Økonomichef til Hjemrejsestyrelsen

Udlændinge- og Integrationsministeriets kommende styrelse – Hjemrejsestyrelsen – søger en kontorchef til styrelsens økonomikontor, der bl.a. skal stå i spidsen for styringen af en kompleks økonomi i en statslig styrelse.

Om Hjemrejsestyrelsen
Hjemrejsestyrelsens hovedfokus er opgaver relateret til forholdene for afviste asylansøgere. Opgaverne, der tidligere har været delt mellem flere ministerier, myndigheder og private aktører, omhandler vejledning af udlændinge om mulighederne for frivillig hjemrejse, udrejsekontrol, motivationsafklaring, forhandling og indgåelse af generelle og individuelle aftaler med tredjelande om modtagelse af egne statsborgere samt understøttelse af det praktiske hjemrejse- og udsendelsesarbejde.

Derudover skal styrelsen varetage sekretariatsbetjeningen af Flygtningenævnet og Udlændingenævnet, der behandler klager over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration i 1. instans. Endvidere vil Nationalt ID-center, der er et uafhængigt kompetencecenter med ekspertise inden for identitetsspørgsmål og ægthedsvurderinger af ID-dokumenter, blive tilknyttet styrelsen.

Vi ønsker en styrelse med et stærkt fællesskab og med høj faglighed, og vi tilbyder en stilling, hvor du får en unik mulighed for at være med til at opbygge en ny styrelse, der kommer til at præge udviklingen på hjemrejse- og udsendelsesområdet.

Den overordnede opgave for Hjemrejsestyrelsen i de kommende år er at bidrage til et klart og entydigt handlingsfokus på de myndighedsopgaver, der drejer som hjemrejse og udsendelse og her igennem at skabe en troværdig og effektiv udlændingepolitik.

Om stillingen
Du skal stå i spidsen for styrelsens økonomikontor, hvor du vil få ansvaret for styrelsens økonomi- og statistikfunktioner. Opgaverne inkluderer ansvar for styrelsens budgetter og regnskab, herunder finanslovsbidrag og regnskabsaflæggelse.

Som økonomichef i kontoret bliver du bl.a. ansvarlig for:

 • styrelsens samlede budget og regnskab
 • økonomi- og aktivitetsstyring
 • finanslovsarbejde
 • styrelsens løbende budgetopfølgninger, årsafslutning og årsrapport
 • ledelsesinformation
 • statistik og analyser, herunder kortlægning og udvikling på området
 • koordination og håndtering af revisioner på styrelsens område
Det er vigtigt for Udlændinge- og Integrationsministeriet, at vores chefer kan rokere mellem forskellige stillinger, hvorfor man som ansøger også skal kunne se sig i andre chefstillinger i koncernen.

Du kan læse mere om Hjemrejsestyrelsen her: https://uim.dk/hjemrejsestyrelsen

Om dig
Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og der vil blive lagt vægt på, at du har:

 • erfaring med statsligt budget- og bevillingsarbejde
 • stærke analytiske evner
 • evnen til at føre politiske beslutninger ud i praksis
 • erfaring med eller lyst til personaleledelse
 • gode kommunikations- og samarbejdsevner
Du skal endvidere have lyst til at agere i en hverdag med mange aktører samt politisk og mediemæssig bevågenhed.

Yderligere information
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål på overenskomstvilkår. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering kunne finde sted i lønramme 37.

Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Styrelsen vil have primær lokation i Birkerød, hvor du vil få arbejdssted. Der vil endvidere være andre mindre lokationer i landet, hvor styrelsen vil være til stede.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde hos os og opretholde denne under hele din ansættelse.

Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte direktør Claes Nilas på telefonnummer 72 14 23 30 eller på e-mail cni@uim.dk. Du kan også se mere på www.uim.dk

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, cv og eksamensbevis mv. senest fredag den 7. august 2020, kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Gadegaard Behandlingscenter udvider og søger en økonomi- og regnskabsleder

Lotus Behandlingscenter ApS

Brøndby
Hos Gadegaard Behandlingscenter søger vi en medarbejder 37 timer ugentligt, som vil være ansvarlig for at styre økonomen i Gadegaard koncernen, som bl.a. består af et ambulant privathospital, misbrugs- og ludomanibehandling, krisecentre, beskæftigel...
Indrykket:30. juli 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Gadegaard Behandlingscenter udvider og søger en økonomi- og regnskabsleder

Lotus Behandlingscenter ApS

Brøndby
Hos Gadegaard Behandlingscenter søger vi en medarbejder 37 timer ugentligt, som vil være ansvarlig for at styre økonomen i Gadegaard koncernen, som bl.a. består af et ambulant privathospital, misbrugs- og ludomanibehandling, krisecentre, beskæftigel...
Indrykket:30. juli 2020