Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomicontroller til byggeprojekt Ny Psykiatri Bispebjerg, Region Hovedstadens Psykiatri

Vil du være med til at bygge fremtidens psykiatriske hospital og levere knivskarp ledelsesinformation i forhold til økonomi og risikostyring? Projekt- og Driftsafdelingen i Region Hovedstadens Psykiatri er Bygherre for Ny Psykiatri Bispebjerg, der er et 22.000 m2 stort byggeri udbudt i fagentrepriser, som bygges i 2 etaper med aflevering i 2024. Råhus og lukning er tæt på afslutning og opstart af de tekniske fag er så småt i gang.Har du lyst og erfaring til at være en del af projektledelsen på 5 dygtige og engagerede kollegaer? Nu har du muligheden for at blive en del af et stærkt team, som gør alt for at vi kommer godt i mål med projektet i forhold til tid, økonomi og kvalitet.Hvad forventer vi af dig? Vi har brug for dig til at være med til at holde styr på økonomi og risici for vores igangværende byggeprojekt. Du kommer med solid erfaring fra en controller- eller anden økonomifunktion, gerne fra en bygge-/anlægsvirksomhed eller rådgiverbranchen, hvor du har arbejdet systematisk og struktureret med projekt- og budgetopfølgning, rapportering samt tids-og risikostyring.

Du har en relevant akademisk uddannelse og mindst 5 års relevant erhvervserfaring - erfaring fra tilsvarende controller- eller anden økonomifunktion, hvor du har haft ansvar for komplekse og større projekter.

Desuden forventer vi, at du:

 • er systematisk, grundig og er mester i Word, Excel og Power Point
 • kan begå dig i en kompleks organisation med mange interessenter
 • trives både med at arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre
 • har en høj arbejdskapacitet, er fleksibel og leverer på højt niveau i en hverdag, hvor deadlines nogle gange kan være korte
 • har gode kommunikationsevner, og kan begå dig på dansk i både skrift og tale.
Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til SAP, Dalux Field og BI-værktøjer.Dine arbejdsopgaver Det samlede byggeprojekt kræver en stram styring af økonomi- og investeringsplan for at nå i mål, ligesom det kræver en proaktiv risikostyring.

Eksempler på opgaver:

 • Sikre løbende afrapportering af kvalitetsfondsprojektet
 • Opdatere økonomiskemaer med regnskabstal og budgettal
 • Afrapportere og følge op på likvide reserver
 • Gennemføre relevante analyser og simuleringer med henblik at understøtte økonomi-og risikostyringen
 • Understøtte kontrakt-og leverandørstyring af rådgivere og leverandører
 • Håndtere projektets risikostyring
 • Udvikle ledelsesinformation og assistere med div. kontoropgaver sammen med dine dygtige kollegaer.
Vi tilbyder Vi har i projektorganisationen et stort engagement med fokus på, at det skal være spændende og sjovt at gå på arbejde. Det sikrer vi gennem et uformelt miljø med højt fagligt niveau, hvor vi hele tiden inddrager hinandens kompetencer. Desuden arbejder vi tæt sammen med projektets totalrådgiver og separate byggeledelse, der fysisk sidder i samme skurby på byggepladsen. Projektledelsen har til huse på Østerbro – kun en kort cykeltur fra byggepladsen.Løn og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der passer til dine kvalifikationer.

Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsansættelse pr. 1. marts 2021 til medio 2024, hvor projektet afsluttes.

Yderligere oplysninger Du er velkommen til at kontakte projekt- og driftschef Kim Sander på tlf. 30 54 56 72 eller på mail kim.sander@regionh.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Læs om projektet på vores hjemmeside: https://www.psykiatri-regionh.dk/ny-psykiatri-bispebjerg/Sider/default.aspx

Ansøgningsprocedure Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter online via ansøgningsfunktionen. Vi opfordrer alle til at søge stillingen - uanset etnicitet, køn og alder.

Ansøgningsfristen er fredag den 15. januar 2021.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.