Økonomichef søges til virksomhed beliggende i København Job Id: 1213

Work Supply søger på vegne af vores kunde en økonomichef som får en central rolle at spille i udviklingen af selskabet, og derfor forventer vi, at du er forretningsorienteret og kan bidrage til at styrke både nye og eksisterende forretningsområder.   

Om Jobbet:

  • Daglig ledelse af et mindre team i økonomiafdelingen  
  • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning, månedsregnskaber, cash flow, prognoser og forecasts
  • Udarbejdelse af halv- og helårsrapporter, beregning af selskabsskat m.m.
  • Optimering af processer og forretningsgange
  • Analyse og behandling af data, mindre statistiske opgaver samt rapportering
  • Koordinering af arbejdsopgaver såvel internt som eksternt

Om dig:

Du er uddannet cand.merc.aud., HD (R) eller lignende kombineret med mere end 5 års praktisk erfaring med Ledelse og Regnskabsudarbejdelse

Du har en solid regnskabs- og IT-mæssig værktøjskasse, herunder god erfaring med brug af gængse IT-systemer og rapporteringsværktøjer. Du er en rutineret bruger af MS Office (herunder Excel) samt Dynamics.

Du er engageret og nærværende, har et højt drive og personlig gennemslagskraft. Du brænder for jobbet og forstår at omsætte dette til synlige resultater. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende med dine mål samt deltager i den faglige sparring og motivering af afdelingen. Du er udadvendt og har gode kommunikationsevner i både skift og tale (dansk og engelsk).

Firmaet tilbyder dig at blive en del af en velfungerende organisation med konstant fokus på udvikling – både af forretningen og på det faglige plan.

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk     JOB ID: 1213


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

ØKONOMICHEF MED POTENTIALE SOM CFO

HØI & THOMASSEN A/S

På vegne af vores kunde søger vi til en nyoprettet stilling en analytisk stærk økonomichef der skal have det overordnede ansvar for virksomhedens regnskabs- og økonomifunktion. Vores kunde er entreprenør og projektudvikler og skaber værdi for bygher...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Chef for økonomi og strategi

Nota

København
Er talknuseri, digitalt strategiarbejde og ledelse noget du gør en dyd af - så er du måske vores nye chef ! Vi søger en ny chef for den samlede administration, som foruden dig selv og alle opgaverne udgør 4 personer med forskellig baggrund og kompet...