Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyuddannet sygeplejerske søges til akut, alment neurologisk sengeafsnit på Rigshospitalet, Glostrup

Har du lyst til at arbejde med akut sygepleje? Kunne du tænke dig at få bred viden om neurologisk sygepleje – både den basale og komplekse? Så har du muligheden nu.  
 
Lidt om os 
Du bliver en del af et neuromedicinsk sengeafsnit, der modtager akutte patienter døgnet rundt. Afdelingen er normeret til 17 patienter, som bliver indlagt hos os til vurdering, udredning og behandling.  
Aldersgennemsnittet hos vores patienter er ca. 50 år, og vi plejer og behandler alt lige fra den helt unge patient med hovedpine til den palliative patient. Nogle patienter kommer med kendte diagnoser, andre kommer med neurologiske symptomer, hvor vi sammen med lægerne går på opdagelse for at finde ud, hvad patienten fejler. 
 
Du får 17 kolleger, som brænder for neurologien. Udover specialet har vi fokus på forflytning og ernæring. Uddannede nøglepersoner sørger for at udbrede viden i afsnittet.  
De uddannede forflytningsvejledere og vores moderne hjælpemidler sikrer, at vi har et godt fysisk arbejdsmiljø.  
 
Du bliver en del af en personalegruppe med sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter der er bredt sammensat i erfaring, alder og køn. 
Vi har et godt kollegialt sammenhold, hvor vi giver, plads til og er nysgerrige på vores forskelligheder.  
 
Introduktion 
Vi vægter høj faglighed og uddannelse. Du starter din ansættelse med en solid introduktion efter et formaliseret introduktionsprogram. Du vil blive tilbudt kurser og undervisning bl.a. kursusforløbet ”Ny i sygeplejen”, der strækker sig over ca. 4 måneder. En klinisk sygeplejespecialist vil følge dig den første tid i afsnittet – og dit behov for introduktion bliver vurderet individuelt. 
 
Jobbet 
Her på afsnittet arbejder vi med helhedspleje. Det betyder, at du får tildelt et antal patienter, som du varetager alle behov for. De primære opgaver er: 
 
Patientpleje 
Stuegang 
Medicinhåndtering 
Ernæring  
Dokumentation 
Koordinering af patientforløb 
Assisterer ved undersøgelser f.eks. lumbalpunktur 
 
Udover disse opgaver bliver du med tiden ansvarlig for at visitere patienter.  
 
Du får et bredt tværfagligt samarbejde med læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, neuropsykologer og logopæder.  
Endvidere vil du få samarbejde med kommunerne, da du planlægger og afholder udskrivningskonferencer. 
 
Ansættelsesvilkår: 
Stillingen vi har ledig er på 32 – 37 timer/ugentligt med vagt enten hver 2. eller hver 3. weekend i 8 eller 12-timers vagter.  
 
Du har selv indflydelse på planlægningen af din arbejdstid – blandt andet med ønskeplaner og ferieplanlægningsmøder. 
 
Nysgerrig? 
Hvis du vil vide mere om jobbet og os er du velkommen til at kontakte klinisk sygeplejespecialist Stina Posborg, telefon 38634484 eller på mail stina.marlo.posborg@regionh.dkeller Jette Bernbom Johansen, telefon 38633037 eller på mail jette.bernbom.johansen@regionh.dk. 
 
Du er også meget velkommen til at besøge afsnittet. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her