Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomiansvarlig til skæv entreprenørvirksomhed

Elsker du at sætte to streger under facit – og kan du samtidig give strategisk sparring? Så er du måske vores nye allround økonomiansvarlige.

 

VI ER...
en familieejet tagdækkervirksomhed fra 1976, som i dag tæller 50 ansatte. Firmaet har base i Humlum uden for Struer, men vi har projekter i hele Danmark, i Grønland og på Færøerne.

 

DIN ROLLE...
Som vores nye økonomiansvarlige får du både fornøjelsen af at tale i telefon med ’fru Hansen’, at bogføre fakturaer og at lave likviditets- og drift analyser, der kan bruges som afsæt for strategiske prioriteringer. Du bearbejder data og konverterer tørre tal til beslutningsgrundlag for direktøren og kommer med forslag til fokusområder for hele virksomheden.

Til dagligt holder du flow i den løbende fakturering og sørger for, at vi – og vores kunder – betaler til tiden. Da vores processer baseres på entreprise- og sagsstyring, vil du bl.a. forestå registrering, rapportering og analyser på entreprisestyring, så der konstant er effektiv opfølgning og styring på sagerne.

Arbejdet består desuden i kreditor- og debitorstyring, lagerstyring, likviditetsoverblik og udbetaling af løn foruden håndtering af udlejningsejendomme m.m.

 

DIN VEJ TIL STILLINGEN...
Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til at håndtere både stort og småt på økonomi-posten.

Måske har du siddet som controller, men savner at arbejde i dybden med fakturering, kreditor- og debitorstyring.

Måske er du en super skarp bogholder, men har kompetencerne til meget mere, som du her får mulighederne for at folde ud, når du får indflydelse på virksomhedens fremtidige strategi fra et økonomisk perspektiv.

Måske har du erfaring med entreprisestyring fra bygge- og/eller ejendomsbranchen, og forstår dermed den daglige jargon. 

 

SOM PERSON ER DU...
nysgerrig og omstillingsparat i forhold til at udforske og tage nye systemer og tiltag ind. Du arbejder systematisk og effektivt og sætter en ære i at nå i mål og gøre et godt stykke arbejde.

Du har indsigt i digitale tendenser og forstår vigtigheden af at skabe sammenhæng på tværs af platforme og faglighed.

Med din gode energi skaber du opbakning og har gennemslagskraft i relationer med folk omkring dig. Du har et glimt i øjet, er god til mennesker - og vigtigst af alt; du kan ta’ noget røg ;)

 

DINE IT-KOMPETENCER...
Du er IT-stærk og er vant til at arbejde i informationstunge systemer. Her er du især hjemmevant i Navision og Office 365, så det er intet problem at trylle i Excel og Word eller at trække lister ud.

 

VI TILBYDER...
En bred organisation med kort vej fra ide til handling.

En organisation i udvikling, hvor vi hele tiden søger at gøre ting smartere i et forsøg på at imødekomme tendenser i branchen.

En organisation med mulighed for at blive hørt og få indflydelse.

En hverdag med mange forskelligartede opgaver.

En frisk omgangstone med plads til sjov og humor.

Løn efter kvalifikationer. 

 

ANSØGNING...

Matcher du ikke lige samtlige ’punkter’ på listen? Fortvivl ej – send din ansøgning alligevel, og vi tager en snak om det. Måske DU er den rette profil, vi leder efter?

Du søger ved at sende ansøgning og CV til direktør Kuno Nygaard på kuno@kntag.dk. Han kan desuden kontaktes med uddybende spørgsmål på 21 42 19 33.

Tøv ikke med at ansøge, da vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat. Vi venter dog gerne på den helt rigtige.

 

ANSÆTTELSE...
Stillingen er en fuldtidsstilling på 30-37 timer med ønsket start fra 1. april 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her