Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomiansvarlig

International udviklings- og produktionsvirksomhed søger selvkørende Økonomiansvarlig.


ExamVision er globalt blandt de større producenter af avancerede lupbriller til læger og tandlæger, og deres briller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Virksomheden oplever høje tocifrede vækstrater i disse år og realiserede i 2019 en omsætning på et højt tocifret millionbeløb (33 internationale markeder). Som en del af virksomhedens løbende professionalisering oprettes nu en stilling som Økonomiansvarlig.

Du refererer til COO (og medejer) og bliver ansvarlig for bogholderi, fakturering, betalinger, regnskab, budgetter og økonomistyring.

Dine nøgleopgaver:

  • Bogholderi, fakturering, betalinger og afstemning af bank
  • Regnskab, herunder måneds- og årsrapportering
  • Budgetter og budgetopfølgning
  • Driftsøkonomi, herunder projektøkonomi for udviklingsprojekter
  • Sparringspartner for CEO på det finansielle område
  • Momsafregning og div. indberetninger
  • Mindre økonomiske ad hoc-analyser f.eks. omkring lagre, salg og kunder
  • Kontakt til revisor, banker, advokat og relevante myndigheder

Den kommende Økonomiansvarlig vil få en spændende rolle omkring opbygning af de finansielle processer i en vækstvirksomhed, og der vil være gode muligheder for at vokse i jobbet over tid.


Kombiner en attraktiv international salgsstilling med et balanceret familieliv i skøn natur
ExamVision er placeret på Samsø, og man håber, du har lyst til at bosætte dig på øen. Samsø er placeret midt i Danmark med færge til både Sjælland og Jylland (pt. fra Hou og snarest også Aarhus), og der er stort fokus på familielivet, børnene, bæredygtighed og en god balance mellem arbejde og fritid. Der er stor lokal opbakning til skoler, institutioner og foreninger, så tilflyttere bliver hurtigt en del af de stærke fællesskaber.

Du kan også arbejde delvist hjemmefra med tre dage på Samsø om ugen og to hjemmearbejdsdage. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for lidt færre timer.

Du har erfaring med tilsvarende opgaver gerne i en udviklings- og produktionsvirksomhed.
Du har formentligt en relevant uddannelse og god erfaring med økonomistyring, regnskab, fakturering og bogholderi. Måske sidder du i dag som nummer 2 i en økonomifunktion og har ambitioner om at få det fulde ansvar. Da jobbet i noget omfang kan tilpasses den rette person, er længden på din erhvervskarriere ikke afgørende – men det er drive og lyst til at gøre en forskel.

Du er proaktiv, struktureret og talstærk.
Du er ansvarlig og selvkørende og vil trives med ansvar og indflydelse. Du har et godt drive og er ikke bange for selv at være hands-on på opgaverne også de mere praktiske omkring bogholderi og faktureringer, som fylder noget i dagligdagen.

Din tilgang til samarbejde er værdibaseret, og det er vigtigt for dig at have gode relationer til dine samarbejdspartnere internt og eksternt. Du trives i en service- og vækstorienteret kultur præget af dynamik, forandringer og korte beslutningsveje.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hansens Tofts Research Consultant Rasmus Jensen på tlf. 2636 3564.


Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

 

ExamVision blev stiftet i 2001 og beskæftiger i dag ca. 40 personer. Virksomheden designer, udvikler, producerer og afsætter teknologisk avancerede lupbriller til læger og tandlæger globalt. Virksomheden er familieejet, og kulturen i virksomheden er grundlæggende rodfæstet i stifterens værdier omkring ordentlighed og respekt for andre mennesker samt høje ambitioner for produkternes kvalitet, funktionalitet, design og innovation. Organisationen har en meget flad ledelsesstruktur og er præget af en uformel samt uhøjtidelig tone og tilgang. Omsætningen vokser hurtigt i disse år, og ledelsen ønsker at styrke organisationen med yderligere kompetencer. Derfor er virksomheden pt. i gang med at besætte tre nyoprettede stillinger. Der er netop ansat en bogholder på 10 timer ugentligt til at varetage nogle af opgaverne omkring bogholderi og fakturering.

Læs mere på www.examvision.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.