Økonomichef i Kongehuset

Kongehuset søger en fagligt velfunderet økonomichef, der skal overtage stillingen fra den nuværende økonomichef, der går på pension. Kongehusets økonomichef refererer til hofmarskallen og indgår i den samlede ledelse af Hofmarskallatet. Hofmarskallatet er Hendes Majestæt Dronningens administration og ligger i Det Gule Palæ i Amaliegade i København.

Jobbet
Som chef for Kongehusets økonomifunktion bliver du en del af et hus, der fungerer som en dynamisk og moderne organisation, men som samtidigt værner om sine traditioner. Du er chef for i alt otte dygtige og dedikerede medarbejdere, hvis faglige ekspertise fordeler sig indenfor områderne økonomi, regnskab, IT og fondsadministration. Endvidere er du chef for de tilsynsførende ved de ikke-statslige ejendomme samt for driftslederen for værkstederne.

Du indgår i de forskellige ledelsesfora i samarbejde med hofmarskallen, ceremonimesteren, kommunikationschefen og personalechefen samt chefer og driftsledere i Kongehuset.

Økonomichefen er overordnet ansvarlig for Kongehusets samlede økonomiforvaltning. Økonomichefen deltager i bestyrelsesmøder i diverse kongelige fonde og arbejder sammen med forskellige ministerier. Økonomichefen er også ansvarlig for det overordnede tilsyn og vedligehold med de ikke-statslige ejendomme, varetagelse af indvendig vedligehold (bygningsmæssige forhold) på de statslige ejendomme samt administration af tjenesteboliger. Endelig er økonomichefen overordnet ansvarlig for Kongehusets samlede IT.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Samlet økonomiforvaltning, herunder budgetlægning, budgetopfølgning, regnskabsaflæggelser, kapitalforvaltning og alle øvrige opgaver, der naturligt ligger i en økonomifunktion i en organisation af Kongehusets størrelse.
  • Varetagelse af relationer og aftaler vedr. revision, forvaltningsaftaler, bank, forsikring og advokat.
  • Indkøbsaftaler.
  • De overordnede forhold vedr. de kongelige fonde og de Kongelige Hofleverandører.
  • Byggesager.
  • Videreudvikling af IT-systemer og initiering af IT-projekter, så huset til enhver tid arbejder på den mest hensigtsmæssige og administrativt optimale måde.

Der er tale om et job, hvor man har en særdeles bred kontaktflade til både den kongelige familie, de ansatte i Kongehuset og ikke mindst til mange aktører og instanser i Danmark samt internationale samarbejdspartnere.

Kongehusets forventninger
Du har en relevant akademisk uddannelse indenfor økonomi, har eller har haft ansvar for økonomifunktioner, har solid ledererfaring, personlig gennemslagskraft og betydelig indsigt i offentlig administration.
Du har erfaring med at arbejde med ovennævnte arbejdsopgaver. Du er god til at kommunikere internt og eksternt. Du evner at se mulighederne for at forny og forbedre, samtidig med at du har respekt for det bestående og en god fornemmelse for Kongehusets særlige rolle. Du trives i et travlt miljø, hvor der er høje krav til kvalitet, ansvarlighed, fleksibilitet og imødekommenhed. Du besidder stor integritet.

Løn og ansættelsesvilkår
Grundlønnen for en økonomichef er lønramme 37 med pension og mulighed for individuelle tillæg efter forhandling. Løn- og ansættelsesvilkår er baseret på cirkulære om overenskomst for akademikere i staten.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2018.

Der gøres opmærksom på, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele ansættelsesperioden.

Ansøgning
Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.
Referencenummer: DK-04716. Ansøgningsfrist den 28. marts 2018

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Christian Kurt Nielsen på telefon 4093 8388 eller christiankurt.nielsen@mercuriurval.com.

 

 Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Dynamisk Regnskabschef søges til godt balanceret og velkonsolideret virksomhed i Trekantområdet

Proselection

København
Beskrivelse Som virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske kompetence med ansvar for tre medarbejder, bliver du et naturligt omdrejningspunkt i virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske dagligdag. Du bliver ansvarlig for at opgaverne løses til ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Fremsynet områdechef til det specialiserede børne- og ungeområde i København

Borgercenter Børn og Unge

Socialforvaltningen i Københavns Kommune er som landets største socialforvaltning ambitiøs og går foran på det specialiserede børne- og ungeområde. Med omstillingen Tæt på Familien udvikler vi nye løsninger og metoder for at understøtte arbejdet med...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Regnskabschef søges til international produktionsvirksomhed i vækst beliggende i Søborg

Proselection

København
Beskrivelse Som regnskabschef får du ansvaret for at drive regnskabsfunktionen i en spændende, international produktionsvirksomhed i vækst. Du har en stærk sparringspartner i virksomhedens Global CFO, som du får et tæt samarbejde med. Du vil få en a...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Økonomichef til Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Økonomi og Byggeri

Vil du være Socialforvaltningens nye økonomichef? Vil du være med til at sikre en fortsat sund økonomi i Socialforvaltningen? Kan du jonglere med store tal og har du politisk tæft? Kan du gennemskue komplicerede problemstillinger og formidle dem kla...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Direktør i Domstolsstyrelsen

Domstolsstyrelsen

København
Stå i spidsen for udviklingen og administrationen af Danmarks Domstole Domstolsstyrelsen søger en ny direktør med strategisk overblik og fokus på resultater, stærke ledelsesmæssige kompetencer samt en udpræget evne til at samarbejde. Domstolsstyrels...