Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabschef

Grundet virksomhedens kraftige vækst og stigende antal byggeprojekter ønsker man at ansætte en stærk regnskabschef, som kan sikre det nødvendige fokus på korrekt og rettidig rapportering, samt kontinuerlig procesoptimering og kvalitetssikring. Ligeledes får vedkommende til opgave at udvikle og vedligeholde en række regnskabsmæssige analyser og modeller.

Regnskabschefen vil stå i spidsen for en afdeling med i dag fem bogholderi-/regnskabsmedarbejdere og vil derudover indgå i tæt samarbejde med finans- og økonomichefen og med direktør og ejer René Birch.

Du vil få en helt central rolle med et bredt arbejdsfelt i relation til at sikre den løbende rapportering samt formidlingen af det økonomiske overblik, herunder den løbende rapportering til ledelsen. Den rette kandidat vil være en proaktiv sparringspartner ud fra et forretningsorienteret perspektiv.

Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor selv være med til at forme jobbet og de spændende fremtidsperspektiver, der ligger heri.

Den ideelle kandidat forventes at have en relevant teoretisk baggrund inden for revision/økonomi som f.eks. cand.merc.aud./HD (R). Desuden forventes solid erfaring med og motivation for personaleledelse. Ledelsesansvaret omfatter daglig kompetent sparring til de fem dygtige og engagerede medarbejdere.

Som person er du fremsynet, selvstændig og god til at kommunikere. Du er kendetegnet ved udpræget overblik samt din evne til at træffe beslutninger og møde deadlines. Du tænker forretnings- og udviklingsorienteret og kan positivt udfordre kolleger gennem tydelige mål og løbende opfølgning.

Du er en tillidsvækkende relationsskaber, som trives i et miljø med en fri omgangstone og godt humør. Du trives med ledelse og evner med konstruktiv og naturlig autoritet at skabe motivation og følgeskab. 

Du bliver tilbudt et udfordrende job og en attraktiv lønpakke i en vækstvirksomhed med en stærk forretningsmodel. 

Finder du jobbet interessant, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lars Sørensen, Mercuri Urval på telefon 2064 5740, eller du kan uploade ansøgning og CV. (Referencenummer: DK-04633).

Birch Ejendomme er en ejerledet virksomhed, som udvikler, opfører og administrerer boligprojekter og erhvervsejendomme primært i Midtjylland. Birch Ejendomme råder p.t. over en portefølje på ca. 40 projekter, som omfatter mere end 600 lejemål.

Birch Ejendommes boligkoncept består af et mindre antal standardiserede boligtyper opført som rækkehuse, der er specielt designet til høj effektivitet i byggefasen og med stor brugsværdi for lejerne. Birch Ejendomme bygger p.t. for 1 mia. DKK om året, og med en pipeline af nye projekter har virksomheden et særdeles solidt afsæt for videreførelse af den ambitiøse vækstplan, der hviler på et solidt økonomisk fundament.

Birch Ejendomme opfører et nyt domicil i det nordlige Silkeborg, der forventes indflytningsklart i marts 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her