Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi og analysekonsulent


Har du lyst til at være med til at udvikle redskaber og metoder til økonomistyring tæt koblet til de tre store årshjul, budget, budgetopfølgning og regnskab. Arbejde med ledelsesinformation og vores kommunikation både internt og eksternt og samtidig være økonomikonsulent for arbejdsmarkedsområdet? Så er du måske den nye økonomi- og analysekonsulent, som vi mangler i Odsherred Kommune.

Du skal bl.a.:


 • Være Center for Økonomis økonomikonsulent på arbejdsmarkedsområdet. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med andre økonomikonsulenter og økonomimedarbejderne i Jobcenteret

 • Arbejde med udvikling af ledelsesinformation

 • Indgå i forskelligartede tværgående projekter, som Center for Økonomis repræsentant

 • Vi lægger vægt på, at du:

 • Har erfaring med kommunal økonomi

 • Har en faglighed med fokus på økonomistyring og udvikling af styringsværktøjer og redskaber og har kendskab til kommunale økonomi- og BI-systemer

 • Trives i en hverdag hvor opgaverne er et miks af udviklings- og driftsopgaver

 • Har en uddannelse med vægt på økonomi og styring. Enten på AC-niveau, eller er videreuddannet efter din elevtid. Nyuddannede AC-ere, der brænder for styring og økonomiske analyser vil også kunne komme i betragtning

 • I Center for Økonomi er der i alt 40 medarbejdere, hvoraf de 7 arbejder med den samme type opgaver, som du kommer til som økonomi- og analysekonsulent. I Center for Økonomi har vi et vedholdende fokus på at udvikle vores faglighed og som ny medarbejder bliver du naturligvis en del af denne proces. Det betyder bl.a. at der i det første år er en forventning om at du deltager i relevante efteruddannelsesaktiviteter, tilpasset dit faglige udgangspunkt og vores behov for konkrete kompetencer.

  Løn og ansættelsesvilkår

  Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse hurtigst muligt. Det er en del af Odsherred Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldigheden og vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset køn, alder, religion, etnisk oprindelse etc. at søge stillingen.

  Samtaler forventes afviklet den 22. februar  Odsherred er et godt sted at bo, arbejde og besøge. Vi har et naturligt fællesskab med plads til forskellighed, nye muligheder, virkelyst, nysgerrighed og modighed.

  Vi er stolte af vores natur, som sætter tankerne i bevægelse og inspirerer dem, der vil udvikle måden, vi lever, oplever, arbejder og driver virksomhed på.

  Vi har både parcelhuse til fornuftige priser, landejendomme med plads til hobbylandbrug og rig mulighed for at bo i et fællesskab med andre.

  Har du familien med, har vi skoler i dit nærområde, skønne daginstitutioner, og så hjælper vi også din partner med at søge et job.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her