Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ØKONOMICHEF

ØKONOMICHEF


Vil du være en del af en organisation, der sætter udsatte børn og unge i centrum?


LIVSVÆRKS formål er at give social støtte til mennesker i udsatte positioner gennem fagligt højt kvalificerede tilbud. Landsforeningen LIVSVÆRK har gennem 120 år drevet tilbud til mennesker i udsatte positioner, og det vil organisationen blive ved med at fokusere på. LIVSVÆRK vil være på forkant med udvikling af tilbud, der kan sikre de bedst mulige vilkår og skabe øgede muligheder for sårbare og udsatte børn, unge, voksne og familier.


I den fremadrettede strategi indgår vækst som et af de parametre, der bl.a. skal medvirke til at fremtidssikre foreningens tilbud ved at være på forkant med udvikling af indsatser, der har en positiv effekt for børn, unge, voksne og familier, der lever i udsatte positioner. LIVSVÆRK retter særlig opmærksomhed på løbende udvikling af foreningens eksisterende indsatser. Formålet er at understøtte foreningens institutioner i en kompleks verden samt forbedre foreningens samlede tilbud, og at foreningens institutioner udvikler sig og tilknytter nye indsatser i forlængelse af eksisterende tilbud.


Landsforeningen LIVSVÆRK er godkendt VISO-leverandør under Socialstyrelsen, og er en del af civilsamfundet, juridisk uafhængig af stat, region og kommuner.


Landsforeningens centrale økonomifunktion på Frederiksberg er en servicefunktion, der har til opgave at facilitere regnskabs- og lønadministrationen for foreningens 20 institutioner, der hver har selvstændigt regnskab. Hertil kommer ca. 14 ’servicekunder’, som LIVSVÆRK administrerer løn og regnskab for. Det samlede aktivitetsniveau (omsætning) i organisationen er over 500 mio. kr. årligt. Økonomifunktionens lønteam varetager lønadministration for 1500 lønmodtagere fordelt på egne institutioner og servicekunder.

Læs mere om stillingen her på Lisbergs web-site

Søg nuMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.