Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ØKONOMICHEF ? Installationsbranchen ? Fokus på nyt ERP ? Fokus på drift ?

KT ELEKTRIC A/S er en moderne og veldrevet installationsvirksomhed som er etableret i 1976. Claus Larsen overtog virksomheden i 1998 og har drevet den med succes siden og fået virksomheden videreudviklet både organisk og via opkøb. KT ELEKTRIC A/S har i dag stærke kompetencer indenfor service, installation, bygningsautomatik og industri til større el- og teknikenterpriseopgaver over hele landet.

KT ELEKTRIC A/S har hovedkontor i Aalborg og afdelinger i hhv. Brøndby og Sæby. Totalt beskæftiges der ca. 160-180 mand, varierende med projekter og aktivitet. KT ELEKTRIC A/S er kendetegnet ved at være en sund virksomhed, både i økonomi, kultur og ledelse. For yderligere information om KT ELEKTRIC A/S se www.ktelektric.dk  

I KT ELEKTRIC A/S tror vi på god service, høj kvalitet og afleveret til tiden, uden at gå på kompromis med udførsel af arbejde. I KT ELEKTRIC A/S har vi høje krav til sikkerhed og miljøforhold, der sikrer, at alle medarbejdere medvirker til at overholde sikkerhedsforskrifter og til afværgelse af enhver fare for ulykker og sygdom.

Virksomheden ønsker at styrke sig på administrationssiden og til denne opgave søges nu en:

ØKONOMICHEF ? Installationsbranchen ? Fokus på nyt ERP ? Fokus på drift ?

Har du bevist, at du har styr på maskinrummet i en virksomhed indenfor installations-/byggebranchen? Har du erfaring med at implementere nyt IT? Har du bevist, at du er en god og værdifuld kollega? Så vil vi gerne have dig ombord hos KT ELEKTRIC A/S.

Hos KT ELEKTRIC A/S er vi en velfungerende virksomhed og det betyder at, der er godt styr på likviditeten, regnskaberne og processerne. Men vi er ikke blinde for, at der måske kan optimeres endnu mere, eller opgaver kan gøres smartere. Du får således råderum til at varetage funktionen på din måde.

Jobbet:

Du vil referere til direktøren for KT ELEKTRIC A/S og du vil have ansvaret for afdelingens 2 kompetente bogholdere. Dine opgaver vil hovedsageligt være:

 • Udarbejdelse af månedsregnskab
 • Udarbejdelse af rapporteringer ifm. månedsregnskab
 • Udarbejde rapporter/opgørelser til månedlige statusmøder på byggesager
 • Udarbejdelse af årsregnskab i samarbejde med revisor
 • Indberetninger
 • Primus motor i udarbejdelse af budget samt opfølgning herpå
 • Implementere nyt IT ifm. næste regnskabsperiode (defineres Q3-’20)
 • Kontaktperson overfor revisor samt bank

I dagligdagen fungerer du som en værdiskabende sparringspartner for såvel direktøren, afdelings-/entrepriseledere samt øvrige kolleger. Du bidrager til de forretningsmæssige beslutninger med din analytiske tilgang og du evner at se tingene i et helikopterperspektiv.

Din baggrund:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor økonomi, enten fra en lignende funktion eller som revisor. Du har gerne en HD i regnskab eller du har en tilsvarende teoretisk bagage plus en god erfaring som økonomichef. Vi kan ønske os at du har været i en installations-/byggevirksomhed således, at du kender til branchen, men det er intet krav.

Du bliver respekteret for din troværdighed og høje integritet samt din naturlige autoritet. Du er positiv i din tilgang til andre og er af natur opsøgende samt ekstrovert. Du er empatisk og besidder evnen til at ”læse” andre.

Du har flair for IT og ser det som et værdifuldt redskab. Hos KT ELEKTRIC A/S anvendes i dag Navi-El og man forventer at overgå til et ny system ved årsskiftet 2021. Du skal være med til at definere, vælge og implementere et nyt system. Du skal ligeledes være med til at øge anvendelsen optimalt af i alle afdelinger. 

Dine stærke sider er:

 • Systemer og struktur
 • Regnskab og overblik
 • Analytisk og engagement 

Vi kan tilbyde dig:

 • Et solidt nordjysk firma med en stærk position på markedet
 • Engagerede og dygtige kolleger, som du både kan være seriøs med, ligesom der er plads til sjov
 • En virksomhed, hvor kommandovejene er korte og beslutninger kan træffes hurtigt
 • Et firma som værdsætter din indsats og vil være stolt over at ha’ dig på holdet.
 • En god fast løn der modsvarer dine kvalifikationer, pension, og sundhedsdækning.

Ansøgning:

Kan du genkende dig selv i de forventninger vi har, så send en ansøgning som Word eller PDF-fil mærket ”KTE-CFO” (SKAL angives i referencefeltet) til job@varbergmanagement.dk.

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. 

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.