Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomichef til CareLink A/S

CareLink er i fortsat rivende udvikling, og søger en dynamisk medarbejder til at holde styr på de økonomiske processer. CareLink er en sundhedsfaglig vikar virksomhed, Der er tale om en attraktiv og udfordrende stilling i en af branchens største og hurtigst voksende virksomheder.

Stillingen:
Du får det samlede ansvar for økonomiområdet, ansvaret omfatter funktionerne finans, regnskab og løn. Afdelingen varetager desuden økonomifunktionen for søsterselskabet Privatplejen APS. Afdelingen omfatter en stab på 3 medarbejdere.

Vores nye økonomichef skal sikre kvalitet og grundighed i virksomhedens økonomistyring og rapportering og ikke mindst understøtte de lokale forretningsenheder og ledere med fokuserede nøgletal og analyser, som sikrer at de kan holde fokus på kunder, medarbejdere og rettidige beslutninger i forhold til indfrielse af de forretningsmæssige mål og budgetter.

Med direkte reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af lederteamet forventes økonomichefen, at sikre et højt niveau i de økonomiske beregninger og analyser, som understøtter såvel lederteamets som ejernes drøftelser og beslutninger. Økonomichefen forventes endvidere at kunne udfordre og bidrage med konstruktive forslag og ideer til selskabets generelle drift og udvikling.

Det bliver endvidere en vigtig opgave, at sikre en effektiv og hensigtsmæssig drift og organisering af økonomiområdets funktioner og arbejdsprocesser.
 
 Økonomichefens vigtigste opgaver omfatter:

  • Håndtering af data i alle It. systemer
  • Behandling af løn og fakturering
  • Måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Budgetlægning & forecasts
  • Likviditets- og risikostyring
  • Indkøb og administration af kontorlejemål
  • Forsikrings- og pensionsaftaler
  • Ledelse og udvikling af økonomiområdets medarbejdere
  • Deltagelse i leder- & bestyrelsesmøder
  • Kontakt til revisor, bank, forsikring og andre finansielle interessenter

Profil:
Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed og/eller fra en relevant stilling i revisionsbranchen. Du har en økonomisk baggrund og uddannelse – gerne som statsautoriseret revisor eller cand.merc.aud.
Som person er du kendetegnet ved at arbejde struktureret og analytisk, og du er ikke bange for selv at ’smøge ærmerne op’ og gå ned i tallene. Du skal kunne sikre en optimal balance mellem den daglige ’her & nu’ performance og den mere langsigtede strategiske udvikling og målindfrielse.
Som leder er du tillidsvækkende, motiverende, har gode kommunikative evner og en stærk kundeorientering og beslutningsevne. Du er præcis og kvalitetsbevidst og kan lide at arbejde i en organisation med en uformel omgangstone og med frihed og råderum.

Domicil:
CareLink har hovedkontor i Randers, hvor også økonomifunktionen har sit team og sit arbejdsmæssige udgangspunkt. Ellers er organisationen og lederteamet meget decentralt placeret og en stor del af den daglige kommunikation foregår således via telefon og andre elektroniske kommunikationsmidler.

Du tilbydes en gagepakke, der modsvarer jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt:
Er du vores nye kollega, så send din ansøgning og relevante dokumenter pr. mail til: mly@carelink.dk
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb. Vi forventer at vores nye økonomichef tiltræder senest d. 1. april 2018, men meget gerne før.

Du kan læse mere om virksomheden på carelink.dk. Nærmere oplysninger om jobbet kan fås hos adm. direktør Mette Lynggren på mobil 30276978

Om CareLink A/S
CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og København.
Nære relationer og indgående kendskab til medarbejdere og kunders behov, er grundstenene i CareLink. Den gode personlige kontakt er det, der gør os i stand til at udvælge den rigtige medarbejder til hvert enkelt job, og skabe kvalitet for vore kunder.

CareLink A/S er i kraftig vækst og vi er stolte af at vi i år har modtaget en Gazelle og igen er blevet nomineret til Entrepreneur of the year.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Økonomichef

Erhvervsakademi Dania

Favrskov
Økonomichef til Erhvervsakademi DaniaKan du varetage det overordnede ansvar for økonomien og forsvare budgettet over for såvel bestyrelse som daglig ledelse på Erhvervsakademi Dania, og kan du være en god personaleleder i det daglige? Foruden det ov...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Afdelingsleder til Økonomistaben

Lederrekruttering

Den centrale økonomistab i Viborg Kommune søger pr. 1. december 2018 en dataminded afdelingsleder med fokus på dataunderstøttelse, systemudvikling og koncernøkonomi. Du bliver leder af den del af Økonomistaben, som i dag hedder Budget Data. Afdeling...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018

Økonomichef/CFO - Østjylland, lige ved Motorvej

Effektiv Rekruttering

Aarhus
JOB INDHOLD Vi søger en ambitiøs og forretningsorienteret økonomichef, til en Videnstung virksomhed i det Østjyske - en CFO der både selvstændigt - men også sammen med den øvrige Direktion kan videreføre og styrke de igangværende strategiske priorit...
Indrykket:23. august 2018
Udløbsdato:17. oktober 2018

Økonomichef med CFO-potentiale søges

RELATIONMEDIA A/S

Odder
Kunne du tænke dig at have det samlede økonomiansvar for RelationMedia A S? Kan du lide at arbejde i et bredt job, der spænder fra at have konkrete, operationelle opgaver til det forkromede strategiske overblik? Så er jobbet her lige noget for dig. ...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:6. november 2018