Økonoma til Center for Social Indsats, Specialcenter Skovvang

Center for Social Indsats søger Økonoma med koordinerende funktioner.

Er du uddannet økonoma, kok eller ernæringsassistent, så er der en stilling på 37 timer ledig i køkkenet ved Specialcenter Skovvang.

Skovvang er en social boform under Holstebro kommune. Boformen opsøges af hjemløse, ofte med misbrugsproblemer, sociale problemer, psykiske problemer, tilpasningsproblemer m.v. Vi har plads til 75 beboere fordelt på forskellige bo-enheder. Skovvangs køkken tilbereder daglig varm og kold mad til ca. 70 personer, herunder individuelt tilrettelagte kostplaner.

Der er forventning om, at stillingen med de koordinerende funktioner i køkkenet skal udvikle og sætte sit eget kulinariske præg på køkkenet og de daglige måltider. Det er ønsket at der også sættes fokus på at måltidet bliver en sanseoplevelse, hvor hensynet til sundhed, ernæring og madglæde går hånd i hånd.

Foruden dig er der ansat 3 faste medarbejdere, 2 fleksjobansatte og vikarer.

Arbejdsopgaver

  • Tilberede varierede måltider som er rettet mod målgruppen
  • Undgå præfabrikerede produkter
  • Sikre at måltidet er nærende og velsmagende
  • Planlægge menuplaner, budget og indkøb
  • Arbejdstidsplanlægning for kollegaer i køkkenet – SD Modul Tjenestetid
  • Egenkontrol/levnedsmiddelkontrol.

Vi tilbyder
  • Familievenlige arbejdstider mandag – torsdag kl. 06,30 – 14,00 og fredag 06,30 – 13,30
  • Indflydelse på etablering af køkkenet i sin nye form
  • En veldrevet og værdibaseret arbejdsplads, hvor ledelse og medarbejder i fællesskab arbejder målrettet for et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer
  • du er faglig velfunderet, parat til vidensdeling og kan arbejde selvstændigt
  • du er ansvarlig og bidrager til et godt samarbejde i personalegruppen
  • du har lyst til at skabe kontakt til Skovvangs brugere og besidder en god situationsfornemmelse
  • du er rummelig og empatisk, men med ”kant”
  • du har erfaring med både koldt og varmt køkken
  • Du har forståelse for, og interesse i at nedbringe madspild og derfor kreativ i forhold til menusammensætninger
  • Du er social anlagt og kan lide at tale med mennesker.

Nærmere oplysninger
om Specialcenter Skovvang og stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Lene Skjøth Christensen 96 11 40 81 eller centerleder Hans-Jørgen Niewald 96 11 40 71.

Løn og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende overenskomst, og reglerne om ny løn.

Ansøgningsfrist
Onsdag, den 19. juni kl. 8.00

Ansættelsessamtaler
Forventes afholdt den 25. juni kl. 12.00-16.00

Stillingen kan kun søges online på Holstebro kommunes hjemmeside under ”ledige jobs” via stillingsopslaget

Du kan læse mere om Holstebro Kommune og Skovvang på http://www.holstebro.dk og http://www.skovvang.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330030128Phoenix-78e173bc12019-06-03T00:00:00Økonoma til Center for Social Indsats, Specialcenter SkovvangCenter for Social Indsats søger Økonoma med koordinerende funktioner.

Er du uddannet økonoma, kok eller ernæringsassistent, så er der en stilling på 37 timer ledig i køkkenet ved Specialcenter Skovvang.

Skovvang er en social boform under Holstebro kommune. Boformen opsøges af hjemløse, ofte med misbrugsproblemer, sociale problemer, psykiske problemer, tilpasningsproblemer m.v. Vi har plads til 75 beboere fordelt på forskellige bo-enheder. Skovvangs køkken tilbereder daglig varm og kold mad til ca. 70 personer, herunder individuelt tilrettelagte kostplaner.

Der er forventning om, at stillingen med de koordinerende funktioner i køkkenet skal udvikle og sætte sit eget kulinariske præg på køkkenet og de daglige måltider. Det er ønsket at der også sættes fokus på at måltidet bliver en sanseoplevelse, hvor hensynet til sundhed, ernæring og madglæde går hånd i hånd.

Foruden dig er der ansat 3 faste medarbejdere, 2 fleksjobansatte og vikarer.

Arbejdsopgaver
  • Tilberede varierede måltider som er rettet mod målgruppen
  • Undgå præfabrikerede produkter
  • Sikre at måltidet er nærende og velsmagende
  • Planlægge menuplaner, budget og indkøb
  • Arbejdstidsplanlægning for kollegaer i køkkenet – SD Modul Tjenestetid
  • Egenkontrol/levnedsmiddelkontrol.

Vi tilbyder
  • Familievenlige arbejdstider mandag – torsdag kl. 06,30 – 14,00 og fredag 06,30 – 13,30
  • Indflydelse på etablering af køkkenet i sin nye form
  • En veldrevet og værdibaseret arbejdsplads, hvor ledelse og medarbejder i fællesskab arbejder målrettet for et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer
  • du er faglig velfunderet, parat til vidensdeling og kan arbejde selvstændigt
  • du er ansvarlig og bidrager til et godt samarbejde i personalegruppen
  • du har lyst til at skabe kontakt til Skovvangs brugere og besidder en god situationsfornemmelse
  • du er rummelig og empatisk, men med ”kant”
  • du har erfaring med både koldt og varmt køkken
  • Du har forståelse for, og interesse i at nedbringe madspild og derfor kreativ i forhold til menusammensætninger
  • Du er social anlagt og kan lide at tale med mennesker.

