Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyudklækket laborant til Mikrobiologisk afdeling

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder inden for foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise inden for de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Jobbeskrivelse

Er du interesseret i mikrobiologi og mikrobiologiske dyrkningsmetoder? Og er du klar til at blive udfordret både fagligt og personligt i en stilling, hvor kun du sætter grænserne for egen udvikling?

I vores mikrobiologiske laboratorium, som består af 60 engagerede og dygtige medarbejdere, analysere vi foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre.

Vi har travlt og søger en dygtig nyuddannet laborant, som vil bidrage til, at vores kunder får deres resultater til rette tid og i rette kvalitet.

Vi søger dig, som har vilje og lyst til at lære, samt vil bidrage med dit høje humør, til en afdeling i udvikling.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer

  • Du er uddannet laborant
  • Du har interesse for mikrobiologi og mikrobiologiske dyrkningsmetoder
  • Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendskab med LIMS

Personlige kompetencer

Du er videbegærlig og klar til at prøve kræfter i en stilling hvor omstillingsparathed, tempo og kvalitet går hånd i hånd. Din energi, entusiasme og humør gør dig til en vellidt kollega. Du har i din praktik under uddannelsen til laborant bevist evnen til at kunne arbejde effektivit og struktureret.

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres typisk mandag-fredag i tidsrummet 8.00-18.00. Weekendarbejde vil forekomme.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
1. februar 2021

Vil du vide mere
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Maja Roer Peleg på tlf.: +45 26 86 43 72.

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet" og eferfølgende klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. Vi opfordrer derfor til, at du sender dit CV og ansøgning hurtigst muligt.


 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.