Vi søger en sygeplejerske, som ønsker at arbejde i dagvagt aftenvagt, timetal 32-37 timer. Der arbejdes ca. hver 4...
Indrykket:2. november 2020

Er du snart sygeplejerske og søger en fast stilling evt. som dit første job? Vi giver dig muligheden for at komme godt fra start

Medicinsk sengeafsnit 2

Horsens
På Regions hospital Horsens har vi gode erfaringer med, at tilbyde nyuddannede sygeplejersker 2 årige oplæringsforløb. Vi er stolte af at kunne sige, at det har vist sig at være en stor succes. Både for langt de fleste af de sygeplejersker ,der er t...
Indrykket:6. november 2020