Økonomicontroller

Danske Diakonhjem søger Controller

Danske Diakonhjem søger controller til Hovedkontoret, med tiltrædelse snarest muligt.

Danske Diakonhjem er en selvejende, non-profit organisation. På hovedkontoret varetages administrationsopgaver for uafhængige institutioner over hele landet.

Vi søger en faglig stærk og serviceminded controller til regnskabsafdelingen der består af 10 kolleger.

Du skal varetage controllerrolle i regnskabsafdelingen, herunder:

  • Sikre effektive arbejdsprocesser

  • Implementering og ajourføring af forretningsgange i regnskabsafdelingen, herunder måneds-og kvartalsafslutning

  • Afholde kurser for kolleger

Du skal varetage administration af hospiceområdet, herunder konsulentassistance og deltage i bestyrelsesmøder, ligesom der vil være konsulentopgaver for friplejehjem og bofællesskaber.

Vi forventer du er serviceminded og kan samarbejde med mange forskellige interessenter og har lyst til at indgå i et team.

Herudover lægger vi vægt på, at du har interesse for og nemt ved at betjene diverse IT-systemer som Navision og officepakke, herunder særligt excel.

For den samlede opgaveløsning gives og fordres fleksibilitet vedr. arbejdstidens tilrettelæggelse

Der er godt 35 ansatte på Hovedkontoret, som varetager alle administrative opgaver indenfor løn, regnskab og bolig. Det er Danske Diakonhjems mål, at Hovedkontoret kan yde faglig kompetent og imødekommende støtte og rådgivning til ethvert spørgsmål fra projektering og byggeri til daglig drift af plejehjem og andre institutioner til forskellige målgrupper.  

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem HK / KL og aftale om lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Økonomichef Kim Jørgensen på 29 64 30 66 eller på mail kim@diakon.dk

Ansøgning sendes via link på jobnet.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Controller til Økonomisekretariatet (tidsbegrænset stilling) 972078

Aarhus Universitet

Aarhus
Aarhus Universitet, Økonomi og Bygninger, søger en faglig dygtig controller til et spændende job i Økonomisekretariatet, som er en del af universitetets centrale økonomifunktion.Controllerstillingen skal besættes i peioden 1. maj 2018 31. december 2...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Controller

Europcar

Aarhus
Er du vild med både tal og Excel, kan du skrue en rapport sammen, med troværdighed og engagement og derved bidrage til, at vi fortsat leverer relevante løsninger til vores kunder? Til vores økonomiafdeling, søger vi snarest mulig en tal-atlet, der v...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Controller

Administration

Aarhus
Er du vild med både tal og Excel, kan du skrue en rapport sammen, med troværdighed og engagement og derved bidrage til, at vi fortsat leverer relevante løsninger til vores kunder? Til vores økonomiafdeling, søger vi snarest mulig en tal-atlet, der v...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018