Økonomichef til A1 Consult

Kan du udvikle vores økonomifunktion, så du understøtter hele forretningen? Og ønsker du at være med til at præge udviklingen af en spændende vækstrejse, som en del af ledelsen?


 

Økonomichef søges til dynamisk rådgivende ingeniørvirksomhed

 

Om os:

Hos A1 Consult har vi på 13 år opnået en markant position i den danske rådgiverbranche indenfor havne, vandbygning og geoteknik.

Qua vores position i markedet bliver vi inviteret med på de største og mest prestigefulde projekter i Danmark og har samtidig økonomien til at være med på de projekter, vi selv synes er sjovest og mest spændende. Vi løser opgaver i hele landet og projekter i alle størrelser; lige fra en ny bølgebryder på Møn til 1 km industrikaj på Lindø eller klimasikring og byudvikling i Thisted. Ingen projekter er for store eller små.

Vi er en ung organisation med en flad struktur. Vores dedikerede fokus på vækst har resulteret i en fordobling af omsætningen i løbet af de sidste tre år. En vækst vi håber du kan være med til at styrke yderligere.

 

Om dig:

Du trives i rollen som strategisk sparringspartner, og med dit store drive falder det dig naturligt at deltage i udviklingen af virksomheden. Samtidig er det vigtigt, at du motiveres af både store og små problemstillinger, og at dit fokus altid er på at løse opgaven i høj kvalitet.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil i høj grad få mulighed for selv at sætte præg på din hverdag. Men det er vigtigt, at du aktivt tager ansvar for økonomidelen, som bevæger fra at assistere projektledernes sagsøkonomi og fakturering, håndtering af bogholderifunktionen med økonomisk statusrapportering til ledergruppen og bestyrelsen.

 

Som Økonomichef hos A1 Consult får du:

 • Ansvar for virksomhedens samlede økonomistyring samt være sparringspartner med selskabets direktør og virksomhedens øvrige ledelse
 • En unik position i en succesfuld virksomhed i vækst
 • Stor frihed under ansvar
 • Mulighed for at udvikle A1 Consult sammen med resten af ledergruppen og projektlederne.
 • Arbejdsplads med udgangspunkt i vores kontor i Randers.
 • God løn med bonus svarende til dine kvalifikationer.

 

Hos A1 Consult forventer vi, at du evner følgende:

 • Økonomistyring, herunder budget, budgetopfølgning og projektøkonomi
 • Bogføring, da det er en nyoprettet stilling, og der indtil nu ikke har været en intern økonomifunktion, dvs. bogføringen være en del af din hverdag
 • Kendskab til Selskabsskat, selskabslovgivning, koncernregnskaber og personskat etc.
 • Projekt-controlling som støtte til vores projektledere
 • Videreudvikling af bestyrelses- og ledelsesrapportering
 • Fakturering og konsolidering af månedsregnskaber
 • Årsregnskab
 • Elsker at dykke ned i detaljen, samtidig med at du kan fastholde det samlede overblik.
 • Er økonomiuddannet, f.eks. HD-R, cand.merc.aud. eller relevant uddannelse/efteruddannelse, eller solid erhvervserfaring fra lignende stilling
 • Er rutineret bruger af Excel og skal kunne navigere i ERP system (hos A1 Consult bruger vi Autopilot)
 • Drift og investering ifm. holdingselskab og gerne erfaring med ejendomsportefølje er et plus

 

Er du interesseret i at få frihed og ansvar, dygtige kollegaer der er førende på deres felt og et godt sammentømret team, så er A1 Consult et sted for dig. Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kollega.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent René Kjærgaard Dyre fra JKS Professionals på tlf. 30851308.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.