Økonomiansvarlig søges for kunde - MANN + HUMMEL VOKES AIR Danmark.

Drømmer du om at arbejde i en central økonomifunktion, i et datterselskab af en international koncern med en god økonomi? Er du struktureret og har sans for detaljen, så er der nu en job-åbning, hos en af verdens førende virksomheder indenfor luftfiltre.

Om MANN + HUMMEL VOKES AIR
De primær kunder er inden for sundhedssektoren og i medicinal branchen, hvor deres luftfiltre er med til at sikre, at luften vi indeånder er ren og bakteriefri. Der er i Danmark tale om en handelsvirksomhed, der indgår i en større, og profital, tysk familieejet koncern, med en årsomsætning i niveauet DKK 30 mia, og med 22.000 ansatte.
Den åbne stilling, er i selskabet i Hvidovre. I denne stilling får du mulighed for at blive en del af, et dygtigt og dedikeret team, på i alt 14 fuldtidsansatte, fordelt på økonomi, salg, kundeservice og lager.


Hos MANN + HUMMEL stræber de efter, at skabe langvarige relationer med deres medarbejdere. De samler på talentfulde og motiverede mennesker, som har lyst til at bidrage til den konstante stabile vækst og udvikling, som har karakteriseret virksomheden lige fra begyndelsen. De tror på, at innovation sker gennem teamwork, og at sammenspillet og dynamikken mellem mennesker, skaber nye muligheder og åbninger for fremtiden.

Arbejdsopgaver
• Kredit- og debitorhåndtering, fakturering inklusiv opfølgning/inkasso. Håndtering og bogføring af leverandørfakturaer, ind- og udbetalinger
• Koncernrapportering (foregår på engelsk)
• Løbende bogføring
• Måneds- og årsopgørelse
• Aktiv medspiller i budgettering
• Afstemninger
• Kontakt med bank, myndigheder, revisor og advokat
• Moms- og arbejdsgiverdeklarationer
• Lønhåndtering og controlling

Uddannelse og erfaring
Relevant uddannelse og stor erfaring med bogføring og koncernrapportering ønskes. Gerne erfaring i SAP/HANA da der overgås til disse systemer inden for nærmeste fremtid, samt superbruger af Excel. Du håndterer selvstændigt måneds- og årsopgørelser og har erfaring med håndtering af løn. Du har erfaring med at arbejde i et økonomisystem og håndtering af digitale processer. I rollen er der ikke personaleansvar.

Egenskaber
Der lægges stor vægt på personlige egenskaber, hvor positivitet og drive spiller sammen med sans for detaljen. Du forstår at arbejde selvstændigt, struktureret og overholde deadlines, du er villig til at yde en ekstra indsats op til månedsrapportering og årsafslutning. Derudover er du i besiddelse af stærke engelske kommunikative evner, både i skrift og tale. I jobbet forventes der stor selvstændighed. Du vil referer til den danske Managing Director.

MANN + HUMMEL tilbyder dig
• Et spændende og udfordrende job med reference til beslutningstageren
• Et stærkt team af professionelle og dedikerede kollegaer, hvor fællesskab og sammenhold er nøgleord
• Et selvstændigt job i en dynamisk organisation med en uformel omgangstone, hvor der lægges vægt på ærlighed, sparring og dialog.
• Mulighed for hjemmeopkobling
• Løn- og kompensationspakke efter kvalifikationer
• Stor selvstændighed og frihed under ansvar

Lyder beskrivelsen som den rette mulighed for dig, og har du lyst til af være en del af en fantastisk virksomhed, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV, sammen med relevante uddannelsespapir.
MANN + HUMMEL ønsker stillingen besat hurtigst muligt, vi tillader os derfor løbende, at indkalde til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.