Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi medarbejder til Dalgaardens administration

Medarbejder med stor viden om økonomi og styring søges til Dalgaardens Administration

Er du stabil og driftsikker, og har du stærke kompetencer og dokumenteret erfaring med økonomistyring og administrative opgaver, så er stillingen i Dalgaardens administration lige noget for dig.

I denne stilling får du mulighed for at indgå i et administrativt team, hvor vi hjælper hinanden på tværs og byder ind med vores respektive spidskompetencer.

Om Jobbet
Vi har brug for en medarbejder, som i samarbejde med kollegaer, forstander og afdelingsledere kan varetage nedenstående opgaver:

  • Økonomistyring i forhold til Dalgaardens 3 afdelinger og intern skole, herunder budgetlægning, løbende økonomiopfølgning og bogføring
  • Analyse opgaver og økonomioplæg til forstander og bestyrelse
  • Diverse administrative opgaver som f.eks udbetaling af lommepenge og kontanter fra kontantkasse, samt optælling af kontantkasse
Som medarbejder i Dalgaardens administration refererer du til Dalgaardens forstander og vil få et tæt dagligt samarbejde med 2 administrative kollegaer, praktisk personale, 2 afdelingsledere og pædagoger.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 30 timer frem til september, hvor efter arbejdstiden er 25 timer.

Om Dalgaarden
Dalgaarden er en selvejende behandlingsinstitution med driftsoverenskomst med Aarhus kommune. Vi bor i naturrige og smukke  omgivelser op til Moesgård skov i det sydlige Aarhus.
På Dalgaarden bor der pt. 29 børn og unge mellem 7 og 16 år med omfattende sociale, adfærds- og følelsesmæssige vanskeligheder. Børnene bor i 3 huse med tilknyttede pædagoger. Der ud over er der tilknyttet en intern skole med lærer og skolepædagoger og en hovedbygning, hvor administrationen ligger. Vi er i alt 65 ansatte.

Din profil
Du er som udgangspunkt uddannet indenfor HK området, eventuelt med en overbygning. Du kan også være administrationsbachelor eller lignende.

Derudover forventer vi, at:
  • Du har gode kompetencer og dokumenteret erfaring med de opgaver, som jobbet indebærer, herunder primært økonomistyring.
  • Du skal have kendskab til relevante fagsystemer, herunder økonomisystemerne KMD OPUS og NEMØkonomi, samt aktivitets og afregningssystemet Børn og Voksne.
  • Du har interesse for at arbejde i en selvejet institution, som refererer til Dalgaardens bestyrelse og Aarhus kommune.
  • Du finder det naturligt og tilfredsstillende at indgå i og bidrage til et teamsamarbejde, hvor vi hjælper hinanden på tværs og byder ind med vores respektive spidskompetencer.
  • Du har et naturligt drive og et ønske om hele tiden at vedligeholde og videreudvikle dine faglige kompetencer.
  • Du mestrer og forstår vigtigheden af samarbejde og god kommunikation - både med kollegaer i Administrationen, samt med ledere, pædagoger og praktisk personale.
  • Du har et højt humør og lyst til at indgå i sociale sammenhænge.
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst (HK) med mulighed for forhandling af ny løn med udgangspunkt i dine konkrete kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om Dalgaarden kan findes på Århus kommunes tilbudsportal eller www.dalgaarden.info.
Ved spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til Konstitueret Stedfortræder Frederik Glerup på mail fgl@aarhus.dk eller tlf: 86 27 17 22

Ansøgning
Ansøgningsfrist : 16. april 2018
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 17


Ansøgning med relevante udtalelser og dokumentation for uddannelse sendes i en samlet fil til suras@aarhus.dk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her