Nærmere oplysninger
om Specialcenter Skovvang og stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Lene Skjøth Christensen 96 11 40 81 eller centerleder Hans-Jørgen Niewald 96 11 40 71.

Løn og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende overenskomst, og reglerne om ny løn.

Ansøgningsfrist
Onsdag, den 19. juni kl. 8.00

Ansættelsessamtaler
Forventes afholdt den 25. juni kl. 12.00-16.00

Stillingen kan kun søges online på Holstebro kommunes hjemmeside under ”ledige jobs” via stillingsopslaget

Du kan læse mere om Holstebro Kommune og Skovvang på http://www.holstebro.dk og http://www.skovvang.dk

 

Center for Social Indsats søger Økonoma med koordinerende funktioner. Er du uddannet økonoma, kok eller ernæringsassistent, så er der en stilling på 37 timer ledig i køkkenet ved Specialcenter Skovvang. Skovvang er en social boform under Holstebro kommune. Boformen opsøges af hjemløse, ofte med misbrugsproblemer, sociale problemer, psykiske problemer, tilpasningsproblemer m.v. Vi har plads til 75 beboere fordelt på forskellige bo-enheder. Skovvangs køkken tilbereder daglig varm og kold mad til ca. 70 personer, herunder individuelt tilrettelagte kostplaner. Der er forventning om, at stillingen med de koordinerende funktioner i køkkenet skal udvikle og sætte sit eget kulinariske præg på køkkenet og de daglige måltider. Det er ønsket at der også sættes fokus på at måltidet bliver en sanseoplevelse, hvor hensynet til sundhed, ernæring og madglæde går hånd i hånd. Foruden dig er der ansat 3 faste medarbejdere, 2 fleksjobansatte og vikarer. ArbejdsopgaverTilberede varierede måltider som er rettet mod målgruppenUndgå præfabrikerede produkterSikre at måltidet er nærende og velsmagendePlanlægge menuplaner, budget og indkøbArbejdstidsplanlægning for kollegaer i køkkenet SD Modul TjenestetidEgenkontrol levnedsmiddelkontrol. Vi tilbyderFamilievenlige arbejdstider mandag torsdag kl. 06,30 14,00 og fredag 06,30 13,30Indflydelse på etablering af køkkenet i sin nye formEn veldrevet og værdibaseret arbejdsplads, hvor ledelse og medarbejder i fællesskab arbejder målrettet for et godt arbejdsmiljø. Vi forventerdu er faglig velfunderet, parat til vidensdeling og kan arbejde selvstændigtdu er ansvarlig og bidrager til et godt samarbejde i personalegruppendu har lyst til at skabe kontakt til Skovvangs brugere og besidder en god situationsfornemmelsedu er rummelig og empatisk, men med kant du har erfaring med både koldt og varmt køkkenDu har forståelse for, og interesse i at nedbringe madspild og derfor kreativ i forhold til menusammensætningerDu er social anlagt og kan lide at tale med mennesker. Nærmere oplysninger om Specialcenter Skovvang og stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Lene Skjøth Christensen 96 11 40 81 eller centerleder Hans-Jørgen Niewald 96 11 40 71. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, og reglerne om ny løn. Ansøgningsfrist Onsdag, den 19. juni kl. 8.00 Ansættelsessamtaler Forventes afholdt den 25. juni kl. 12.00-16.00 Stillingen kan kun søges online på Holstebro kommunes hjemmeside under ledige jobs via stillingsopslaget Du kan læse mere om Holstebro Kommune og Skovvang på http: www.holstebro.dk og http: www.skovvang.dk11jobnet78e173bc100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:000000https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2329&ERId=353380EuropaDanmarkJyllandVestjyllandStruerEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerningEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebro3532971Holstebro Kommune11Herningvej 747500HolstebroDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent766259JobNet4993932499393210023-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78e173bchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=78e173bchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78e173bc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78e173bc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Holstebro Kommune får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12007991Dansk3Læse/ tale322306Økonoma18Hotel og restauration361854705noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330036984Bone's Kolding søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Kolding, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Kolding, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SKolding2019-06-05T00:00:002019-06-30T00:00:00
330031814KokRobot Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Årets Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. En god arbejdsplads Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads. Vil du vide mere? Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på  til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Årets Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.  

En god arbejdsplads

Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

Vil du vide mere?

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor.

Om os                                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceKibæk2019-06-04T00:00:002019-06-30T00:00:00
330024293Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SValby2019-06-04T00:00:002019-07-13T00:00:00
330024167Restaurant Søgaarden søger kok/caterRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-06-04T00:00:002019-07-09T00:00:00
330017123Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SVejle2019-05-06T00:00:002019-06-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bone's Kolding søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Kolding
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Kolding, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller...
Indrykket:5. juni 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Kok

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Kibæk
Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og de...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Valby
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:13. juli 2019

Restaurant Søgaarden søger kok/cater

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Vejle
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:16. juni 2019