Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomichef til CareLink A/S

CareLink er i fortsat rivende udvikling, og søger en dynamisk medarbejder til at holde styr på de økonomiske processer. CareLink er en sundhedsfaglig vikar virksomhed, Der er tale om en attraktiv og udfordrende stilling i en af branchens største og hurtigst voksende virksomheder.

Stillingen:
Du får det samlede ansvar for økonomiområdet, ansvaret omfatter funktionerne finans, regnskab og løn. Afdelingen varetager desuden økonomifunktionen for søsterselskabet Privatplejen APS. Afdelingen omfatter en stab på 3 medarbejdere.

Vores nye økonomichef skal sikre kvalitet og grundighed i virksomhedens økonomistyring og rapportering og ikke mindst understøtte de lokale forretningsenheder og ledere med fokuserede nøgletal og analyser, som sikrer at de kan holde fokus på kunder, medarbejdere og rettidige beslutninger i forhold til indfrielse af de forretningsmæssige mål og budgetter.

Med direkte reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af lederteamet forventes økonomichefen, at sikre et højt niveau i de økonomiske beregninger og analyser, som understøtter såvel lederteamets som ejernes drøftelser og beslutninger. Økonomichefen forventes endvidere at kunne udfordre og bidrage med konstruktive forslag og ideer til selskabets generelle drift og udvikling.

Det bliver endvidere en vigtig opgave, at sikre en effektiv og hensigtsmæssig drift og organisering af økonomiområdets funktioner og arbejdsprocesser.
 
 Økonomichefens vigtigste opgaver omfatter:

  • Håndtering af data i alle It. systemer
  • Behandling af løn og fakturering
  • Måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Budgetlægning & forecasts
  • Likviditets- og risikostyring
  • Indkøb og administration af kontorlejemål
  • Forsikrings- og pensionsaftaler
  • Ledelse og udvikling af økonomiområdets medarbejdere
  • Deltagelse i leder- & bestyrelsesmøder
  • Kontakt til revisor, bank, forsikring og andre finansielle interessenter

Profil:
Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed og/eller fra en relevant stilling i revisionsbranchen. Du har en økonomisk baggrund og uddannelse – gerne som statsautoriseret revisor eller cand.merc.aud.
Som person er du kendetegnet ved at arbejde struktureret og analytisk, og du er ikke bange for selv at ’smøge ærmerne op’ og gå ned i tallene. Du skal kunne sikre en optimal balance mellem den daglige ’her & nu’ performance og den mere langsigtede strategiske udvikling og målindfrielse.
Som leder er du tillidsvækkende, motiverende, har gode kommunikative evner og en stærk kundeorientering og beslutningsevne. Du er præcis og kvalitetsbevidst og kan lide at arbejde i en organisation med en uformel omgangstone og med frihed og råderum.

Domicil:
CareLink har hovedkontor i Randers, hvor også økonomifunktionen har sit team og sit arbejdsmæssige udgangspunkt. Ellers er organisationen og lederteamet meget decentralt placeret og en stor del af den daglige kommunikation foregår således via telefon og andre elektroniske kommunikationsmidler.

Du tilbydes en gagepakke, der modsvarer jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt:
Er du vores nye kollega, så send din ansøgning og relevante dokumenter pr. mail til: mly@carelink.dk
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb. Vi forventer at vores nye økonomichef tiltræder senest d. 1. april 2018, men meget gerne før.

Du kan læse mere om virksomheden på carelink.dk. Nærmere oplysninger om jobbet kan fås hos adm. direktør Mette Lynggren på mobil 30276978

Om CareLink A/S
CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og København.
Nære relationer og indgående kendskab til medarbejdere og kunders behov, er grundstenene i CareLink. Den gode personlige kontakt er det, der gør os i stand til at udvælge den rigtige medarbejder til hvert enkelt job, og skabe kvalitet for vore kunder.

CareLink A/S er i kraftig vækst og vi er stolte af at vi i år har modtaget en Gazelle og igen er blevet nomineret til Entrepreneur of the year.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

CFO

UnikRecruitment

Aarhus
Til MOSS CPH A S på hovedkontoret i Vejle MSCH er et succesrigt fashion brand i markant vækst på alle markeder efter, at en ny ledelse overtog i 2016 og gennemførte en vellykket turnaround. MOSS CPH A S har siden overtagelsen af MOSS COPENHAGEN udvi...
Indrykket:4. juni 2018
Udløbsdato:30. juli 2018

CFO - Aarhus

UnikRecruitment

Proaktiv og hands-on Unoliving er en ung, ambitiøs og dynamisk online møbel- og interiørbutik med Danmarks bredeste møbelsortiment til hjemmet fra en række kendte danske og udenlandske leverandører og designfirmaer. Virksomheden har meget tilfredse ...
Indrykket:18. juni 2018
Udløbsdato:12. august 2018

Vi søger den administrative kapacitet i RAW concepts,

OZC IVS

Aarhus
Den administrative... Vi søger vores administrative kapacitet i RAW concepts, Om du lige nu er på kontanthjælp, eller er freelance bogholder, økonomichef eller administrerende direktør for en børsnoteret virksomhed, er ikke særlig vigtigt for os. De...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Økonomichef

Kop & Kande

Viborg
Dette kan være det første lederjob for talentet, der trives i en bred rolle, og som ønsker ansvar. Du bliver personaleansvarlig for afdelingens to øvrige medarbejdere og bliver en del af ledergruppen med direkte reference til den adm. direktør. Du f...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:6. august 2018

Chef for Financial Service

F10 Human Resource ApS

Viborg
Er økonomi, drift og digitalisering nogle af de områder som giver dig energi i din arbejdsdag, og kan du jonglere imellem præcis rapportering, medarbejdertilfredshed og procesoptimering? Hvad siger du til at blive en del af en markedsleder inden for...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:17. august 2018