Økonom som vil være med til at styrke konkurrencen

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 280 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel. 
 
Arbejdsopgaver  
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen søger en dygtig økonom til styrelsens Center for Medier, Tele og Fusioner. 
 
Centret arbejder for at styrke vækst og konkurrence indenfor dets brancher og har ansvaret for at håndhæve konkurrenceloven, gennemføre markedsanalyser og sekretariatsbetjene Konkurrencerådet indenfor centrets brancheområder. Centret har desuden ansvaret for at vurdere anmeldelsespligtige fusioner i alle brancher. 
 
Du vil i samarbejde med dine kolleger løse udfordrende opgaver, der skaber resultater, f.eks.: 
• Håndhæve konkurrencereglerne i centrets brancher, herunder opdage, efterforske og gribe ind overfor ulovlige konkurrencebegrænsende aftaler (f.eks. karteller) og over for virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling 
• Vurdere anmeldelsespligtige fusioner  
• Arbejde for at mindske omfanget og effekterne af konkurrencebegrænsende regulering i tæt samarbejde med de ansvarlige ministerier 
• Dialog med virksomheder og andre interessenter om konkurrencereglerne og virksomhedernes kommercielle råderum 
 
Du vil få et stort ansvar for at tilrettelægge opgaveløsningen. Din indsats vil få betydning for, at styrelsen kan løfte sine opgaver kompetent og effektivt. 
 
Opgaverne løses i et inspirerende og stærkt fagligt miljø og i samarbejde med dine nærmeste kollegaer, styrelsens øvrige centre og direktion samt eksterne samarbejdspartnere. 
 
flere informationer om stillingen hos kontorchef Søren Bo Rasmussen på tlf. 41 24 70 16 / sbr@kfst.dk. Spørgsmål om løn og ansættelsesforhold kan rettes til HR-rekrutteringspartner Trine Vendelbo Halmind på tlf. 91 33 73 29. 
 
Din ansættelse vil alt efter kvalifikationer ske som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. 
 
Generelt om dig 
• Du er uddannet økonom (cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende økonomisk kandidatuddannelse)   
• Du har et højt teoretisk fagligt niveau, herunder gerne indenfor mikro- og/eller industriøkonomi 
• Du kan lide at arbejde med komplekse økonomiske analyser  
• Du er grundig og resultatorienteret  
• Du kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø og har et godt humør 
• Du har en stor arbejdskapacitet, god gennemslagskraft og gode formidlingsevner 
• Du er procesorienteret, effektiv og kvalitetsbevidst  
• Du er opsøgende, vedholdende og har en undersøgende tilgang til din opgaveløsning 
• Du kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt, men sætter også pris på at være en del af et velfungerende team 
 
Det er en fordel, hvis du har konkret erfaring med håndtering af konkurrencesager eller konkurrenceanalyser, f.eks. fra et konsulenthus, advokatbranchen eller lignende. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i et politisk præget miljø og med beslutningsprocesserne inden for det offentlige. 
 
Hvis du skal ansættes som specialkonsulent, lægger vi desuden vægt på, at: 
• Du kan give faglig sparring på et højt niveau til både kolleger og chefer 
• Du har erfaring med udadvendt arbejde og kan håndtere interessenter selvstændigt 
• Du evner at tilrettelægge og lede interne processer i styrelsen 
• Du har et godt blik for strategiske mål og kan bidrage til en strategisk udvikling 
 
Vi 
Vi arbejder med varierede opgaver, der til tider er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Vi arbejder i et højt tempo og med selvstændighed og initiativ. Vores hverdag er præget af humor og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vores kommunikation er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Større opgaver løser vi primært i tværfaglige teams, hvor jurister og økonomer arbejder sammen.  
 
Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk, se en kort profilfilm om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder her eller se en film om, hvordan det er at være medarbejder i styrelsen her.  
 
Styrelsens medarbejdere skal være de dygtigste i Danmark til at beherske de lovområder, som styrelsen er ansvarlig for. Derfor har vi indført et specialist- og ekspertspor, som indebærer, at special- og chefkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister indenfor et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og udenfor styrelsen kan blive udnævnt til eksperter. 
 
Søg stillingen 
Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og karakterudskrifter skal være modtaget senest søndag den 4. marts 2018.  
 
Tiltrædelse snarest muligt.  
 
Styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet. Alle uanset etnisk baggrund, alder og køn opfordres derfor til at søge. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Studie- og karrierevejleder

SCIENCE Fakultetssekretariat

Frederiksberg
2 barselsvikariater Vil du være med til at udvikle og implementere studieunderstøttende tiltag for studerende på SCIENCE? Vil du bidrage til at øge den studerendes handlekompetence i eget studieliv? Så har vi brug for dig! Det Natur- og Biovidenskab...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Adfærdsrådgiver til Forbrugerpolitisk Center

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Frederiksberg
Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj velfærd for forbrugerne. Vi er ca. 280 engagerede kollegaer, der...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

AC-fuldmægtig

Copenhagen Business School

Frederiksberg
til Graduate House Til Graduate House, der er en afdeling under Studieadministrationen på CBS, søges en AC-fuldmægtig til ansættelse pr. 1. april 2017. Graduate House er, udover et hus med undervisningslokaler og skønne studiearealer, også hjemsted ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

The Novo Nordisk Foundation Center for Stem Cell Biology (Danstem) at the Faculty of Health & Medical Sciences at the University of Copenhagen is looking for an Academic Employee to join the Sedzinski laboratory starting on April 1, 2018.

DanStem

Frederiksberg
Background: The Novo Nordisk Foundation Center for Stem Cell Biology DanStem has been established as a result of a series of international recruitments coupled with internationally recognized research groups focused on insulin producing beta cells a...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

AC-medarbejder

Copenhagen Business School

Frederiksberg
Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) søger en akademisk medarbejder til en administrativ stilling 30 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School (CBS). CEV blev etableret den ...