Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyuddannet sygeplejerske til mave-tarm- og leversygdomme, elektivt kirurgisk

Vil du give din sygepleje et bredt fundament at bygge din fremtidige sygepleje på, så har vi stillingen, hvor du virkelig kan lære sygepleje.

Du får derfor mulighed for, at få bred erfaring og udvikle dine kompetencer indenfor det kirurgiske område. Vi taler om dine ønsker til kompetenceudvikling ved din ansættelsessamtale.

Vi har 14 kirurgiske senge indenfor det gastroenterologiske speciale, og tager os at de elektive patientforløb, hvor hovedparten af patienterne er kræftpatienter, og patienter med kronisk tarmsygdom som skal have fjernet noget af deres tarm. Vi passer dem efter ERAS-principperne og vi afholder patientskole og stomiskole. Vi arbejder tæt sammen med modtagesygeplejersker, stomisygeplejersker, hjemmeplejen og har et tæt tværfagligt samarbejde med læger, diætist og fysioterapeut.

Vi lægger vægt på høj faglighed, udvikling, godt kollegialt og tværfagligt samarbejde. Vi har fokus på områder, som ernæring, stomipleje, smertebehandling, mobilisering og det gode patientforløb, hvor alle skal føle sig godt behandlet. Vores patientforløb er strukturerede efter ERAS-principperne.

Til juni i år flytter vi til helt nye lokaler i Herlev hospitals nye akuthus, hvor vi udvider til 18 sengepladser til de elektive patienter. Vi glæder os til at indrette os i de nye lokale og få skabt vores nye afdeling, og du får mulighed for at være en del af denne spændende udvikling i samarbejde med dine nye kolleger.

Vi tilbyder:

 • Spændende speciale med mange muligheder for faglig udvikling
 • En patientgruppe, der spænder over hele det gastroenterologiske speciale og med høj grad af kompleksitet og mangfoldighed, samt patienter fra alle samfundslag og i alle aldre.
 • Et grundigt introduktionsforløb til afsnittet og patientforløbene, samt løbende evalueringssamtaler med vores kliniske udviklingssygeplejersker.
 • Samarbejder monofagligt og tværfagligt om at give patienterne den bedste pleje og behandling i hele deres sygdomsforløb.
 • Oplæring i stomipleje, samt stomikursus.
 • Oplæring inden for mange praktiske færdigheder som KAD, sondeanlæggelse, sårpleje, venflon,cvk osv
 • Et godt kollegialt sammenhold og en god stemning i afsnittet.
 • Et godt sted at starte da du i Gastroenheden er en del af en større organisation med mange muligheder for fremtidig udvikling og opnåelse af mange kompetencer
 • Ledelsen arbejder for, at sygeplejen udvikles i fællesskab med sygeplejerskerne, og vi er klar til at tage imod ideer og forslag fra dig, fordi vi mener, at vi udvikler vores faglighed og afdeling bedst i fællesskab.
 • Mave-, tarm- og leversygdomme afdelingen har tilknyttet en sygeplejeprofessor og lektor, som vi arbejder tæt sammen med, så der er spændende muligheder for at indgå i sygeplejeforskning, samt få sparring på egne ideer til sygeplejeforskning og udvikling.
Om dig:

 • Er uddannet sygeplejerske med lyst til at lære endnu mere
 • Har lyst til faglig udfordring, udvikling og daglig læring
 • Har gode samarbejdsevner og er ikke bange for at spørger om hjælp
 • Kan prioritere i dine arbejdsopgaver
 • Vil være en del af et solidt fællesskab som samarbejder både mono- og tværfagligt
 • Vil arbejde for at vores patienter får et pleje- og et behandlingsforløb af høj kvalitet
 • Kan bidrage med et godt humør og overskud i hverdagen
Om specialet:

Kirurgisk afsnit modtager patienter med sygdomme i colon og rectum - primært colo-rectalcancer. De fleste kirurgiske patienter er indlagt til elektiv laparoskopisk kirurgi.

Patientkategorien er kræftpatienter og patienter med kroniske tarmsygdomme som behandles kirurgisk, med og uden stomianlæggelse, samt den medicinske eller kirurgiske patient, der udvikler akutte tilstande, der kræver kirurgisk behandling. Vi har tæt samarbejde med stomisygeplejerskerne.Er du interesseret i at høre mere om stillingen eller aftale besøg i afdelingen,

så er du meget velkommen til at kontakte mig

Afdelingssygeplejerske Merete Bock-Pedersen på telefon 38 68 17 13,

e-mail: merete.bock-pedersen@regionh.dkStillingen er på 37 timer i skiftende vagter, med weekendvagt hver 3. uge.Ansøgningsfrist: upload ansøgning og CV via linket snarest, senest 25.03.2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden, så send din ansøgning allerede i dag.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.