Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomer til ny funktion for datadrevet styring og analyser af bygninger og energi i Danmarks største offentlige ejendomsvirksomhed

Har du lyst til at bidrage til opbygningen af en ny arbejdsfunktion, og brænder du for at arbejde med store datamængder, analyser og nøgletal inden for energi og bygninger? Så har vi stillingen for dig!

Bygningsstyrelsen styrker arbejdet med databaserede analyser og BI-kompetencer med to stillinger i en ny arbejdsfunktion i vores Center for Økonomi og IT. Du skal være med til opbygningen af den nye funktion, og du vil få mulighed for at være med til at præge de konkrete opgaver og projekter, der skal igangsættes. Du skal have et særligt fokus på at udnytte data, udvikle nøgletal og kombinere data fra mange kilder for at udvikle vores styring.

Dine primære opgaver vil blandt andet have fokus på at:

 • Udnytte og udvikle styrelsens kernedata inden for energi og bygningsdata
 • Udarbejde og formidle datadrevne analyser i samarbejde med andre fagområder
 • Udvikle klarere datadrevne styringsgrundlag på bygningsmassen
 • Varetage departementsbetjening ift. energi og bæredygtighed
 • Koordinere konkrete energispørgsmål med Energistyrelsen
 • Bygge bro mellem strategiske målsætninger og de konkrete faglige og tekniske opgaveområder
Center for Økonomi og IT består af 55 medarbejdere og ledes af to centerchefer. Du vil indgå i den nye funktion, som skal bestå af 4 medarbejdere og en faglig leder.

Ud over samarbejde med dine kollegaer i Center for Økonomi og IT, vil du komme til at samarbejde med mange forskellige enheder i Bygningsstyrelsen og ofte flere enheder på en gang.

Vores forventninger
Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, for eksempel cand. polit., cand. merc., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende.

Derudover forventer vi, at du har:

 • Erfaring med større analyseopgaver og/eller projektledelse på dataområdet
 • God økonomisk forståelse
 • Gode samarbejdsevner på tværs af fagområder og kulturer
 • Stort fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines
 • Erfaring med formidling af svært tilgængelige fagområder – både skriftligt og mundligt
Det er en fordel, hvis du har flair for it-systemer (såsom Navision og Power-BI), og at du har erfaring med energi og/eller bygningsporteføljer.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. En del af dine opgaver vil være organiserede som projekter, hvor du i samarbejde med projektdeltagerne er drivkraft for at skabe et fælles produkt.

Uformel omgangstone og dygtige kollegaer
Vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på et godt og humoristisk arbejdsmiljø, også selv om vi ofte har travlt. Vi forventer, at du bidrager til det gode arbejdsmiljø, den stærke faglighed og de effektive arbejdsgange.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef for Økonomi og IT Christian Gulholm på tlf. 41 70 10 73 eller chrgu@bygst.dk.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 14. januar 2021 kl 12.00. Du søger stillingen ved at klikke på linket til højre. Du kan læse mere om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads på https://bygst.dk/job/

Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvitteringsmail indenfor 24 timer. Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 og forventet tiltrædelse pr.1. marts 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.