Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ODDER !! Hjælpere søges til dag- og nattevagter hovedsageligt i weekenden samt vikarer til den snarlige sommerferie.

Er du SOSU hjælper? Eller har tilsvarende erfaring fra plejehjem eller som handikaphjælper (kan bruge lift og kender til topkateter) vil jeg være glad for at høre fra dig.

*

Jeg er 80 år og lider på 10. år af muskelsvindssygdommen ALS. Jeg sidder i kørestol og er lam i arme og ben og har derfor brug for hjælp til det meste.

Jeg ser 'normal' ud og hovedet fungerer stadigt. Jeg kan tænke og tale og interesserer mig for samfundet omkring mig og skaffer mig stadig ny viden i det omfang kræfterne og tiden tillader det. Jeg har et godt netværk af venner og familie og værdsætter en venlig og munter omgangstone.

Jeg ønsker hjælpere som ikke bor for langt væk fra Odder og som har egen bil, da jeg bor lidt uden for byen.

Du har lidt teknisk snilde og kan betjene en PC og en smartphone.

Du er kvinde, har ordenssans og ikke noget imod at have lidt småtravlt, da vi skal nå meget i løbet af dagen. Der er ikke decideret tunge løft, men en stærk ryg er godt i dette arbejde. 

 

Arbejdsopgaver:

  • Personlig pleje, toilet, bad mv.
  • Lettere madlavning og andet husligt arbejde, herunder indkøb, og af og til lidt let havearbejde.
  • Ledsagelse ud af huset.

Nattevagter skal vende mig 4 – 6 gange i løbet af natten. Aflønnes som vågen vagt, men man må selvfølgelig sove ind imellem.  Eget værelse står til rådighed.

 

Arbejdstid:

Jeg har hjælpere på alle ugens 7 dage. Der er dagvagter og nattevagter samt kombinerede dag- og nattevagter. Der er mulighed for at du selv kan byde ind med hvad der passer dig bedst.

I øjeblikket har jeg brug for hjælpere som kan hjælpe til med at få sommerferien (hovedsageligt 29-30 og 31) til at hænge sammen og derudover har jeg brug for faste hjælpere fortrinsvis weekendvagter.

Ledige faste vagter i 6 ugers rullet:

Uge 1: nattevagt fredag kl. 22 – 8.30 og nattevagt lørdag kl. 22 – 8.30 og efterfølgende dagvagt søndag kl. 8.15 – 15. (Lørdag – Søndag kan kombineres til en vagt fra kl. 22 lørdag til kl. 15 søndag i alt 17 timer).

Uge 2: nattevagt fredag kl. 22 – 8.30 og dagvagt lørdag kl. 8.15 – 15 (Vagt kan kombineres til vagt fra kl. 22 fredag til kl. 15 lørdag i alt 17 timer).

Uge 3: nattevagt fredag kl. 22 – 8.30 og dagvagt lørdag kl. 8.15 – 15 (Vagt kan kombineres til vagt fra kl. 22 fredag til kl. 15 lørdag i alt 17 timer) samt dagvagt søndag kl. 8.15 – 15.

Uge 4: nattevagt fredag kl. 22 – 8.30 og dagvagt lørdag kl. 8.15 – 15 (Vagt kan kombineres til vagt fra kl. 22 fredag til kl. 15 lørdag i alt 17 timer).

Uge 5: nattevagt fredag kl. 22 – 8.30 og nattevagt lørdag kl. 22 – 8.30 og efterfølgende dagvagt søndag kl. 8.15 – 15. (Lørdag – Søndag kan kombineres til en vagt fra kl. 22 lørdag til kl. 15 søndag i alt 17 timer).

Uge 6: dagvagt lørdag kl. 8.15 – 15.

 

Løn og ansættelsesforhold varetages af Caresupport.

 

Du er velkommen til at ringe og høre mere om mig og jobbet hos min hjælper, Conny, på tlf. 51940548.

Interesseret?  send ansøgning direkte til Marianne.

 

De bedste hilsner Marianne 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her