Økonomi- og regnskabsmedarbejder

Vi søger en medarbejder til en stilling i vores økonomi- og regnskabsafdeling.

I det administrative samarbejde mellem to VUC'er mangler vi en ny medarbejder med stor erfaring i bogholderi, regnskab og økonomistyring samt med gode IT kompetencer.

Din ansættelse vil være ved VUC Holstebro-Lemvig-Struer, men du skal også være indstillet på at arbejde nogle dage om ugen på VUC i Viborg. Vi ser gerne, at du kan tiltræde jobbet snarest muligt.

 

Om jobbet

Vi tilbyder en spændende nøglerolle inden for regnskab og økonomistyring, i et dynamisk uddannelsesmiljø, som står over for en række spændende opgaver de kommende år.

Jobbet indeholder stor selvstændighed i opgavevaretagelse, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men varierende arbejdstider vil forekomme, så det passer bedst muligt med skoleåret.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

 

Arbejdsopgaver

 • Bogholderiopgaver, ”hans on” på daglig bogføring, herunder kontering af bilag, udarbejdelse af fakturaer og godkendelse af kreditorudbetalinger i samarbejde med medarbejderne i økonomi/regnskab.
 • Ansvar for afstemt og ajourført bogholderi.
 • Deltagelse i udarbejdelse af periode- og årsregnskab.
 • Udarbejdelse af grundlaget for budgetter og budgetopfølgninger.
 • Udarbejdelse af likviditetsoversigter, nøgletal, estimater og analyser mv. til skolernes ledelse.
 • Strømline forretningsgange og processer ift. regnskabs- og økonomifunktionen.
 • Kontakt til samarbejdspartnere og ministeriet.

 

Om dig

Du er fagligt godt klædt på og har flere års erfaring med bogholderi, regnskab, økonomi og budgetter. Du er måske uddannet revisor eller har erfaring fra økonomifunktionen i en uddannelsesinstitution, det er dog ikke et krav for at søge jobbet.

 

 

Derudover vægter vi:

 • At du har et godt overblik og en struktureret og selvstændig tilgang til de opgaver, du præsenteres for, eller selv tager initiativ til.
 • At du er imødekommende, uhøjtidelig og brænder for at yde en ekstraordinær service, men også at du kan prioritere og bevare overblikket, når det går stærkt.
 • At du er indstillet på et tæt samarbejde med såvel dine kollegaer i administrationen, ledelsen og samarbejdspartnere.
 • At du har stor erfaring med Excel og udtræk af data fra it-systemer.
 • At du har indsigt i Navision Stat, fakturaflowsystemer, lønsystemer og evt. kursistadministrationssystemet Ludus.
 • At du har flair for tal, er omhyggelig og godt kan lide at tingene stemmer.
 • At du i øvrigt er vant til at bruge Office pakken.

 

Vi er en skole med stor medarbejderindflydelse og et godt kollegialt fællesskab.

VUC Holstebro-Lemvig-Struer har afdelinger i Holstebro og Struer, ca. 1.400 kursister og ca. 80 medarbejdere. Skive-Viborg HF og VUC har afdeling i Viborg og Skive, ca. 1500 kursister og ca. 90 medarbejdere.

Alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, der har de fornødne kvalifikationer, opfordres til at søge. 

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til forstander Gert S. Jensen på tlf. 51 29 63 39 eller økonomichef Erling Hansen på tlf. 21 77 59 01.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Lønningsbogholder

Temp-Team

Har du erfaring inden for bogholderi og økonomi, så hører TEMP-TEAM i Herning meget gerne fra dig. Vi oplever en stigende efterspørgsel på især lønningsbogholdere fra vores kunder i det Midt- og Vestjyske. Det drejer sig om faste stillinger eller læ...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Regnskabsassistent

AKTIVPERSONALE A/S

Holstebro
For vores kunde PwC i Holstebro søger vi en dygtig regnskabsassistent, der har overblik og er god til at håndtere mange bolde i luften. Det er et job i PwC s regnskabsafdeling, Finance, hvor der primært arbejdes med interne rejseafregninger. Jobbet ...