Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyuddannet laborant med interesse for GMP søges

Eurofins Professional Scientific Services Denmark A/S
Eurofins Professional Scientific Services (PSS) er en global prisbelønnet insourcing model, hvor vores teams løser og leder laboratorieservices ude hos vores kunder. Eurofins PSS opererer i 20 lande med mere end 70 kunder i Europa og verden over.

Drømmer du om udføre laboratorieservices af den højeste kvalitet og blive en del af et dedikeret team i udvikling?

Jobbeskrivelse

Du vil blive en del af vores dygtige og dedikerede team, som er onsite ude hos vores kunde i Hillerød. 

Dine primære arbejdsopgaver vil indbefatte:

 • Sample control, sample pick up og sample aliquotation
 • QC, data entry, shipments, retain inspections, logbogsreview
 • LEAN og udviklingsinitiativer ift. vores arbejdsprocesser og metoder
 • Der vil derudover være hygienemonitorering samt andre forfaldende opgaver

Der vil være grundig oplæring i alle procedurer og metoder, så det er vigtigt, at du har gåpåmod og lyst til at lære nyt. Vi vægter arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold højt. Du skal derfor være en person, som har lyst til at bidrage med høj faglighed og som samtidig har en positiv indstilling. I stillingen vil der være løbende træning samt fokus på din personlige og faglige udvikling.

Kvalifikationer

Det er ikke så vigtigt, hvor mange års erfaring du har – det vigtigste er, at du serviceorienteret, brænder for GMP og er kvalitetsorienteret.

Faglige kvalifikationer

 • Du er udannet laborant
 • Du har erfaring fra en laboratorievirksomhed, en QC afdeling eller lignende, hvor både kvalitet og effektivisering er i fokus og gerne erfaring inden for Pharmabranchen 
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med GMP eller kendskab til dette
 • Du taler og skriver dansk og engelsk


Personlige kvalifikationer

 • Du har gode samarbejdsevner og udviser fleksibilitet i hverdagen
 • Du har et godt overblik og evner at arbejde systematisk og effektivt - også med mange bolde i luften -og formår at afslutte dine opgaver til aftalt deadline
 • Du er serviceorienteret, kommunikerende og trives i et miljø, hvor man sparrer med både kolleger, kunden og ledere
 • Du er kvalitetsorienteret og arbejder struktureret

Yderligere informationer

Vi tilbyder

En spændende stilling i en af verdens største laboratorievirksomheder med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige kolleger i et godt arbejdsmiljø præget af god stemning og en uformel omgangstone.

Arbejdstid:

Dette er en fuldtidsstilling på 37 timer, hvor arbejdstimerne ligger typisk i tidsrummet 07-15. Der vil forekomme weekendarbejde cirka en til to gange om måneden, da teamet analyserer prøver alle årets dage. Man vil derfor også komme til at arbejde på nogle helligdage.

Arbejdssted:

PSS teamet er hos vores kunde i Hillerød, hvorfor man vil have sin dagligdag der.

Tiltrædelse:

D. 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Ansøgning

Hvis du synes det lyder interessant og den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde. Send dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter  ved at klikke på "jeg er interesseret". Der indkaldes løbende til samtaler. For yderligere informationer omkring stillingen beder vi dig kontakte PSS Manager Nina Haxgart på 26 86 36 87.   

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 48.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.