Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- & administrationschef til service- & hospitalitybranchen søges

Fantastisk spændende og udfordrende job for personen med de helt rette kvalifikationer. Et job med direkte reference til direktøren og sparring til en aktiv bestyrelse.

Økonomi- & administrationschef søges til fremgangsrig service- & hospitalityudbyder i Trekantområdet/Region Syddanmark.

For en af vores nære samarbejdspartnere søger vi den rette kandidat, der kan være med til at føre virksomheden videre på den successfulde rejse, de allerede er startet på, og som du får chancen for at være med til at præge og videreudvikle.

Vi søger en person, der kan håndtere mange forskellige opgaver på en gang, da du vil få berøring med - og ansvar for flere afdelinger. Som økonomiansvarlig har du grundlæggende styr på dine tal, dine rapporter og dit budget, dette gælder også i bestyrelsesregi. Derudover har du også solide HR-kompetencer, da dette område også hører ind under dit ansvar. Som person er du er på samme tid ambitiøs, god til at formidle og til at lytte.

Opgaverne er mangeartede, og overordnet er der tale om at styrke og effektivisere virksomheden på flere områder.

 

Opgavernes art

Der er tale om en stilling, hvor ca. 2/3 ligger på økonomidelen, med opgaver som budgetudarbejdelse og -opfølgning, udarbejdelse af månedsrapporter og forecast. Lønkørsel, branche-benchmarking samt udarbejdelse af årsregnskaber i samarbejde med revisionsfirmaet vil også være en del af paletten.

I den administrative del fylder HR-opgaver ca. 1/3 med bl.a. karriereudvikling og medarbejderårshjul, hvor der bl.a. er fokus på kompetencer og videreuddannelse, udvalgsarbejde og referater samt sparring med direktøren på personaleområderne.

Derudover vil det overordnede IT-ansvar, herunder sparring, også ligge på dit bord, samt ansvaret for at sikre udvikling, drift og vedligehold i IT-afdelingen følger årsplanerne.

Din faglige baggrund kunne være en solid uddannelse inden for økonomi, administration eller HR, (Bachelor eller MBA) med efterfølgende relevant erfaring, inden for det område man ikke er uddannet i. Generelt søger vi en person med en bred erfaring, der kan være med til at bidrage til lederteamet med god energi, og som har evnen til se synergier og udviklingsmuligheder inden for den generelle drift af virksomheden.

Stillingen som økonomi- & administrationschef indebærer også et overordnet ansvar for at sikre, at anvendte systemer altid er på højde med udviklingen (work smarter), derfor er flair og interesse for teknologi også ønskeligt.

Af personlige kompetencer vægter struktur, vedholdenhed og handlekraft højt. Du er en smilende og motiverende kollega og ser dig selv som en person, der er løsningsorienteret og god til få folk til at samarbejde.

 

Du tilbydes

Spændende udfordringer i en ambitiøs virksomhed. Du får stor indflydelse på jobbet og vil indgå i et dynamisk lederteam, hvor vi, med respekt, spiller hinanden stærke og når de opsatte mål. Dine indsatser og stærke resultater anerkendes og giver dig muligheder for udvikling.

Løn forhandles efter kvalifikationer og indeholder derudover pension og sundhedsforsikring.

 

Lidt om virksomheden

Virksomheden er en særdeles anerkendt og velrennomeret udbyder af service- & hospitalityydelser. Igennem de seneste år er der gennemført store forandringsprocesser, der har resulteret i kontinuerlig vækst og positivt afkast. Det er ønsket, at hele virksomheden og organisationen skal geares og videreudvikles til at kunne accelerere yderligere i de kommende år gennem ambitiøse målsætninger, innovationer, bæredygtighed og networking med de deraf afledte positive effekter.

 

Ansøgning

JKS er ansvarlig for ansøgningsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag via linket i annoncen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Grundet GDPR skal vi bede dig søge stillingen på nedenstående søgefunktion.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Vibeke Winberg på tlf. + 45 61630721.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.